- 7 Kasım 2014
- 6.904
- 10.563
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.121
Belim ağrıyor yarın bat günüm. Test yapmadım canım. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda gelir bebiş
senin bu yalancı çizgileri parçalicam ya hep yanlış alarm. acaba markadan mı kuzum ya off çok üzüldüm ama hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah minikkkLeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay M mavili_yeshll Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Sonuç aynı kızlar <1.20 negatif.
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok
Yaa yapsana test ben senden daha heyecanlıyım buradaBelim ağrıyor yarın bat günüm. Test yapmadım canım. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda gelir bebiş
Kuzu 2 gün var Bat aCanım bata kaç gün var? Üzülme lütfen hayırlısı diyoruz ne yapalım
Ya bıktım bende valla. Geçen ay surelabdı, bu ay prefertil aldım, ki kaliteli bir test güya. Daha ne test ne bişey ya. Kız vallahi ruhum daraldı.senin bu yalancı çizgileri parçalicam ya hep yanlış alarm. acaba markadan mı kuzum ya off çok üzüldüm ama hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah minikkk
Reglin nezaman kuzum ? Benim gectiktem sonra cikti ama .LeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay M mavili_yeshll Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Daha testte yapmıyorum.. Tahlilde.. Kusura bakmayın valla sizi de dünden beri heyecanlandırdım. Nasip değilmiş demekki.. Regl gelene kadar içime kapanıyorum. Moralim bozuldu çok
Canim uzulme hic hepimiz ayni yoldayiz insallah bi gun guzel haberler alacagiz test yapma regl gecerse yap ben artik hic yapmıyorum çünkü o negatif görmek gerçekten hayal kırıklığıLeyLA84db L Larissa @zahrada Selizay M mavili_yeshll Maviesra M mehtap49 M minikmucizelerim86 ve etiketleyemediğim canlar..
Art mad iyi diyolar canim ben bi kere erken gebelik aldım test bozuk çıktıKuzu 2 gün var Bat a
Ya bıktım bende valla. Geçen ay surelabdı, bu ay prefertil aldım, ki kaliteli bir test güya. Daha ne test ne bişey ya. Kız vallahi ruhum daraldı.
Göğüslerde hassasiyet geçtiği zaman anlıyorum reglim gelicek yanıltmadı beniBelim ağrıyor yarın bat günüm. Test yapmadım canım. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda gelir bebiş
Yok yapmadım zaten bu ay hiç boş bırakmadım bi gün yapmadıysak bi gün kesin yaptık olsaydı olurdu bakalım ne olacak pembemsi bi akıntıyla gördüm dahası gelirmi ki sanki gelecek bekliyorumOvulasyon takibi yaptınız mı
Kuzum 1 eylül. Yani en azından 4-7 bişiler çıkmalıydı. 2 gün vsr sonuçta. Aman kara bahtım kör talihimm.tahlile kızımla gittim. Laboratuvar tüp bebek merkezinin yanında. Resim vardı anne bebek resmi. Kızım diyor ki bebek alalım bebek alalımReglin nezaman kuzum ? Benim gectiktem sonra cikti ama .
Evet yolumuz aynı aylar oldu.. Ama tövbe ettim daha test almıcam. Negatif üzmüyor canım, yalancı pozitif daha da üzücü. Eylül de tüp bebek artık başka çarem kalmadı..Canim uzulme hic hepimiz ayni yoldayiz insallah bi gun guzel haberler alacagiz test yapma regl gecerse yap ben artik hic yapmıyorum çünkü o negatif görmek gerçekten hayal kırıklığıbirde üstüne yalancı pozitif çıkması daha yorucu Allah büyük hic ummadığımız zamanda bizimde ciceklerimiz acacak
Bu ovulasyon testleri nerden alınıyor eczanede satılıyor muOvulasyon takibi yaptınız mı
Benim de kızım istiyor oğlum ağlıyor bilmiyor nasıl olacak diyo baba anneme bir sürü şey al yesin karnı büyüsün b bek olur belkiKuzum 1 eylül. Yani en azından 4-7 bişiler çıkmalıydı. 2 gün vsr sonuçta. Aman kara bahtım kör talihimm.tahlile kızımla gittim. Laboratuvar tüp bebek merkezinin yanında. Resim vardı anne bebek resmi. Kızım diyor ki bebek alalım bebek alalımAllah ım diyorum bu melek için nasip et bana sonra diyorum isyan etmeyeyim vardır bir bildiği Rabbimin
Evet yolumuz aynı aylar oldu.. Ama tövbe ettim daha test almıcam. Negatif üzmüyor canım, yalancı pozitif daha da üzücü. Eylül de tüp bebek artık başka çarem kalmadı..
Bende bak 4 gun bekledim yapmadim . Cunku cikmamasindan o kadar skildim ki. Bir dahakine bekle bakalim . Allahtan umit kesilmez kuzucumKuzum 1 eylül. Yani en azından 4-7 bişiler çıkmalıydı. 2 gün vsr sonuçta. Aman kara bahtım kör talihimm.tahlile kızımla gittim. Laboratuvar tüp bebek merkezinin yanında. Resim vardı anne bebek resmi. Kızım diyor ki bebek alalım bebek alalımAllah ım diyorum bu melek için nasip et bana sonra diyorum isyan etmeyeyim vardır bir bildiği Rabbimin
Evet yolumuz aynı aylar oldu.. Ama tövbe ettim daha test almıcam. Negatif üzmüyor canım, yalancı pozitif daha da üzücü. Eylül de tüp bebek artık başka çarem kalmadı..
Bende gördüm valla cizgiyi ama ne zmn cıktı cızgi o onemlı bırde test prodoctor değil dimiKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
Adama çok şey yedirdimCanım full gitHadi rastgele inşallah güzel olucak bu ay senden o hissi alıyorum Eşine kabak çekirdeği bi de bitter çikolata yedirmen gerekiyomuş ebru ceylanın sayfasında okumuştum
Haklısın valla canım. Test yapmıcam diye söz verip verip kendime, sözümü çiğniyorum, sonrada üzülüyorum. Olacağı varsa oluyor zaten. Eylülde daha hiç test filan yapmıcam.Bende bak 4 gun bekledim yapmadim . Cunku cikmamasindan o kadar skildim ki. Bir dahakine bekle bakalim . Allahtan umit kesilmez kuzucum
Malesef o nöbetçi eczanede tek o vardı evet hemen çıktı da ben kırptım resmi biraz bakalım yarın kan verip ona göre yok çizicemBende gördüm valla cizgiyi ama ne zmn cıktı cızgi o onemlı bırde test prodoctor değil dimi