Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy bende gordum kuzm , insallah vardir. Bende bugun teskrar test yaptiricamacilde bakalim ne cikicak yarinda doktora gidicem bi insallah guzel haberlerle elirsin.
İnceden bişi görüyorumdaa ne bilim..sabah yaptım yine aynı. Umarım vardır .. yoksa da sağlık olsun artık alıştım

1-2 saate bende gidicem kana canım veriliyordur bencee hadi güzel haberlerrr
Özelde veriliyordur muhtemelen.kizimla gidebilirsem belki kan verebilirim.boylece bu stresten kurtulmuş olurum

Bende bugun gidicem kuzum stresini cekmezsin en azindan. Aksam uyumadim bende acaba artti mi degerim falan die . Olmayinca dert olunca da dert

Lh yapı olarak betaya benziyor o yüzden bazen gebeyken ovulasyon testi haber verebiliyor
Önceki hamileliğimde öyle öğrenmiştim ben
Bılıyorum ama her zaman doğru sonucu vermıyor, ben lh testlerimde ıkıncı cızgılerim hep bariz sekılde var sılıklesme görunmeyecek derecede olmuyor fln bazılarında bende hıc oyle değil, o yuzden bende dogruyu vermıyor mesela

Ben hala regl olmadım ya. Normalde 27-28 ikisinden birisinde olmam gerekiyordu. Reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatifti. Çok stres yapmıştım bu ay bir de antibiyotik kullandım. Ondan mı gecikti yoksa hamile miyim bilmiyorum. Acaba tekrar gebelik testi yapsam mı ki

evet gebelik testi yapın gecikme de var muhakkak çıkar pozitif veya negatif

Antibiyotik geciktirebiliyor sanırım ama bence yine de testi tekrarlayın

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…