Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun var belli.
Benimde 31 ağustosta bat.
İnşaallah benimde 2 inci düşünüyorum

Sağlık ocakları da yapıyor bazı yerlerde bir gün sonra çıkıyor sonuç.

Vaayyy süper. Hadi hayırlı olsun canım MâşaAllah. Adete kac gun vardı. Hayır ile ve sağlıklı ilerler İnşaAllah hamileliğin çok sevindim canım.
Amin İnşallah güzel kalpli arkadaşım benim
Gözünaydın tescillendi artık ne güzel sağlıkla artsın değerlerin inşallah
Aaaa aa canım gözünaydııınnn...
amiiinn inşallahhhh çok sağolun kızlaaar teşekkür ederim <3
Çok mutlu oldum adına.
Amin.
Belirtilerini paylaşırmısın.
Senin bat ne zaman idi
bat 3 eylül canım. çatlamayı göreli 10 gün oldu. adet sancıma benzer şeyler var ayırt edemedim ben daha hiç bi belirtiyi. zaten adetim sancılı geçer midem çabuk bulanır benim denemeseydik aklıma gelmezdi yani acaba hamile miyim neyim var diye. birde dün ve ondan önceki gün test yaptım silik bile çıkmadı tertemizdi 10 gün olmadan yapmanın anlamı yokmuş sahiden
Ooooooh çok şükürler olsun sağlıkla artsın hadi darısı bizlere olsun inşallah şu kayınvalidenin çenesi kapansın
ahahahaha sağol canım o daha bilmeyecek keseyi falan görmeden söylemem ona. Sağır sultana kadar söyler kem göze geliriz mazallah

Aman ne kesesi cinsiyeti öğrenince söyle sen

Yumurtlamanız ve çatlamanız hangi gün oldu acaba

Canım inşallah böyle devam eder, erken öğrenmenin de eksileri işte çok erkenden stres hiç belirti olmadan da hamile olduğunu anlayanlar var zaten illa belirti şart değilkii. inşallah güzel haberlerini alırız

Ay ne güzel haberler geliyor ben de gaza geliyorum bat a 2 gün var dun test negatifti. Yapmamaliyim yapmamalıyım test yapmamaliyim diye elimde karton bardak test dolanıyorum ben de bub ay pek umut kalmadı hamisler inşallah sağlıkla ilerler degerleriniz

Aman ne kesesi cinsiyeti öğrenince söyle sen
ahahah doğuma haber edelim istersen direkk
Ya çok ama çok sevindim :) hayırlı olsun. Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba. Bata kaç vardı bilgilendirirseniz sevinirim :)
teşekkürleer sat 6 agustos bat 3 eylül çatlama 20 agustos canım :)

Yessss be hadi hayırlı uğurlu olsunnn ne kadar sevindim anlatamam. Birlikte takip ederiz artık
nasipse mayıs annesi mi oluyoruz beraber :) :)

Senin bu durumun ben ve benim gibi bekleyenleri umud ışığı oldu İnşaAllah bizlerde böyle güzel haber veririz. Benimde çatlama olalı bugün 9 gün oldu bende mi versem acaba kan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…