- 22 Kasım 2011
- 1.210
- 904
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.101
Kuzu kan verdim bugün. Eğer yine negatif çıkarsa bu kez sözüm var regl ye kadar darlamıcam grubuCanimmm darisi basina yaptir sende mutlaka ciksin aklinda
Ay hadi iyi haberler olsunKuzu kan verdim bugün. Eğer yine negatif çıkarsa bu kez sözüm var regl ye kadar darlamıcam grubu
Aaa çok iyiiii benim daha 2 gün var. Ben de bugün artık sonucumu attım, 7 değer de doktora atılmıyo şimdi ruh hastası demesin arkamdan. Canisi benim bat gecti 4 gun 68 di sonra 4 gun ustune yaptirdim . Doktor oyle istedi. Yarinda randevuya gidicem
Shhh o ne demek darlamak falanKuzu kan verdim bugün. Eğer yine negatif çıkarsa bu kez sözüm var regl ye kadar darlamıcam grubu
Valla alınırımmm siz hep darlayın öyle deniyosa da sizin testleri incelemek benim için ayrı zevk resmenn hadi güzel haberler olsun inşallahhhhKuzu kan verdim bugün. Eğer yine negatif çıkarsa bu kez sözüm var regl ye kadar darlamıcam grubu
Ben de ilk defa yarın başlayacam ovulasyonaValla alınırımmm siz hep darlayın öyle deniyosa da sizin testleri incelemek benim için ayrı zevk resmenn hadi güzel haberler olsun inşallahhhh
Başla gitsin aşkım kaç tane var elinde belki erken yumurtlayacağın tutar kaçmasın iyi olur bencee. Ben gerçi hemen başladım teee 22. Gün yumurtlama gördümBen de ilk defa yarın başlayacam ovulasyonadaralanmaya hazır ol reglim dün bitti, yarın başlasam ovu testine erken mi olur?
Sorma yaa hemde cokAaa çok iyiiii benim daha 2 gün var. Ben de bugün artık sonucumu attım, 7 değer de doktora atılmıyo şimdi ruh hastası demesin arkamdanbakalım ne zaman çağırcak beni. Takipteyim seni bir gidiyoruz resmen çok heyecanlı değil mi
Sanki çok belirsiz bir çizgi var gibiAl bacım al benimkine de yorum yap bakayımattım bak aşağıda
30 tane var, başlayayım o zaman, her akşam 8 de yaparım, 2 saat mi su alımını kesiyorduk 4 saat mi? Eğer 4se yemekten önce yapayım 6 gibiBaşla gitsin aşkım kaç tane var elinde belki erken yumurtlayacağın tutar kaçmasın iyi olur bencee. Ben gerçi hemen başladım teee 22. Gün yumurtlama gördüm
İki saat suyu kes. Saat 12-5 arası yap günde bi kere yapmanı tavsiye ederö. Tecrübeyle sabit.30 tane var, başlayayım o zaman, her akşam 8 de yaparım, 2 saat mi su alımını kesiyorduk 4 saat mi? Eğer 4se yemekten önce yapayım 6 gibi
Ovulasyon takibi yaptınız mıBenim bat2 Eylül yazıyor bugün akıntıda pembe leke yakaladım galiba adet olacağımhamile olan bütün arkadaşlar teorik ederim adet olunca haber veririm ismimi silersiniz listeden
Canım full gitGebe arkadaşlara tebrikler
Benimde bugün yumurtlama günüm, bende bi allah kolaylık versininizi alırım.
Hayırlı olsun ne güzel değer de gayet güzelEki Görüntüle 2908365 Kizlar cikti sonucum cok rahatladim ohh
O zaman 4 gibi yapayım 2 de suyu keserimİki saat suyu kes. Saat 12-5 arası yap günde bi kere yapmanı tavsiye ederö. Tecrübeyle sabit.
Canım bata kaç gün var? Üzülme lütfen hayırlısı diyoruz ne yapalımLeyLA84db L Larissa Z zahrada Selizay M mavili_yeshll Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Sonuç aynı kızlar <1.20 negatif.
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok