Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende az önce 5 saatlik sıvı alımı yapmadan prodoctor marka erken gebelik testi yaptım tertemiz çıktı. Daha gebelik çıkmaz değil mi ? . Bat 2 Eylüldü.
Şu prodoctorun adını bile yalancı ya canım kaset bile ondan daha güvenli bence. Eğer günün geldiğinde olmazsan kaset dene bi de istersen, hiç belli olmaz ne olucağıı ümidi kesmek yokk

Şu prodoctorun adını bile yalancı ya canım kaset bile ondan daha güvenli bence. Eğer günün geldiğinde olmazsan kaset dene bi de istersen, hiç belli olmaz ne olucağıı ümidi kesmek yokk
Bende bu aydan ümidi kestim ama umarım sonraki günlerde görürüm pozitifi

Vallah şahsen öyle yorucu bi durumki kimseye anlayamıyorsun uğraştığını çabaladığı eğer tutucagı varsa tutuyor zaten bu ay son iki gündür yapmadık bişi hep yaptık yap dikkat ettik sonuçta bu ovulasyon hangi gün olursa o günü bulmak için olsaydı kesin olurdu moralim çok bozuldu o sabahki leke beni çok üzdü bu kadar da erken olunmaz dimi neyse bu Eylül ayı bırakacağım bakalım ne olacak olmazsa ovulasyon alırım sağolun
Eczanede de satılıyor ben instagramdan Ebru ceylandan aldım. Başka satanlarda var.

Çok şükür canım 244 çıktı bugün. 2 gün önce de 69 du.
Canım senin adına çok sevindim. Belki yazmışsındır ama ben gözden kaçırmış olabilirim.Adetine Kac gün önce öğrendin gebeliğini şüphen neydi. Birde belirtilerin nelerdi kuzum paylaşabilirmisin.

Bu ay bende ovu yapmayacağım o bile stres kaynağı gerçekten

Çok teşekkür ederim canımm adetime 6 gün kala öğrendim kaset testte çok silik bir çizgiyle. Ama buraya atmıştım kızlar da görmüştü. Her ay 4 kala falan bi yapıyodum ama bu ay inanılmaz bi bel ağrım oldu bi de test yapmadan 2 gün önceden başlayan acayip karnım ağrım vardı. Bi yapim nolcak falan dedim silik görünce kan verdim 6.79 la öğrendim resmen rekor kandan sonra aynı gün erken test yaptım onda baya netti ama. Eski mesajlarıma bak istersen 4 gün önce öğrendim zaten

Peki yumurtlama takibi falan yapıyormuydun. Ben mesela yumurtlama takibi yapıyorum. Çatlama üzerinden bugün 8 gün geçti dün bi bakayım dedim kaset test yaptım negatif çıktı.Adetim takvime göre 8 eylül.Ama çatlamadan sonra bazı belirtiler başladı bende halada devam ediyor bugünde aşırı bel agrım başladı mesela. Bide bir defa ile kalan yoğun bir beyaz sümüksü bir akintim oldu.

Canım benim hiç üzülme bir hayır vardır. Benimde önce 1.20 çıkınca ben senden çok umutluydum. İnşallah güzel zamanda haberlerini alırız.

Kızlar size birşey soracağım gelen bir arkadaşımla konuştum. Bekar ve regl zamanı çok altılı geçirdiğinden doktora gitmişti. Çikolata kisti demiş doktor ve çok büyükmüş. İlaç işe yarayacağını zannetmiyoruz direk ameliyat demişler. Ya da bir an önce çocuk yapmayı dene olmaz büyük ihtimal tüp bebek derler ama sen yine de dene, ameliyatla da rahme zarar verecek bu da rahme zarar verecek bi an önce çocuk demişler. 8-9 doktora görünmüş. Doktorlar bu iki karar konusunda ikiye ayrılmış. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canım merhaba benimde her 2 yumurtaligimda çikolata kistim var 5 yıldır. Hiç geçmiyor zaten verdikleri tek ilaç doğum kontrol hapı. Ben ameliyat olmadım olma taraftarıda değilim. Gittiğim doktorların %90 ı ameliyat önermedi gençsin dedi. Doğum yapsan iyi olur dedi.simdi ilaç falanda kullanmıyorum hamile kalmak için uğraşıyorum 3 yıldır. En son 3 ay önce hsg çektirdim doktor bir sıkıntı yok dedi. Kistler yumurtalıklara bir sıkıntı yaratmıyor tıkanma yada tüplerin kapanma siz konusu değil dedi. Yani demem o ki bence hamilelik için uğraşsın. Yumurtlama takibi yapsın,olmadı aşılama yapsin.ama kesinlikle ameliyat olmasın. Tüp bebek dahi yaptirsatüp bebek için bile ameliyat önermiyorlar. Yumurta ve rahim zarar göreceği için.

Böyle bekar bi arkadaşımın göbeğinden girip aldılar ama kız 40 gün yattı ya kendime gelemedi

Bende eylülde tüp için görüşmek bakalim herşeyin hayırlısı senin hormonlar amh nasildi canim

Kan ver 10 yada 20 bile olsa kanda cikar kanda cikmayan idrar testinde cikmaz idrar testi silik bile olsa mutlaka kan testinde dusukte olsa bir rakam cikar
Çok sağol kuzum güzel yorumun için ama prodoctor marka olduğu için yalancı hayalet çizgi dediler o yüzden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…