- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.061
Ay daha çok sevindim inşallah sıkıntı olmaz rabbim sana bağışlasınAyy inşallah 9 yıl aradan sonra olacak bakalım kısmet olur ise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay daha çok sevindim inşallah sıkıntı olmaz rabbim sana bağışlasınAyy inşallah 9 yıl aradan sonra olacak bakalım kısmet olur ise.
İnceden bişi görüyorumdaa ne bilim..sabah yaptım yine aynı. Umarım vardır .. yoksa da sağlık olsun artık alıştımAyyy bende gordum kuzm , insallah vardir. Bende bugun teskrar test yaptiricamacilde bakalim ne cikicak yarinda doktora gidicem bi insallah guzel haberlerle elirsin.
Özelde veriliyordur muhtemelen.kizimla gidebilirsem belki kan verebilirim.boylece bu stresten kurtulmuş olurum1-2 saate bende gidicem kana canım veriliyordur bencee hadi güzel haberlerrr
Bende bugun gidicem kuzum stresini cekmezsin en azindan. Aksam uyumadim bende acaba artti mi degerim falan die . Olmayinca dert olunca da dertİnceden bişi görüyorumdaa ne bilim..sabah yaptım yine aynı. Umarım vardır .. yoksa da sağlık olsun artık alıştım
Özelde veriliyordur muhtemelen.kizimla gidebilirsem belki kan verebilirim.boylece bu stresten kurtulmuş olurum
LH testi olan nedir gayet görünüyorSabahki hcg testim. Diğeri de lh testi. Eki Görüntüle 2908307 Eki Görüntüle 2908306
Benimde bugün regl günümSabahki hcg testim. Diğeri de lh testi. Eki Görüntüle 2908307 Eki Görüntüle 2908306
Yumurtlama takıbı ıcın o hamılelık ıcın değilLH testi olan nedir gayet görünüyor
Ben halen çizgi görüyorumSabahki hcg testim. Diğeri de lh testi. Eki Görüntüle 2908307 Eki Görüntüle 2908306
Lh yapı olarak betaya benziyor o yüzden bazen gebeyken ovulasyon testi haber verebiliyorYumurtlama takıbı ıcın o hamılelık ıcın değil
Bılıyorum ama her zaman doğru sonucu vermıyor, ben lh testlerimde ıkıncı cızgılerim hep bariz sekılde var sılıklesme görunmeyecek derecede olmuyor fln bazılarında bende hıc oyle değil, o yuzden bende dogruyu vermıyor meselaLh yapı olarak betaya benziyor o yüzden bazen gebeyken ovulasyon testi haber verebiliyor
Önceki hamileliğimde öyle öğrenmiştim ben
evet gebelik testi yapın gecikme de var muhakkak çıkar pozitif veya negatifBen hala regl olmadım ya. Normalde 27-28 ikisinden birisinde olmam gerekiyordu. Reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatifti. Çok stres yapmıştım bu ay bir de antibiyotik kullandım. Ondan mı gecikti yoksa hamile miyim bilmiyorum. Acaba tekrar gebelik testi yapsam mı ki
Antibiyotik geciktirebiliyor sanırım ama bence yine de testi tekrarlayınBen hala regl olmadım ya. Normalde 27-28 ikisinden birisinde olmam gerekiyordu. Reglime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatifti. Çok stres yapmıştım bu ay bir de antibiyotik kullandım. Ondan mı gecikti yoksa hamile miyim bilmiyorum. Acaba tekrar gebelik testi yapsam mı ki
evet gebelik testi yapın gecikme de var muhakkak çıkar pozitif veya negatif
Bugün alıp yarın sabah ilk idrarla mı yapsam. Yoksa bugün yapsam da çıkar mı acaba fark ediyor mu kiAntibiyotik geciktirebiliyor sanırım ama bence yine de testi tekrarlayın
4 saat sıvı alımını kesip yapabilirsinizBugün alıp yarın sabah ilk idrarla mı yapsam. Yoksa bugün yapsam da çıkar mı acaba fark ediyor mu ki
Canım kan testi verdin mi naptınSabahki hcg testim. Diğeri de lh testi. Eki Görüntüle 2908307 Eki Görüntüle 2908306
Tamamdır haberi bildireceğim4 saat sıvı alımını kesip yapabilirsiniz
sıvı alımı yoksa yapılabilir en kötü çok çok silik test çıksa da buradaki kızlar görür kaçmaz vallahi :)Bugün alıp yarın sabah ilk idrarla mı yapsam. Yoksa bugün yapsam da çıkar mı acaba fark ediyor mu ki
Erken gebelik al yap kuzumBugün alıp yarın sabah ilk idrarla mı yapsam. Yoksa bugün yapsam da çıkar mı acaba fark ediyor mu ki