Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bi taraftan çok detaya girmemek de iyi oluyor yoksa türlü türlü ihtimal çıkartıyorsun kendine. Ben de Beta yükselsin diye kaç kez kan verdim bir de sonra düşsün diye sürekli verdim kollarım mosmordu kan alan hemşireler üzülüyordu Halime.
Bende bir de dış gebelik şüphesi de vardı ondan takipteydim çok şükür o olmadı diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşallah güzel haberler alırız. Gönülden isteyen emek veren herkesin kucağı dolsun 🙏
Amiin insallah. Gercekten suan saydim ben beta yukseldimi düştü mü derken 9 kere tahlil vermisim. Dış gebelikten ben de cok korkmustum. Bu arada sonuclar gelince paylaşırsan cok sevinirim. Insallah bir sey cikmaz

Amiin insallah. Gercekten suan saydim ben beta yukseldimi düştü mü derken 9 kere tahlil vermisim. Dış gebelikten ben de cok korkmustum. Bu arada sonuclar gelince paylaşırsan cok sevinirim. Insallah bir sey cikmaz
İnşallah canım. Söylediğine göre Ağustos başı gibi çıkacak paylaşırım tabiki. Umarım adetim çok uzamaz gelir de bir bat tarihim olur benim de. Listeye adımı yazdırırım. Tuhaf bir hismiş ne zaman adet olacaksın bilmemek. Çok düzenliydi benim ama her şeyi yaşıyoruz işte 🤷‍♀️

İnşallah 🙏 benim değerlerim başta 2 kat artmadı o sebeple geriden geliyordum kese görememiştik sonra tam düzene girmişti kese görmeye gideceğimizin önceki günü çok kanamam başladı bir de rahim ağzım dar olduğu için içerisi komple pıhtı dolmuştu mecburen kürtaja aldılar 🥺

doktorum ilk adeti gör sonra deneyebilirsin dedi. Açıkçası beklemek istemiyorum ben de. Zaten 3. Ayımda hamile kalmıştım. Bir de benim tüpün birinde şüpheli durum var.

sizin düşük sebebi için bir şey söylediler mi? Genetik Test falan yaptırdınız mı

Yaa su detayi sonradan farkettim ikimiz de 3. Ayda hamile kalmisiz. Cok benzer bir hikaye olmus
Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime

Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime
Diğer grupta yorum yazdım şimdi sana canım ben de ☺️
Tedavisi olan bir şey sonuçta öyle düşün sorunu saptadınız. İnşallah güzel olacak bundan sonrası

Kızlllaaar durumlar nasıl 🥰 benim regl bitmesi gerekiyordu hatta bitti sandım ama akşama süpriz yaptı yarın bitecek heralde . Bu ay ovulasyon testi deneyeceğim bende çok heyecanlıyım 😊 İnşallah güzel sonuçlar alacağımız bi ay olsun 🌸
İnşallah bende günü degerlendirdik beklemedeyiz bakalım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimize🥰

Yok göğüslerde bir şikayetim yok. Bir doktorum öncesinde göğüs uçlarınla vs oynama demişti oda yükseltiyor. Bugün göründüm başka testler de istedi

Her neyse sebebler birer bahane işte olacaksa oluyor. 🙈 Ben prolaktin =stres kaynaklı çok inanıyorum buna. İlaçla kaça düşecek kimbilir bende bayram sonrası görüneceğim doktora bakalım.
Sonuçların iyi çıkar inşallah. 👍

Cok cok gecmis olsun üzüldüm. Doktorum 5 in altina düşene kadar takip etmisti. Sizin hafta biraz buyukmus yine de korunmadiysaniz tabi gebelik ihtimali de olabilir. Ama geç düşüyor da olabilir deger. Acikcasi cok bi fikrim yok benim 12 günde düşmüştü.
Sorunu saptamak çözümün büyük bir parcasi insallah bir daha yasamazsiniz. Bana bir tahlil yapılmadı ama sirf varisim var diye kan sulandirici baslanacakmis isime de geldi dogrusu. Sanırım gebelikten önce de bir ilac kullanacaksiniz benim gibi hafif bir kan sulandirici. O bile ilk haftalarda embriyonun beslenmesine yetiyormus icinizi ferah tutun.

Aynen öyle. Ama kafam su takıldı beta sifirlanmadan bakıldı pihtilasmaya. Forumda beta sifirlanmadan pihtilasma yanlış sonuç verir diyor
Ben genetikçi doktora sordum çok alakasız iki şey etkilemez beta demişti.
Ama şimdi aklıma geldi canım sen adet oldun ya adet olunca beta sıfırlanması gerekmez mi? Bak şimdi farklı düşünmeye başladım. Gebelik olabilir mi senin acaba

