-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.081
sıvı alımı yoksa yapılabilir en kötü çok çok silik test çıksa da buradaki kızlar görür kaçmaz vallahi :)
Ay heyecanlandımErken gebelik al yap kuzum
Şöyle kolaylaştırayımKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
Al bacım al benimkine de yorum yap bakayımAy heyecanlandımalıp yapıcam hemen
Çok silik bisey var kuruma çizgisi değilse yanılma payı değildir inşallahGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Ne bu prodoctor mu dedik sana o yalancı çıkar diye. Bir de ne olursa olsunsata göre regl olurum ne demekKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
Canım ben böyle anlamayanlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum olumsuz üzecek bi yorum yada dalga geçer gibi bir yorum yapacaksan hiç yapma . Ben hayatımda bana stres yaşatan insanı ciddiye almayı da istemiyorum açıkcası.Geçen hamile kalan bir kıza da aynısını yaptınız bence biraz kendinize bi çeki düzen verin burda hepimiz aynı nedenden bulunuyoruz .Ne bu prodoctor mu dedik sana o yalancı çıkar diye. Bir de ne olursa olsunsata göre regl olurum ne demeko aylar yumurtlaman denk gelmiştir zaten 2. Ovulasyon denemen değil mi? Bence aklından çıkart sürekli sata göre adrt olurum yumurtlamaya göre değil söylemini bir yaşıma daha girdim yeminle bence erken test için prodoctor ise hele değilse evet çizgi varrr
Ovulasyon kuzum.LH testi olan nedir gayet görünüyor
Lh benim hep çok silik çıkarda bu günlerde ne biliim elimde vardı yapayım dedimBenimde bugün regl günüm
Lh testim buna benzer çıktı
Kırmızları bekliyorum ben
Bende sanırımBen halen çizgi görüyorum
Verdim şimdi bakalım canım.Canım kan testi verdin mi naptın
Kuruma değil ilk 5 dk da çıktı da, yanıltmasın bu silik çizgiler ne biliim anacım@
Çok silik bisey var kuruma çizgisi değilse yanılma payı değildir inşallahben 8 9 aydır silik dahi çizgi görmedim
Hayırlı olsun bitanem Anne oluyorsun ay ne güzel ya sağlıklı bir evlat hayırlı bir evlat olsun inşallahEki Görüntüle 2908365 Kizlar cikti sonucum cok rahatladim ohh
Ay kuzum harikaEki Görüntüle 2908365 Kizlar cikti sonucum cok rahatladim ohh
Valla canım sata göre regl olurum yumurtlamaya göre değil dedikçe komik duruma düşüyorsun. İnşallah hamilesindir kötülüğünü niye isteyelim. Prodoctoru dün sordun birçok arkadaşımız onda yalancı çizgi gördü güvenilir bir test değil dedik. Hesapladıkta ovulasyonu doğru yaptı isen 5 eylül senin regl tarihin. Sata göre 2 ovulasyona 5 diye bişey yok. Ovulasyonu doğru yaptı isen 1 2 gün belki geç olabilir ama erken olmaz. Değerlendirmeni de ona göre yaptın sonuçta.Canım ben böyle anlamayanlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum olumsuz üzecek bi yorum yada dalga geçer gibi bir yorum yapacaksan hiç yapma . Ben hayatımda bana stres yaşatan insanı ciddiye almayı da istemiyorum açıkcası.Geçen hamile kalan bir kıza da aynısını yaptınız bence biraz kendinize bi çeki düzen verin burda hepimiz aynı nedenden bulunuyoruz .
valla canım bende diyorum ki ovulasyona yeni başlamış olsam da illaki adet takvimimi kontrol ediyordum bekarken de benim gözlemlediğim bu . Geçen ayda yumurtlamama göre 11 inde adet dediler buradakiler bende görünen 5 ti ve ben 5 inde oldum. İnatlaşacak yada komik duruma düşecek birşey yok herkesin durumu sizle aynı olacak diye birşey de yok . Zaten üzülmeden yaptığınız alaylı yorumlar yeterince üzüyor negatif gördüğümde bu kadar üzülmüyorum seni temenni ederim .Valla canım sata göre regl olurum yumurtlamaya göre değil dedikçe komik duruma düşüyorsun. İnşallah hamilesindir kötülüğünü niye isteyelim. Prodoctoru dün sordun birçok arkadaşımız onda yalancı çizgi gördü güvenilir bir test değil dedik. Hesapladıkta ovulasyonu doğru yaptı isen 5 eylül senin regl tarihin. Sata göre 2 ovulasyona 5 diye bişey yok. Ovulasyonu doğru yaptı isen 1 2 gün belki geç olabilir ama erken olmaz. Değerlendirmeni de ona göre yaptın sonuçta.
Yarın daha net çizgi görürsün inşallah hepimix senin adına seviniriz. 4 5 gündür sürekli test yapıp negatif diyosun çünkü batına daha çok vardı yarından itibaren yakalayanilirsin tabiki en erken 7 kala duyduk ama 8 kala prodoctor çizgi çıkarıyorsa sonra üzülme diye böyle dedim. Ama bunlar tabiki ovulasyonu doğru yaptı isen geçerli.
Valla canım sata göre regl olurum yumurtlamaya göre değil dedikçe komik duruma düşüyorsun. İnşallah hamilesindir kötülüğünü niye isteyelim. Prodoctoru dün sordun birçok arkadaşımız onda yalancı çizgi gördü güvenilir bir test değil dedik. Hesapladıkta ovulasyonu doğru yaptı isen 5 eylül senin regl tarihin. Sata göre 2 ovulasyona 5 diye bişey yok. Ovulasyonu doğru yaptı isen 1 2 gün belki geç olabilir ama erken olmaz. Değerlendirmeni de ona göre yaptın sonuçta.
Yarın daha net çizgi görürsün inşallah hepimix senin adına seviniriz. 4 5 gündür sürekli test yapıp negatif diyosun çünkü batına daha çok vardı yarından itibaren yakalayanilirsin tabiki en erken 7 kala duyduk ama 8 kala prodoctor çizgi çıkarıyorsa sonra üzülme diye böyle dedim. Ama bunlar tabiki ovulasyonu doğru yaptı isen geçerli.
Amin kuzum en kisa zamanda darisi isteyen herkesin basina , aypsiz kusursuz insallahHayırlı olsun bitanem Anne oluyorsun ay ne güzel ya sağlıklı bir evlat hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ayyy yaşasınnn benim de 2 gün önce 69 du şimdi 244 olduu. Senin kaç gün arayla oldu tahlilin canım? Anneler grubu aktif olsa da orda devam etsek keşke ya burda kızları darlıyomuşum gibi hissediyorum benEki Görüntüle 2908365 Kizlar cikti sonucum cok rahatladim ohh
Canimmm darisi basina yaptir sende mutlaka ciksin aklindaAy kuzum harikasağlıkla ilerliyor bak çok şükür
Ayyy yaşasınnn benim de 2 gün önce 69 du şimdi 244 olduu. Senin kaç gün arayla oldu tahlilin canım? Anneler grubu aktif olsa da orda devam etsek keşke ya burda kızları darlıyomuşum gibi hissediyorum ben