Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her neyse sebebler birer bahane işte olacaksa oluyor. 🙈 Ben prolaktin =stres kaynaklı çok inanıyorum buna. İlaçla kaça düşecek kimbilir bende bayram sonrası görüneceğim doktora bakalım.
Sonuçların iyi çıkar inşallah. 👍
Çok değişiyor sanırım prolaktin değeri ben bir haftada epey değer düşüklüğü gördüm ya da biri özel biri devletti ikisi çok farklıydı.

Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime
Pıhtılaşma testiniz nasıl oran nedir. Kürtaj olalı kaç gün oldu? rakamlar düştükçe hız yavaşlar . Ben de de var dedi dr pıhtılaşma hergün coraspin içiyorum gebelik olursa da iğne dedi dr.

Eveett sonunda biten adetten sonra ilk ovulasyon testimi yaptım :)) nedense bu test bana bi rahatlama getirdi umarım stresimi alır hamile kalmamı kolaylaştırır 🥰

Eklentiler

• 4CEA01AF-728E-4546-8663-91D8C59F5232.jpeg
    4CEA01AF-728E-4546-8663-91D8C59F5232.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 35
Çok değişiyor sanırım prolaktin değeri ben bir haftada epey değer düşüklüğü gördüm ya da biri özel biri devletti ikisi çok farklıydı.

Evet hastanede kaynaklı değilde mesela ben aşılama olacaktım yüksek çıkınca yapmadı doktorm araştırmada olacağım. Diyeyim ki cuma verdim kan 41 çıktı 3 gün sonra verdim 28 şunu belirteyim ilk verdiğimi aç vermiştim sonra birde tok vermemi istediği için tekrarladık değeri. 👍 Tabi birazda düşük olmalıydı 😇

Prolaktin başa bela 2 ay normalse 3. Ay 30 u görüyor benim bıktım artık . Dostinex kullanıyorum malesef ama tekrarlıyor işte

Canım bende sürekli olmayan birşeydi testlerimde bu üçüncü oluşu bu gün farkıyla bile değişiyor ben tam aşılama deneyecekken karşılaşmasaydım iyiydi 😀 ilaç maşallah içiyorum uyu anam uyu resmen 🙈 tekrarlaması bebek olursa bitecek 😄bizim sorun bu çünkü olacak mı oldu mu derken stres ediyoruz fırlıyor. Şu bebişi yapsak eminim normale dönecek. 👍

Ben 1 yıldır hamile kalamıyordum kullandığım ay kaldım denemekten zarar gelmez.

Denemekten zarar gelmez ama anne sütü artırıcı etkisi olduğu için prolaktin daha da fırlayabiliyor. Sayfada kullandı bir arkadaş onu prolaktini 60 lara çıkmıştı o sebeble herkes de herşey aynı etki etmiyor doktor kontrolünde kullanıyor olması daha iyi diye düşünüyorum 😉

Kizlar merhaha 2 gundur vajinal yumurta aki akintim var adetim persembe gunu bitti yumurtlama olabilirmi sizce ovulasyon tetsini bıraktım

Kizlar merhaha 2 gundur vajinal yumurta aki akintim var adetim persembe gunu bitti yumurtlama olabilirmi sizce ovulasyon tetsini bıraktımerhaba yani olabilir
Merhaba
Kizlar merhaha 2 gundur vajinal yumurta aki akintim var adetim persembe gunu bitti yumurtlama olabilirmi sizce ovulasyon tetsini bıraktım
, olabilir tabi ki .

X