Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Ben kullanmıştım gebe olmadığım zaman tertemiz çıktı. Düşük yaptığım gebeliğimi öğrendiğimde çizgi belirgindi

Bende 18-19 yumurtlama 20 çatlama gördüm. Sizce yarın 30 Ağustos gebelik testi için erken mi

Adet Yumurtlama ile alakalı kuzum ama sen bilirsin
Biliyorum da herkeste aynı olmuyor işte sen yumurtlamayla doğru orantılısındır benimki öyle değil canım geçen ay da 11 ağustostu yumurtlamaya göre ama 5 inde geldi yani kişi kendisi daha iyi biliyor bence ama güzel görüşün için teşekkür ediyorum bitanem

Ayyy resmen var resmen geçen ay da vardı sende ve kimyasaldı bu ay da bebekliii haber verceksin bize kesinnn

Ayyy resmen var resmen geçen ay da vardı sende ve kimyasaldı bu ay da bebekliii haber verceksin bize kesinnn
Galiba kimyasaldı geçen ay. Kimyasal sonrası gebelik oluyor genelde ama bilmiyorum hadi inşallah be bugün resmi tatil ya, kan verebilir miyim ki acaba özelde?
Yaa varrr inşallah güzel güzel artar değerin de belirginleşir canım
Amin canım inşallah. Bu sabahta yaptım sadece benim gördüğüm bir silik çizgi inş test yanıltmıyordur.

Ayyy bende gordum kuzm , insallah vardir. Bende bugun teskrar test yaptiricamacilde bakalim ne cikicak yarinda doktora gidicem bi insallah guzel haberlerle elirsin.

1-2 saate bende gidicem kana canım veriliyordur bencee hadi güzel haberlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…