Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gLssHh tatlım üzülme hemen karalar bağlamıyoruz. Çaresine bakacağız elbet bir gün Ayrıca o pooozitifi hepimiz gördük. Senlik birşey değik.
Ah canım valla kendime kendime uyduruyor muyum diye düşündüm resmen. Var diyorum nasıl sonuç 1.20 çıkıyor ne saçma aklım almadı yani. Regl olayımda sıfırdan başlayayım yeni ay a.. Ama daha da test yapmam orda netim

Kızlar merhaba.. Kocakarı saçmalığı diyerek dalga geçmezseniz birşey sormak istiyorum.Çamaşır suyu testi ile hamile kaldığımızı öğrenebiliyormuşuz.Bunu bugün duydum.Sadece merak ettiğim için soruyorum. Bunu duyan uygulayan varmı.Eskiden kadınlar bu şekilde öğrenirlermiş.

Herşeyin hayırlısı olsun cnm üzülme kısmeti ne zaman varsa o zaman gelir zaten bebiş cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Canım burda karbonatlar mı denenmedi, çamaşır suyu mu damlatılmadı, çişin içinde tortu mu aranmadı idrar testine kan damlatan bile oldu. Ama ne yaparsan yap, hiçbiri kesin sonuç vermez aa evet demezsin. Yine iş kan tahlilinde biter. O yüzden psikolojik olarak da yıpranmak için onları bir kenara bırak, bat tarihin geçince ya kan ver ya da düzgün bir marka ile idrar testi yap.

Aynen öyle yapicam canım sadece meraktan sordum.Eminimki herşey denenmiştir okumuştum öncelerden.Acele etmiyorum test falan da yapmıyorum erkenden beklemekten yanayım bakalım. Kısmet olur inşaallah hepimize

Bi çizgi görünüyor ama testin markası biraz mimli sanırım 1 2 güne tekrar başka markayla dene canım inşallah vardır ve seninledir

Bi çizgi görünüyor ama testin markası biraz mimli sanırım 1 2 güne tekrar başka markayla dene canım inşallah vardır ve seninledir
Amin kuzucum İnşallah Evet baktım bende öyleymiş neyse ben kırmızıya alıştım 3 aydır sıkıntı yok kaldığımız yerden devam

Kızlar acil cvp verir misiniz bugün doktorum femara verdi yumurta takibi yapacak bugünde resmi tatil nöbetçi eczanelerin hiçbirinde bulamadım adetin 4 günü başlasam ilaca sıkıntı olur mu farkeder mi acaba

Bende her ay test yapmıcam diip yine yapıyorum. İki ay öncede bana böyle pozitif çıktı kan vermeye gittm koşa koşa

Kizlar size bir soru sorucam mesela yarin aksam mesai saatinden sonra acilde kan testi versek sabaha mi kaliyor sonuc bileniniz var mi?

Bende az önce 5 saatlik sıvı alımı yapmadan prodoctor marka erken gebelik testi yaptım tertemiz çıktı. Daha gebelik çıkmaz değil mi ? . Bat 2 Eylüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…