-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.181
Evet ben 16-17 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başlamıştı ama uzun sürdü biraz silinmesi. Yumurtlamanın 10. günü çatlamanın da 8. günüydüPeki yumurtlama takibi falan yapıyormuydun. Ben mesela yumurtlama takibi yapıyorum. Çatlama üzerinden bugün 8 gün geçti dün bi bakayım dedim kaset test yaptım negatif çıktı.Adetim takvime göre 8 eylül.Ama çatlamadan sonra bazı belirtiler başladı bende halada devam ediyor bugünde aşırı bel agrım başladı mesela. Bide bir defa ile kalan yoğun bir beyaz sümüksü bir akintim oldu.
Normalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.Sabrına hayran kaldım yalnız aryaaabi tanecik yapsaydın barii negatif olduğuna bu kadar inanıyosan, belki güzel bi sürpriz olur. Bak benim 2 gün kaldı ama test yapmasaydım regl olucağıma %100 garanti verirdim öyle bi ağrı aynıı
UslanmıyoruzBende her ay test yapmıcam diip yine yapıyorum. İki ay öncede bana böyle pozitif çıktı kan vermeye gittm koşa koşa
Kuzum gözün aydınÇok şükür canım 244 çıktı bugün. 2 gün önce de 69 du.
Bu ay günleri de çok net değerlendirdik aslında ama, nasip değilmiş. İnş canım Eylül umutla gelir ne diimmCanım benim hiç üzülme bir hayır vardır. Benimde önce 1.20 çıkınca ben senden çok umutluydum. İnşallah güzel zamanda haberlerini alırız.
Canım Dr bana amh bakmadı. Ama hormonlarında sıkıntı yok dedi. Eşimde sperm sayısı düşük. Ondan sanırım bu zor gebelik durumu. 2 Eylül de sperm testine gidicek bir daha. Bakalım. Onun sonucuna göre tüp bebek Eylül ya da Ekim.. Nasip..Bende eylülde tüp için görüşmek bakalim herşeyin hayırlısı senin hormonlar amh nasildi canim
Maşaallah ne güzel canım erken öğrenmişsin. Darısı başına ne diyeyim. Adına çok sevindim dilerim sağlıklı ilerleyen bi hamilelik yaşarsın.Tesekkur ederim canım paylaşımın için.Evet ben 16-17 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başlamıştı ama uzun sürdü biraz silinmesi. Yumurtlamanın 10. günü çatlamanın da 8. günüydü
Şimdi senden esinlendim canım birazda umutlandım açıkçası. Sabah gidip bende kan versem mi acaba diye düşünüyorum şuan.Evet ben 16-17 yumurtlama gördüm 18 akşam çatlamaya başlamıştı ama uzun sürdü biraz silinmesi. Yumurtlamanın 10. günü çatlamanın da 8. günüydü
Ben de sabah uyandım gördüm daha demedim iş yerine uğradım geri eve gelip ağladım oda anlamış aradı kızıyor niye üzüyorsun diyeNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Üzülmeyin diyicem ama insanın elinde değil cnm Allah büyüktür en güzel ve hayırlı zamanda nasip edecek sizlerede dua edin umudumuzu kaybetmeyin cnmBen de sabah uyandım gördüm daha demedim iş yerine uğradım geri eve gelip ağladım oda anlamış aradı kızıyor niye üzüyorsun diyebiz çok duygusalız
Cnm hakkında hayırlısı olsun Allah büyüktür elbet bir gün yüzün gülecek umudunu kaybetme en hayırlı zamanda nasip edecek sanadaNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Kuzum siz eşine de testleri yaptırmış mıydınızNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Canım üzülme lütfen, çok can sıkıcı biliyorum ama çok şükür sabir bir sıkıntı yok. Sadece uygun zamanı bekliyor.Normalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Allah razı olsun aminÜzülmeyin diyicem ama insanın elinde değil cnm Allah büyüktür en güzel ve hayırlı zamanda nasip edecek sizlerede dua edin umudumuzu kaybetmeyin cnm
