- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.961
Ağlıyorum şuan :) çok kalpten dua ediyorum darısı senin, burdaki bütün kızların başına :) inşallah sağlıklı artar bırakmaz beni...Laaan Maşallah Subhanallah
Gözünaydın tescillendi artık ne güzel sağlıkla artsın değerlerin inşallahKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Amin İnşallah güzel kalpli arkadaşım benimAğlıyorum şuan :) çok kalpten dua ediyorum darısı senin, burdaki bütün kızların başına :) inşallah sağlıklı artar bırakmaz beni...
Vaayyy süper. Hadi hayırlı olsun canım MâşaAllah. Adete kac gun vardı. Hayır ile ve sağlıklı ilerler İnşaAllah hamileliğin çok sevindim canım.Kızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Hayırlı olsun var belli.Herkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada Eki Görüntüle 2908091 bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..
Çok mutlu oldum adına.Ağlıyorum şuan :) çok kalpten dua ediyorum darısı senin, burdaki bütün kızların başına :) inşallah sağlıklı artar bırakmaz beni...
Ooooooh çok şükürler olsun sağlıkla artsın hadi darısı bizlere olsun inşallah şu kayınvalidenin çenesi kapansınKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Sağlık ocakları da yapıyor bazı yerlerde bir gün sonra çıkıyor sonuç.Devlete vermiştim 1,5 saate çıkmıştı canım. Sonra özele verdim dün, o daha geç çıktı. Devlettekiler pek yapmak istememişlerdi bi surat afra tafraa beta mıfalan tavırları. zorla yaptırdım resmen. O yüzden daha fazla devletle uğraşmak istemedim özele vermeye devam edicem
İnşallah cnm bakalım kan değerine kadar bekleme de kalacağım. Kaset test yap istersen inşallah dileyen herkese Rabbim verirrHayırlı olsun var belli.
Benimde 31 ağustosta bat.
İnşaallah benimde 2 inci düşünüyorum
Vaayyy süper. Hadi hayırlı olsun canım MâşaAllah. Adete kac gun vardı. Hayır ile ve sağlıklı ilerler İnşaAllah hamileliğin çok sevindim canım.
Amin İnşallah güzel kalpli arkadaşım benim
Gözünaydın tescillendi artık ne güzel sağlıkla artsın değerlerin inşallah
amiiinn inşallahhhh çok sağolun kızlaaar teşekkür ederim <3Aaaa aa canımgözünaydııınnn...
bat 3 eylül canım. çatlamayı göreli 10 gün oldu. adet sancıma benzer şeyler var ayırt edemedim ben daha hiç bi belirtiyi. zaten adetim sancılı geçer midem çabuk bulanır benimÇok mutlu oldum adına.
Amin.
Belirtilerini paylaşırmısın.
Senin bat ne zaman idi
ahahahaha sağol canım o daha bilmeyecek keseyi falan görmeden söylemem ona. Sağır sultana kadar söyler kem göze geliriz mazallahOoooooh çok şükürler olsun sağlıkla artsın hadi darısı bizlere olsun inşallah şu kayınvalidenin çenesi kapansın
Kaset test ne afedersin canım.İnşallah cnm bakalım kan değerine kadar bekleme de kalacağım. Kaset test yap istersen inşallah dileyen herkese Rabbim verirr
Yessss beKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Ya çok ama çok sevindim :) hayırlı olsun. Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba. Bata kaç vardı bilgilendirirseniz sevinirim :)Kızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Aman ne kesesi cinsiyeti öğrenince söyle senamiiinn inşallahhhh çok sağolun kızlaaar teşekkür ederim <3
bat 3 eylül canım. çatlamayı göreli 10 gün oldu. adet sancıma benzer şeyler var ayırt edemedim ben daha hiç bi belirtiyi. zaten adetim sancılı geçer midem çabuk bulanır benimdenemeseydik aklıma gelmezdi yani acaba hamile miyim neyim var diye. birde dün ve ondan önceki gün test yaptım silik bile çıkmadı tertemizdi 10 gün olmadan yapmanın anlamı yokmuş sahiden
ahahahaha sağol canım o daha bilmeyecek keseyi falan görmeden söylemem ona. Sağır sultana kadar söyler kem göze geliriz mazallah
Normal gebelik testi canım.Kaset test ne afedersin canım.
Yumurtlamanız ve çatlamanız hangi gün oldu acabaamiiinn inşallahhhh çok sağolun kızlaaar teşekkür ederim <3
bat 3 eylül canım. çatlamayı göreli 10 gün oldu. adet sancıma benzer şeyler var ayırt edemedim ben daha hiç bi belirtiyi. zaten adetim sancılı geçer midem çabuk bulanır benimdenemeseydik aklıma gelmezdi yani acaba hamile miyim neyim var diye. birde dün ve ondan önceki gün test yaptım silik bile çıkmadı tertemizdi 10 gün olmadan yapmanın anlamı yokmuş sahiden
ahahahaha sağol canım o daha bilmeyecek keseyi falan görmeden söylemem ona. Sağır sultana kadar söyler kem göze geliriz mazallah
Canım inşallah böyle devam eder, erken öğrenmenin de eksileri işte çok erkenden stres
ahahah doğuma haber edelim istersen direkkAman ne kesesi cinsiyeti öğrenince söyle sen
teşekkürleer sat 6 agustos bat 3 eylül çatlama 20 agustos canım :)Ya çok ama çok sevindim :) hayırlı olsun. Yumurtlamadan kaç gün geçti acaba. Bata kaç vardı bilgilendirirseniz sevinirim :)
nasipse mayıs annesi mi oluyoruz beraber :) :)Yessss behadi hayırlı uğurlu olsunnn ne kadar sevindim anlatamam. Birlikte takip ederiz artık
Senin bu durumun ben ve benim gibi bekleyenleri umud ışığı oldu İnşaAllah bizlerde böyle güzel haber veririz. Benimde çatlama olalı bugün 9 gün oldu bende mi versem acaba kan.amiiinn inşallahhhh çok sağolun kızlaaar teşekkür ederim <3