Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyız Eke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• AD6CE264-ED96-4341-813D-F9C9C2DF8547.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 34C4FBCB-8AA1-4655-8072-9F2A114C440D.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 103
Şöyle kolaylaştırayım

Eklentiler

• B49752BD-9724-486B-9828-77CF6E689C5F.png
    431 KB · Görüntüleme: 98
Ne bu prodoctor mu dedik sana o yalancı çıkar diye. Bir de ne olursa olsunsata göre regl olurum ne demek o aylar yumurtlaman denk gelmiştir zaten 2. Ovulasyon denemen değil mi? Bence aklından çıkart sürekli sata göre adrt olurum yumurtlamaya göre değil söylemini bir yaşıma daha girdim yeminle bence erken test için prodoctor ise hele değilse evet çizgi varrr

Canım ben böyle anlamayanlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum olumsuz üzecek bi yorum yada dalga geçer gibi bir yorum yapacaksan hiç yapma . Ben hayatımda bana stres yaşatan insanı ciddiye almayı da istemiyorum açıkcası.Geçen hamile kalan bir kıza da aynısını yaptınız bence biraz kendinize bi çeki düzen verin burda hepimiz aynı nedenden bulunuyoruz .

LH testi olan nedir gayet görünüyor
Ovulasyon kuzum.
Benimde bugün regl günüm
Lh testim buna benzer çıktı
Kırmızları bekliyorum ben
Lh benim hep çok silik çıkarda bu günlerde ne biliim elimde vardı yapayım dedim
Ben halen çizgi görüyorum
Bende sanırım
Canım kan testi verdin mi naptın
Verdim şimdi bakalım canım.
@
Çok silik bisey var kuruma çizgisi değilse yanılma payı değildir inşallah ben 8 9 aydır silik dahi çizgi görmedim
Kuruma değil ilk 5 dk da çıktı da, yanıltmasın bu silik çizgiler ne biliim anacım

Valla canım sata göre regl olurum yumurtlamaya göre değil dedikçe komik duruma düşüyorsun. İnşallah hamilesindir kötülüğünü niye isteyelim. Prodoctoru dün sordun birçok arkadaşımız onda yalancı çizgi gördü güvenilir bir test değil dedik. Hesapladıkta ovulasyonu doğru yaptı isen 5 eylül senin regl tarihin. Sata göre 2 ovulasyona 5 diye bişey yok. Ovulasyonu doğru yaptı isen 1 2 gün belki geç olabilir ama erken olmaz. Değerlendirmeni de ona göre yaptın sonuçta.
Yarın daha net çizgi görürsün inşallah hepimix senin adına seviniriz. 4 5 gündür sürekli test yapıp negatif diyosun çünkü batına daha çok vardı yarından itibaren yakalayanilirsin tabiki en erken 7 kala duyduk ama 8 kala prodoctor çizgi çıkarıyorsa sonra üzülme diye böyle dedim. Ama bunlar tabiki ovulasyonu doğru yaptı isen geçerli.

valla canım bende diyorum ki ovulasyona yeni başlamış olsam da illaki adet takvimimi kontrol ediyordum bekarken de benim gözlemlediğim bu . Geçen ayda yumurtlamama göre 11 inde adet dediler buradakiler bende görünen 5 ti ve ben 5 inde oldum. İnatlaşacak yada komik duruma düşecek birşey yok herkesin durumu sizle aynı olacak diye birşey de yok . Zaten üzülmeden yaptığınız alaylı yorumlar yeterince üzüyor negatif gördüğümde bu kadar üzülmüyorum seni temenni ederim .

kivircikkuala aynen canım bak zahradaya katılıyorum bende bu konuda. Erken testlerin arkasında bile 6 kala diyor. Zaten ovulasyon yapmamızın sebebi hem bat gününü kesin bilmek hem de düzgün değerlendirme yapmak. Bat gününü de çatlamadan sayıyoruz 14-15 gün sonra. Eğer ki doğru yaptığından eminsen bi doktora görün istersen çünkü sen de araştır inanmazsan her yerde 14 gün sonra yazar. Nette yumurtlama yazan şey pik değildir çatlamadır. Ovulasyon bu demek. Prodoctor 2 ay kullandım fazla vardı elimde hepsinde silik çizgi vardı başka arkadaşlar da kullandı hep aynı durum oldu meşhurdur yani o yüzden herkes de söyledi zaten. Ama inşallah senin testin doğrudur da ovu da hata olmuştur bat günün yakındır diyelim

Ayyy yaşasınnn benim de 2 gün önce 69 du şimdi 244 olduu. Senin kaç gün arayla oldu tahlilin canım? Anneler grubu aktif olsa da orda devam etsek keşke ya burda kızları darlıyomuşum gibi hissediyorum ben
. Canisi benim bat gecti 4 gun 68 di sonra 4 gun ustune yaptirdim . Doktor oyle istedi. Yarinda randevuya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…