- 3 Eylül 2020
- 93
- 64
- 37
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Ben de öyleyim . Benim de bitti değerlendiriyoruz bakalım . Bol şans . Memleket Kastamonu mu ?2 gune bir degerlendiriyoruz kacmaz umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim . Benim de bitti değerlendiriyoruz bakalım . Bol şans . Memleket Kastamonu mu ?2 gune bir degerlendiriyoruz kacmaz umarim
Evet kastamonuBen de öyleyim . Benim de bitti değerlendiriyoruz bakalım . Bol şans . Memleket Kastamonu mu ?
Aminnn ecmainhadi hayırlsıı rast gitsin
Benim ikinci günde başladımAdet ten sonra 7 günümde benimde böyle çıkmıştı birden koyulasiyor
Yok bende öyle olmadı bembeyaz akıntı vardı bariz o kadarBende ara ara olan kanımsı akıntı var 2 gün belli belirsizdi dün gece kahverengi oldu sizde de olmuş muydu
37 yi görünce , ben de Kastamonuluyum:)Evet kastamonu
Neresinden37 yi görünce , ben de Kastamonuluyum:)
Korunurken hamile kal bide tam olsunKızlar bu ay saldım ben ya, kafaya takmıcam dermişim
O şans nerde bizdeKorunurken hamile kal bide tam olsun
Canım gynositol kullanıyordun di mi sen? Günde 2 mi alıyorsun yoksa 1 mi?Kızlar bu ay saldım ben ya, kafaya takmıcam dermişim
Yok ben kullanmıyorum canımCanım gynositol kullanıyordun di mi sen? Günde 2 mi alıyorsun yoksa 1 mi?
Bende 38 olmamı :))Ahahahaha
Neresinden
Kayserimiydi 38Bende 38 olmamı :))
AynenKayserimiydi 38
Olur gı olur Nörüyon
Nörüyüm gı gebe galmaya çalışıyom sen nörüyonOlur gı olur Nörüyon
He gı ayni bende bebe olsun deyi ugrasiyomNörüyüm gı gebe galmaya çalışıyom sen nörüyon