Cok cok gecmis olsun üzüldüm. Doktorum 5 in altina düşene kadar takip etmisti. Sizin hafta biraz buyukmus yine de korunmadiysaniz tabi gebelik ihtimali de olabilir. Ama geç düşüyor da olabilir deger. Acikcasi cok bi fikrim yok benim 12 günde düşmüştü.
Sorunu saptamak çözümün büyük bir parcasi insallah bir daha yasamazsiniz. Bana bir tahlil yapılmadı ama sirf varisim var diye kan sulandirici baslanacakmis isime de geldi dogrusu. Sanırım gebelikten önce de bir ilac kullanacaksiniz benim gibi hafif bir kan sulandirici. O bile ilk haftalarda embriyonun beslenmesine yetiyormus icinizi ferah tutun.
Evet başladı alamadım daha yarın alicam eczaneden teşekkürler inşallah bir daha yaşamam.
Ben genetikçi doktora sordum çok alakasız iki şey etkilemez beta demişti.
Ama şimdi aklıma geldi canım sen adet oldun ya adet olunca beta sıfırlanması gerekmez mi? Bak şimdi farklı düşünmeye başladım. Gebelik olabilir mi senin acaba
Evet yumurta catlamisti geçen hafta salı bugün yine baktılar başka bir yumurta catlamis dedi. Sonuçlar e nabız da gördüm doktora da sormadim haliyle hayırlisi bakalım umutlanmak istemiyorum

Ben de 73 ile öğrenmiştim. Tam düzenli artmaya başladığı zamanlarda kanamam başladı. Benim doktor da kromozom problemindendir erken kayıplar ondan oluyor kafaya takma diye geçiştiriyor. Ama öyle olmuyor o iş tabi takıyorum. Gittim şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne genetik test için kan verdik eşim ile. Cuma da pıhtılaşma için kan vericem. Biliyorsundur 2 kayıp yoksa yapmıyorlar testi. Ben de 1 kimyasalım var diye yalan söyledim bir topicte arkadaşlar akıl verdiler sağolsun. İnşallah bir sorun çıkmaz umarım doktorun dediği gibidir. Ama insan bi sorun varsa da bilmek istiyor 🤷‍♀️
Bende düşük yaptım 10. Hafta bhcg düzenli artıyordu kese ve kalp atışını da duyduk. Ama lekelenmelerim oluyordu progestan kullanmama rağmen geçmeyince gittim sorun yoktu. 2 gün sonra yine gittim kalbi durmuştu. İlaçla düşük yaptım. 3. Ay dememem de olmuştu. Genetiğe gerek yok ilk gebeliklerde oluyor dediler

Her neyse sebebler birer bahane işte olacaksa oluyor. 🙈 Ben prolaktin =stres kaynaklı çok inanıyorum buna. İlaçla kaça düşecek kimbilir bende bayram sonrası görüneceğim doktora bakalım.
Sonuçların iyi çıkar inşallah. 👍
Prolaktin başa bela 2 ay normalse 3. Ay 30 u görüyor benim bıktım artık . Dostinex kullanıyorum malesef ama tekrarlıyor işte

SIRAKULLANICI ADIBATYAŞİSTEDİĞİ SÜRESONUÇ
astronotbayan astronotbayan 11 temmuz3110 ay
papatyasari_kiz papatyasari_kiz 12 temmuz2711 ay
M mavili_yeshll 15 Ağustos2714 ay
@gumus8219 temmuz382 ay🤰
@karadenizkizi198219 temmuz383 yıl
@begonya_9219 temmuz293 ay
@Hazal Yakamoz21 temmuz262 yıl
@Gazel211022 temmuz335 ay
@kdv23 temmuz271 ay
@pheebs24 temmuz287 ay
@Gulsenn199325 temmuz275 ay
@Elagozluprenses25 temmuz252 ay
@shtc26 temmuz294 ay
@hakkim27 temmuz292 ay
@ipti28 temmuz296 ay
@m_i_h_r_e30 temmuz302 ay
@cenanes30 temmuz312.5 yıl
@HoneyBear30 temmuz222.5 sene
@melikee31 temmuz374 ay
@Hali31 temmuz317 ay
@nilsu-g31 temmuz292 ay
@meff921 ağustos2810 ay
D Doktoraliguru 1 ağustos361 ay
@gamzeolk1 ağustos307 ay
@Birgaripyyolcu1 ağustos262 ay
@Vulf2 ağustos271 ay
@tgba982 ağustos227 ay
@Okyanus_xx4 ağustos285 ay
@Melekkanat4 ağustos241 yıl
@Punk34 ağustos3413 ay
@Esrakcshn4 ağustos357 ay
@larissa1234 ağustos292 ay
ELIF7007 ELIF7007 5 ağustos349 ay
@arya.!.:5 ağustos277 ay
yyaprak yyaprak 6 ağustos252 ay
@M-elek376 ağustos221 yıl
@Asyaa5617 ağustos262 yıl
@gLssHh7 ağustos3810 ay
@Gulguzeli20197 ağustos342 ay
@Ozlempltclk8 ağusts342 yıl
@moreandmore8 ağustos263 ay
@madammor8 ağustos294 ay
@Noonameee8 ağustos262 ay
kivircikkuala kivircikkuala 9 ağustos232 ay
@Kadertnnn10 ağustos242 ay
@aleynnss11 ağustos247 ay
@burcuerva12 ağustos326 ay
@Koredizisever268 ay
@LeeSoon18 ağustos282 ay
@Motiksa19 ağustos2615 ay
@Tambikedi27 ağustos
Bencebuarkadas21 temmuz262 yıl

Aynen öyle. Ama kafam su takıldı beta sifirlanmadan bakıldı pihtilasmaya. Forumda beta sifirlanmadan pihtilasma yanlış sonuç verir diyor
Bende pıhtılaşma baktırdım. 2 faktörde pıhtılaşmaya eğilim var bir genim koruyucu. Doktor ilaç başlayacak mu bilmiyorum

X