- 22 Kasım 2011
- 1.210
- 904
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.141
Ah canım valla kendime kendime uyduruyor muyum diye düşündüm resmen. Var diyorum nasıl sonuç 1.20 çıkıyor ne saçma aklım almadı yani. Regl olayımda sıfırdan başlayayım yeni ay a.. Ama daha da test yapmam orda netimYagLssHh tatlım üzülme hemen karalar bağlamıyoruz. Çaresine bakacağız elbet bir gün Ayrıca o pooozitifi hepimiz gördük. Senlik birşey değik.
Herşeyin hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten bebiş cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinLeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay M mavili_yeshll @Esrakcshn @mehtap49 @Zeyjanemo ve etiketleyemediğim canlar..
Sonuç aynı kızlar <1.20 negatif.
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok
Canım burda karbonatlar mı denenmedi, çamaşır suyu mu damlatılmadı, çişin içinde tortu mu aranmadıKızlar merhaba.. Kocakarı saçmalığı diyerek dalga geçmezseniz birşey sormak istiyorum.Çamaşır suyu testi ile hamile kaldığımızı öğrenebiliyormuşuz.Bunu bugün duydum.Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bunu duyan uygulayan varmı. Eskiden kadınlar bu şekilde öğrenirlermiş.
Aynen öyle yapicam canım sadece meraktan sordum.Canım burda karbonatlar mı denenmedi, çamaşır suyu mu damlatılmadı, çişin içinde tortu mu aranmadıidrar testine kan damlatan bile oldu. Ama ne yaparsan yap, hiçbiri kesin sonuç vermez aa evet demezsin. Yine iş kan tahlilinde biter. O yüzden psikolojik olarak da yıpranmak için onları bir kenara bırak, bat tarihin geçince ya kan ver ya da düzgün bir marka ile idrar testi yap.
Sağol canım.. Var bir hayırlı zamanı.. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yokHerşeyin hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten bebiş cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Bi çizgi görünüyor ama testin markası biraz mimli sanırım 1 2 güne tekrar başka markayla dene canım inşallah vardır ve seninledirKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
Amin kuzucum İnşallahBi çizgi görünüyor ama testin markası biraz mimli sanırım 1 2 güne tekrar başka markayla dene canım inşallah vardır ve seninledir
Bende her ay test yapmıcam diip yine yapıyorum. İki ay öncede bana böyle pozitif çıktı kan vermeye gittm koşa koşaAh canım valla kendime kendime uyduruyor muyum diye düşündüm resmen. Var diyorum nasıl sonuç 1.20 çıkıyor ne saçma aklım almadı yani. Regl olayımda sıfırdan başlayayım yeni ay a.. Ama daha da test yapmam orda netim
Lab. Lar acilde 7/24 açıkKizlar size bir soru sorucam mesela yarin aksam mesai saatinden sonra acilde kan testi versek sabaha mi kaliyor sonuc bileniniz var mi?
Hayır canım hangi saatte verirsen ver 2 saat sonra sonuç çıkar.Kizlar size bir soru sorucam mesela yarin aksam mesai saatinden sonra acilde kan testi versek sabaha mi kaliyor sonuc bileniniz var mi?
2-3 saate çıkıyorKizlar size bir soru sorucam mesela yarin aksam mesai saatinden sonra acilde kan testi versek sabaha mi kaliyor sonuc bileniniz var mi?
Canım belli ya bu regl ağrısıYaa yapsana test ben senden daha heyecanlıyım burada
Yani iki eylül gelmeden kmse bilemez ama yüksek ihtimal ne yazıkki gebelik yok.Bende az önce 5 saatlik sıvı alımı yapmadan prodoctor marka erken gebelik testi yaptım tertemiz çıktı. Daha gebelik çıkmaz değil mi ? . Bat 2 Eylüldü.
Kız regl belirtileri ile gebelik belirtileri aynı... Dene sen ümit etmeden test yap zaten beklemedesin..Canım belli ya bu regl ağrısı