-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.021
Evet hem öyleymiş hem de biz her dk betayla uğraşamayız diyolarmış onlarda. Ben de gidip özele veriyorum ya napim riske atmiyim bi bakar bi daha bakmak istemezler faln sürekli yer değişimi olmasın diyeSağlık ocakları da yapıyor bazı yerlerde bir gün sonra çıkıyor sonuç.
Ay bende görüyorum çizgiGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Klasik adet öncesi ağrılarım gibi şeyler var ama bugün biraz batma hissi var sol kasıkta o kadarSende belirti olmuş muydu
Teşekkür ederimmmHayırlı olsun cnm benim sağlıkla kucağına al insAllah
Amin canım teşekkür ederimAy maşallah hayırlısı ile yükselsin değerlerin inşallah maşallah çok sevindim
Sorma canım. Bende de eşim hariç detaylı bilen yok. Ne bu kadar istediğimi ne bu kadar uğraştığımı kimselere diyemiyorum.Aynen valla çocuk istediğimi hiç bi arkadaşıma akrabama demedim yine olmuyor yine uğraşıyorum bunu yine dile getirsinler istemiyorum eşim bile bilmiyor bu kadar ayrıntılı dikkat ettiğimi olsun diye kendimce cabaladıgımı herkese süpriz olsun istiyorum
Kız yıldım valla test yapmaktan aylardırAy bende görüyorum çizgigeç döllendi kesiiiinnn
Bende işte görüyorum da.. Çok yanıldığım oldu diye emin olamıyorumSanki silik bir çizgi görüyorum gibi
Al benden de o kadar ya valla bende de gaz sancım vardı adet ağrım nerdeyse hiç yok hoş geçen ayda yoktu adetten iki gün önce leke görmem lazım hep öyle başlar bakalım bekliyorum 4 gün kaldıSorma canım. Bende de eşim hariç detaylı bilen yok. Ne bu kadar istediğimi ne bu kadar uğraştığımı kimselere diyemiyorum.
Kız yıldım valla test yapmaktan aylardır
Yarın sabah bi daha yapcam bakalım o nasıl çıkacak? Eğer daha belirginse kan veririm. Ama yine negatif vs ise bu sefer valla sesimi çıkarmadan Bat gününü beklicem
Bugün gaz ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bide gögüs ağrım var. Ama sızı gibi. Ne biliim. Pek adet ağrılarım benzetemedim bu ay olanı biteni ama.. Oofff.. Hadi inşş
Canimmm çok sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin darısı bize olsun inşallahKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Valla cnm bende görüyorum hemde renkleri ile oynatmadan inşallah bu sefer kan testi ile de tescillenirGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Sabah ilk idrar çok önemliymiş az sıvı tüketmek lazımmışKızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Senin 22 de çatladıysa 7 günün var daha 5 eylül yani batın boşuna test yapıyosun kaç gündür canım. 7 gün kala hiçbir test çıkarmaz.Kızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Bende leke görüp iki gün öncesinden sonra regl oluyorum. Yarın bakalım ne olacak. Aşırı gögüs agrım var. Adette olmazdı hiç böyle. İnş bu bir belirtidirAl benden de o kadar ya valla bende de gaz sancım vardı adet ağrım nerdeyse hiç yok hoş geçen ayda yoktu adetten iki gün önce leke görmem lazım hep öyle başlar bakalım bekliyorum 4 gün kaldı
Valla az evvel suya tuttum. Bekledim yine gördüm pembemsi çizgiyi ama bilemiyorum. İnşallah öyle olur..Canimmm çok sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin darısı bize olsun inşallah
Valla cnm bende görüyorum hemde renkleri ile oynatmadan inşallah bu sefer kan testi ile de tescillenir
Canım bak o testte çok fazla yanılan oldu ben dahil, haberin olsun.Kızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Ben şimdi yaptığım teste baktık erken gebelik olan yaptım yanıldımCanım bak o testte çok fazla yanılan oldu ben dahil, haberin olsun.
Önceden yapmıştım bı testi yanılttı beniCanım bak o testte çok fazla yanılan oldu ben dahil, haberin olsun.
Aynen hiç boşuna kendini üzme arkadaş doğru söylüyor biz erken olduğumuz için öyşe hesaplıyoruz asıl günümüz 5 Eylül o olacağın tarih erken olacak tarih canım sabır üç gün kalmış bekleSenin 22 de çatladıysa 7 günün var daha 5 eylül yani batın boşuna test yapıyosun kaç gündür canım. 7 gün kala hiçbir test çıkarmaz.
Kuzum benim adetim hiç sekmiyor yumurtlamayla alakalı değil iki aydır ovulasyon kullanıyorum sat a göre olurum her zaman o yüzden 2 Eylül bat tarihimSenin 22 de çatladıysa 7 günün var daha 5 eylül yani batın boşuna test yapıyosun kaç gündür canım. 7 gün kala hiçbir test çıkarmaz.
Aaay valla mıÖnceden yapmıştım bı testi yanılttı beni
Valla bugün. Attım hatta buraya oydu yazıl oldu o kadar para vermiştim bideAaay valla mı