- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.001
Valla gördüm ben cnm hayirli olsunİnşallah ya var dimi :) ben yarın gidiyim diyordum resmi tatilmiş kalkıp gitsem mi acile napsam bilemedim
Evet canım arkadaşımız gidip kan verdi ve hamile çıktı çok şükür.Valla gördüm ben cnm hayirli olsun
Ay resmen gördümGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Yaaa maşallah ben yeni girdim kk ye çok mutlu oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsinEvet canım arkadaşımız gidip kan verdi ve hamile çıktı çok şükür.
Valla ben hayalet bir çizgi gordum cnmGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Sende belirti olmuş muydubende dün test tertemizdi. bugün bi umut yakaladım gittim şükür sonuc yüzümü güldürdü. yarın olmazsa bi git gel hastaneye biz sabırsız anne adayları erkenden öğrenmek istiyoruz :))
teşekkür ederim güzelim.. takipteyim güzel haberlerinizi inşallah :)
Ay resmen gördüm
Bat a 3 var. Daha öncede böyle hayali çizgiler gördüm hep boş çıktı umutlarım. Hep yapmıcam diyip burayı okudukça gaza geliyorum. Yarın sabah bir daha yapayım test. Bişi varsa daha belirgin çıkar diye düşünüyorumValla ben hayalet bir çizgi gordum cnm
Bence var cnm bata kaç gün varGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
InsAllah cnm hamilesindir hakkında hayırlısı olsunBat a 3 var. Daha öncede böyle hayali çizgiler gördüm hep boş çıktı umutlarım. Hep yapmıcam diyip burayı okudukça gaza geliyorum. Yarın sabah bir daha yapayım test. Bişi varsa daha belirgin çıkar diye düşünüyorum
Ay maşallah hayırlısı ile yükselsin değerlerin inşallah maşallah çok sevindimKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Sanki var gibi gibiiGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
3 gün var canım. 1 eylül Bat. Ama iki gün önce beta 1.20 idi ya. Ne biliiimBence var cnm bata kaç gün var
Amin inşallah canım. Bakalım hayırlısı.InsAllah cnm hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
Daha gün var. Testlerde yanıldım daha önce de.. Yine de çok heyecan yaptım da. Yarın tekrar edeceğim.Sanki var gibi gibii
İçini ferah tut canım var var bebisin seninle bence3 gün var canım. 1 eylül Bat. Ama iki gün önce beta 1.20 idi ya. Ne biliiim
Amin inşallah canım. Bakalım hayırlısı.
Daha gün var. Testlerde yanıldım daha önce de.. Yine de çok heyecan yaptım da. Yarın tekrar edeceğim.
Benim de bugün öyleydi ya bi sancı gibi bişi adet ile ilgili bişi değil karnım değil Rahmim değil tam ortası acaba neden böyle pöfffAlt karın bölgem ve rahmim hala ağrıyor.
Dünden beri.
Özellikle alt karın bölgem. Rahmimin hemen üstü
Ah keşke canım.. Keşke.. Allah hepimizin gönlüne göre versinİçini ferah tut canım var var bebisin seninle bencekan testi yaptır bat günü inşallah güzel haberi verirsin bize
Sanki silik bir çizgi görüyorum gibiGüzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... Eki Görüntüle 2908136 Eki Görüntüle 2908135 Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?
Aynen valla çocuk istediğimi hiç bi arkadaşıma akrabama demedim yine olmuyor yine uğraşıyorum bunu yine dile getirsinler istemiyorum eşim bile bilmiyor bu kadar ayrıntılı dikkat ettiğimi olsun diye kendimce cabaladıgımı herkese süpriz olsun istiyorumAh keşke canım.. Keşke.. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Adet ağrım hiç yok. Normalde 3 kala başlıyordu ama havadan sudan olabilir belkiof kimselere de bişey söyleyemiyor soramıyor olmak çok fena. İyi ki kk var kızlar