Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeyLA84db LeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay Selizay M mavili_yeshll Maviesra Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Sonuç aynı kızlar <1.20 negatif. 🥴🥴🥴
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok 🤐🤐🤐
senin bu yalancı çizgileri parçalicam ya hep yanlış alarm. acaba markadan mı kuzum ya off çok üzüldüm ama hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah minikkk

Canım bata kaç gün var? Üzülme lütfen hayırlısı diyoruz ne yapalım 😔
Kuzu 2 gün var Bat a😒
senin bu yalancı çizgileri parçalicam ya hep yanlış alarm. acaba markadan mı kuzum ya off çok üzüldüm ama hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah minikkk
Ya bıktım bende valla. Geçen ay surelabdı, bu ay prefertil aldım, ki kaliteli bir test güya. Daha ne test ne bişey ya. Kız vallahi ruhum daraldı. 🥺🥺

LeyLA84db LeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay Selizay M mavili_yeshll Maviesra Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Sonuç aynı kızlar <1.20 negatif. 🥴🥴🥴
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok 🤐🤐🤐
Canim uzulme hic hepimiz ayni yoldayiz insallah bi gun guzel haberler alacagiz test yapma regl gecerse yap ben artik hic yapmıyorum çünkü o negatif görmek gerçekten hayal kırıklığı:KK43: birde üstüne yalancı pozitif çıkması daha yorucu Allah büyük hic ummadığımız zamanda bizimde ciceklerimiz acacak 🌼

Ovulasyon takibi yaptınız mı
Yok yapmadım zaten bu ay hiç boş bırakmadım bi gün yapmadıysak bi gün kesin yaptık olsaydı olurdu bakalım ne olacak pembemsi bi akıntıyla gördüm dahası gelirmi ki sanki gelecek bekliyorum

Reglin nezaman kuzum ? Benim gectiktem sonra cikti ama .
Kuzum 1 eylül. Yani en azından 4-7 bişiler çıkmalıydı. 2 gün vsr sonuçta. Aman kara bahtım kör talihimm.tahlile kızımla gittim. Laboratuvar tüp bebek merkezinin yanında. Resim vardı anne bebek resmi. Kızım diyor ki bebek alalım bebek alalım🥺 Allah ım diyorum bu melek için nasip et bana😔😔 sonra diyorum isyan etmeyeyim vardır bir bildiği Rabbimin🤲
Canim uzulme hic hepimiz ayni yoldayiz insallah bi gun guzel haberler alacagiz test yapma regl gecerse yap ben artik hic yapmıyorum çünkü o negatif görmek gerçekten hayal kırıklığı:KK43: birde üstüne yalancı pozitif çıkması daha yorucu Allah büyük hic ummadığımız zamanda bizimde ciceklerimiz acacak 🌼
Evet yolumuz aynı aylar oldu.. Ama tövbe ettim daha test almıcam. Negatif üzmüyor canım, yalancı pozitif daha da üzücü. Eylül de tüp bebek artık başka çarem kalmadı..

Kuzum 1 eylül. Yani en azından 4-7 bişiler çıkmalıydı. 2 gün vsr sonuçta. Aman kara bahtım kör talihimm.tahlile kızımla gittim. Laboratuvar tüp bebek merkezinin yanında. Resim vardı anne bebek resmi. Kızım diyor ki bebek alalım bebek alalım🥺 Allah ım diyorum bu melek için nasip et bana😔😔 sonra diyorum isyan etmeyeyim vardır bir bildiği Rabbimin🤲

Evet yolumuz aynı aylar oldu.. Ama tövbe ettim daha test almıcam. Negatif üzmüyor canım, yalancı pozitif daha da üzücü. Eylül de tüp bebek artık başka çarem kalmadı..
Benim de kızım istiyor oğlum ağlıyor bilmiyor nasıl olacak diyo baba anneme bir sürü şey al yesin karnı büyüsün b bek olur belki 💔💔😢

Bende bak 4 gun bekledim yapmadim . Cunku cikmamasindan o kadar skildim ki. Bir dahakine bekle bakalim . Allahtan umit kesilmez kuzucum🙏🏻

Benim de kırmızılar geldi boşa gitti onca test varsa çıkar deyip test yapıp negatifi görünce ne oluyor kırmızılar gelince yine ayni hesaba çıkıyor kızıyorum kendime çok boyle olunca boşa ümit hep

Kızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyız 🥰😍 Eke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?🙏🏻
Bende gördüm valla cizgiyi ama ne zmn cıktı cızgi o onemlı bırde test prodoctor değil dimi

Bende bak 4 gun bekledim yapmadim . Cunku cikmamasindan o kadar skildim ki. Bir dahakine bekle bakalim . Allahtan umit kesilmez kuzucum🙏🏻
Haklısın valla canım. Test yapmıcam diye söz verip verip kendime, sözümü çiğniyorum, sonrada üzülüyorum. Olacağı varsa oluyor zaten. Eylülde daha hiç test filan yapmıcam. 🥺

X