Canım biz kadınlar kesinlikle daha duygusalız. Umarım en güzel şekilde ve en yakın zamanda rabbim bizlere de bu duyguları tattırırNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Oy ben sana kıyamamNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Hayırlısı kuzum… Bende kötü oldum.. Herkes hiç birşey yok diyor ama sorun ne o zaman diye insan düşünüyor.. Umutlarımız Eylül ayına kaldı. Yalnız değilsinNormalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Gerçekten çok güzel bi cümle okurken gözlerim doldu çocukluğumdan beri bende öyle oldum hiç bişi elime hop diye gelmedi bebek konusudaHayırlısı kuzum… Bende kötü oldum.. Herkes hiç birşey yok diyor ama sorun ne o zaman diye insan düşünüyor.. Umutlarımız Eylül ayına kaldı. Yalnız değilsinBu yolda biraz cefa çekeceğiz gibi Bende hayatımda hiç birşeyi kolay elde etmedim. Hiç birşey da ayağıma tereyağından kıl çeker gibi gelmedi ama napalım .. Her yaptığımda başarıya ulaştım çocuk da inşallah geldiğinde en güzel şekilde gelecektir inş
Öyle ben babası tarafından terkedilmiş çocuğum.. Eşime güvenmem sırtımı dağ gibi yaslayabilirim demem bile uzun sürdü.. vajinusmus ne kadar kötüdür ne düzeyde etkiliyordur bilmiyorum ama benim bu güven problemim 3 yıl sürdü bunu aştıysam çocukta gelecektir. Gelmiyorsa sebebi vardır… Bekleyelim bakalım Eylül ayında ne olacak.. Hem olursa İkizler Burcu olacakGerçekten çok güzel bi cümle okurken gözlerim doldu çocukluğumdan beri bende öyle oldum hiç bişi elime hop diye gelmedi bebek konusuda
Aah ah. Şu an sana ne söylesem içini rahatlatamam biliyorum ama kendim yaptığım bişeyi tavsiye edebilirim. Yaz... bi defter yap kendine içinden ne geliyorsa yaz.. insan öyle rahatlıyor ki sanki bütün derdimi sıkıntımı o kağıda döküyormuşum da arınıyormuşum gibi hissediyorum.. ne yargılayan var ne de bu mu derdin diyen.. Rabbime ettiğim duaları bile yazıyorum ben artık.. çok rahatlıyorum inan bana..Normalde bat günüm yarın ama yarım saat önce hafif bi lekelenme geldi. Bende tam ovulasyon testi yapmak için lavaboya gitmiştim. Lavaboda hüngürtüyle ağladım, eşim geldi sarıldı. Çok kötü oldum. Eşim hala belki başka kanamadır diyor. Daha da yıkıldım.MaviSasa234
Çok dolmuşum demek ki, o nasıl bi ağlamaydı anlatamam. Bu ay çok pozitif yaklaşmıştım herşeye, demek ki olmayınca olmuyor. Çok üzüldüm ama elden de birşey gelmiyor.Aah ah. Şu an sana ne söylesem içini rahatlatamam biliyorum ama kendim yaptığım bişeyi tavsiye edebilirim. Yaz... bi defter yap kendine içinden ne geliyorsa yaz.. insan öyle rahatlıyor ki sanki bütün derdimi sıkıntımı o kağıda döküyormuşum da arınıyormuşum gibi hissediyorum.. ne yargılayan var ne de bu mu derdin diyen.. Rabbime ettiğim duaları bile yazıyorum ben artık.. çok rahatlıyorum inan bana..
Bende babası tarafından zorla evlendirilen 16 yaşında biriydim eşime alışmam baya zordu sonra çocuğum olmadı birinciyi yapana kadar neler çektim neler ikinci içinde çok zor oldu ikincisi ölğyprdu doğduğunda heceleye hazırlıklı ol diyen bi doktor vardı karşımda ve daha neler nelerÖyle ben babası tarafından terkedilmiş çocuğum.. Eşime güvenmem sırtımı dağ gibi yaslayabilirim demem bile uzun sürdü.. vajinusmus ne kadar kötüdür ne düzeyde etkiliyordur bilmiyorum ama benim bu güven problemim 3 yıl sürdü bunu aştıysam çocukta gelecektir. Gelmiyorsa sebebi vardır… Bekleyelim bakalım Eylül ayında ne olacak.. Hem olursa İkizler Burcu olacakİkizler burcu entelektüel kıpır kıpır meraklı zeki değişken bir çocuk belki gerekiyordur
Aslında başka birşeye canım çok sıkılmıştı, onu da görünce çok kötü oldum. Eşim beni yemeğe çıkardı hava alayım falan diye ama hâlâ kendime gelemedim. Artık hiç umudum kalmadı, doktora bile çok umutsuz gidicem bu ayHayırlısı kuzum… Bende kötü oldum.. Herkes hiç birşey yok diyor ama sorun ne o zaman diye insan düşünüyor.. Umutlarımız Eylül ayına kaldı. Yalnız değilsinBu yolda biraz cefa çekeceğiz gibi Bende hayatımda hiç birşeyi kolay elde etmedim. Hiç birşey da ayağıma tereyağından kıl çeker gibi gelmedi ama napalım .. Her yaptığımda başarıya ulaştım çocuk da inşallah geldiğinde en güzel şekilde gelecektir inş