- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.041
Adet Yumurtlama ile alakalı kuzum ama sen bilirsinKuzum benim adetim hiç sekmiyor yumurtlamayla alakalı değil iki aydır ovulasyon kullanıyorum sat a göre olurum her zaman o yüzden 2 Eylül bat tarihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet Yumurtlama ile alakalı kuzum ama sen bilirsinKuzum benim adetim hiç sekmiyor yumurtlamayla alakalı değil iki aydır ovulasyon kullanıyorum sat a göre olurum her zaman o yüzden 2 Eylül bat tarihim
Ben kullanmıştım gebe olmadığım zaman tertemiz çıktı. Düşük yaptığım gebeliğimi öğrendiğimde çizgi belirgindiKızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Biliyorum da herkeste aynı olmuyor işte sen yumurtlamayla doğru orantılısındır benimki öyle değil canım geçen ay da 11 ağustostu yumurtlamaya göre ama 5 inde geldi yani kişi kendisi daha iyi biliyor bence ama güzel görüşün için teşekkür ediyorum bitanemAdet Yumurtlama ile alakalı kuzum ama sen bilirsin
Çok sağol kuzum ya peki 3 kala yapsak bunu yine doğru sonuç alabilir miyimBen kullanmıştım gebe olmadığım zaman tertemiz çıktı. Düşük yaptığım gebeliğimi öğrendiğimde çizgi belirgindi
Bugün bi arkadaşımız kasette silik kanda da hamile olduğunu öğrendi kuzucumBende 18-19 yumurtlama 20 çatlama gördüm. Sizce yarın 30 Ağustos gebelik testi için erken mi
Ayyy resmen var resmen geçen ay da vardı sende ve kimyasaldı bu ay da bebekliii haber verceksin bize kesinnnSorma canım. Bende de eşim hariç detaylı bilen yok. Ne bu kadar istediğimi ne bu kadar uğraştığımı kimselere diyemiyorum.
Kız yıldım valla test yapmaktan aylardır
Yarın sabah bi daha yapcam bakalım o nasıl çıkacak? Eğer daha belirginse kan veririm. Ama yine negatif vs ise bu sefer valla sesimi çıkarmadan Bat gününü beklicem
Bugün gaz ağrısı gibi ağrılarım oldu. Bide gögüs ağrım var. Ama sızı gibi. Ne biliim. Pek adet ağrılarım benzetemedim bu ay olanı biteni ama.. Oofff.. Hadi inşş
normalde 1 yada 2 eylüle kadar beklemek istiyordum ama erken öğrenenler olunca bir şüphe düşüyor insana ister istemezBugün bi arkadaşımız kasette silik kanda da hamile olduğunu öğrendi kuzucum
Ben o zaman 80 hcg çok netti düşük değerde silik olabilir. Geçen iki ayda da gebelik yoktu tertemiz çıkmıştıÇok sağol kuzum ya peki 3 kala yapsak bunu yine doğru sonuç alabilir miyim
Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kuzumBen o zaman 80 hcg çok netti düşük değerde silik olabilir. Geçen iki ayda da gebelik yoktu tertemiz çıkmıştı
İnş canım isteyen bütün hamile ve hamile kalacaklara inşAllah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah kuzum
Yanlıs verıyor o test, predictor en doğru sonucu verıyor o çakmasıKızlaarr prodoctor testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu ? Artık 3 gün olarak sayabiliriz bata 3 kaldı bide sabah yapmak mı gerekir onu da yinede
Yaa varrr inşallah güzel güzel artar değerin de belirginleşir canımGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Amin amiiiin çok teşekkür ederimCanimmm çok sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik gecirirsin darısı bize olsun inşallah
Çıkma ihtimali var ama yapınca çıkmazsa üzülmek yok ona göre yap canımBende 18-19 yumurtlama 20 çatlama gördüm. Sizce yarın 30 Ağustos gebelik testi için erken mi
Galiba kimyasaldı geçen ay. Kimyasal sonrası gebelik oluyor genelde ama bilmiyorum hadi inşallah be bugün resmi tatil ya, kan verebilir miyim ki acaba özelde?Ayyy resmen var resmen geçen ay da vardı sende ve kimyasaldı bu ay da bebekliii haber verceksin bize kesinnn
Amin canım inşallah. Bu sabahta yaptım sadece benim gördüğüm bir silik çizgi inş test yanıltmıyordur.Yaa varrr inşallah güzel güzel artar değerin de belirginleşir canım
Ayyy bende gordum kuzm , insallah vardir. Bende bugun teskrar test yaptiricamacilde bakalim ne cikicak yarinda doktora gidicem bi insallah guzel haberlerle elirsin.Güzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
1-2 saate bende gidicem kana canım veriliyordur bencee hadi güzel haberlerrrGaliba kimyasaldı geçen ay. Kimyasal sonrası gebelik oluyor genelde ama bilmiyorum hadi inşallah be bugün resmi tatil ya, kan verebilir miyim ki acaba özelde?
Amin canım inşallah. Bu sabahta yaptım sadece benim gördüğüm bir silik çizgi inş test yanıltmıyordur.
Aciller hep açık kan verilir1-2 saate bende gidicem kana canım veriliyordur bencee hadi güzel haberlerrr
Biliyorum da eşim gidince bunj vermişlerYanlıs verıyor o test, predictor en doğru sonucu verıyor o çakması