Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a 3 var. Daha öncede böyle hayali çizgiler gördüm hep boş çıktı umutlarım. Hep yapmıcam diyip burayı okudukça gaza geliyorum. Yarın sabah bir daha yapayım test. Bişi varsa daha belirgin çıkar diye düşünüyorum 🥴🥴
InsAllah cnm hamilesindir hakkında hayırlısı olsun🥰

3 gün var canım. 1 eylül Bat. Ama iki gün önce beta 1.20 idi ya. Ne biliiim 🥴

Amin inşallah canım. Bakalım hayırlısı.

Daha gün var. Testlerde yanıldım daha önce de.. Yine de çok heyecan yaptım da. Yarın tekrar edeceğim.
İçini ferah tut canım var var bebisin seninle bence 😊 kan testi yaptır bat günü inşallah güzel haberi verirsin bize 🤰

Alt karın bölgem ve rahmim hala ağrıyor.
Dünden beri.
Özellikle alt karın bölgem. Rahmimin hemen üstü 🙄
Benim de bugün öyleydi ya bi sancı gibi bişi adet ile ilgili bişi değil karnım değil Rahmim değil tam ortası acaba neden böyle pöfff

İçini ferah tut canım var var bebisin seninle bence 😊 kan testi yaptır bat günü inşallah güzel haberi verirsin bize 🤰
Ah keşke canım.. Keşke.. Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲🤲
Adet ağrım hiç yok. Normalde 3 kala başlıyordu ama havadan sudan olabilir belki🤷‍♀️ of kimselere de bişey söyleyemiyor soramıyor olmak çok fena. İyi ki kk var kızlar 🤲❤️

Ah keşke canım.. Keşke.. Allah hepimizin gönlüne göre versin 🤲🤲
Adet ağrım hiç yok. Normalde 3 kala başlıyordu ama havadan sudan olabilir belki🤷‍♀️ of kimselere de bişey söyleyemiyor soramıyor olmak çok fena. İyi ki kk var kızlar 🤲❤️
Aynen valla çocuk istediğimi hiç bi arkadaşıma akrabama demedim yine olmuyor yine uğraşıyorum bunu yine dile getirsinler istemiyorum eşim bile bilmiyor bu kadar ayrıntılı dikkat ettiğimi olsun diye kendimce cabaladıgımı herkese süpriz olsun istiyorum 😣

X