Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşım büyük canım.
Çok geç anne oldum.
Çok denedik.
Ikıncı olsun daha çok ilerlemeden.
Yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor. Kızım 9 aylık.
Birlikte büyürler
Anladım.. Hayırlısı olsun inşallah Gebelik sonrası hemen hamile kalan çok inş vakit kaybetmeden 2. Olur

Regl gelmedi ama testler negatf 1 2 güne gelir hayrlisi ya napalim
Hadi ya… Hemen sonuç çıkıyor mu? Kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme.. Bende bu ay artık bıraktım. Eylül ekibine ismimi bile yazdırmak istemedim. Kendimi aynı döngüleri yaşayan kobay gibi hissettim. Konuştuklarımız bile aynısu neredeyse

Pik gibi eşitler.. Bence değerlendir ne olacağı belli olmaz

Kızlar bugün nedensiz damağım şişmiş sıcak veya soğukla alakası da yok sabah uyandığımda kendiliğinden şişmişti sizce nedendir sebebini bilen var mı?

Kızlar bugün nedensiz damağım şişmiş sıcak veya soğukla alakası da yok sabah uyandığımda kendiliğinden şişmişti sizce nedendir sebebini bilen var mı?
Soğuk sıcak ile alakası yok diyorsun canım.Yorum yapmakta çok doğru olmaz aslında. Devam ederse bi doktora görün istersen.

Teşekkür ederim

Soğuk sıcak ile alakası yok diyorsun canım.Yorum yapmakta çok doğru olmaz aslında. Devam ederse bi doktora görün istersen.
Büyük ihtimalle ateşim falan çıktı sanırım aynen mutlaka görüneyim hafta sonuna kadar devam ederse enfeksiyonu olan arkadaşlardan da başına gelen olmuştur belki diye sorayım dedim

Aynen ya Kırmızıyı görüyüm bi süre girmicem beynim.yandi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…