Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin bu durumun ben ve benim gibi bekleyenleri umud ışığı oldu İnşaAllah bizlerde böyle güzel haber veririz. Benimde çatlama olalı bugün 9 gün oldu bende mi versem acaba kan. 😁
bende dün test tertemizdi. bugün bi umut yakaladım gittim şükür sonuc yüzümü güldürdü. yarın olmazsa bi git gel hastaneye biz sabırsız anne adayları erkenden öğrenmek istiyoruz :))
Canım hayırlı olsun gözün aydın, ben daha test yapmadım yarın sabah yapacağım bakalım nasip senin adına çok sevindim canım 😊😊
teşekkür ederim güzelim.. takipteyim güzel haberlerinizi inşallah :)

Düşüğüm de çok heyecan yapmış herşeyi tüm testleri erkenden yaptırmıştım hevesim kursağımda kaldı. Bu sefer daha ağırdan alıyorum salı sabah işe gitmeden aile hekimine uğrar veririm diye planladım.

İnşallah canım sağlıkla hayırla gelsin 😍🥰
Siz neler yaptınız? Paylaşabilir misiniz?

Siz neler yaptınız? Paylaşabilir misiniz?
Ovulasyon testinden falan mı bahsediyorsun canım. Eğer öyle ise yapmadım sadece akıntı ile yumurtlama günümü tahmin edebiliyorum adetlerim de oldukça düzenli şükür bir sorunum yoktu biz dokuz yıldır korunuyorduk zaten oğlum kardeş istemeye başlayınca ikinci çocuk fikri sıcak gelmeye başladı. Maddi ve manevi olarak da kendimizi ancak şimdi hazır hissedebildik tabi bir de böyle bir gerçeğimiz var. Başta yaş farkı çok olacak ve kendi yaşımdan dolayıda karar veremedik. sonra kardeş fikri hoşuma gitmeye başladı ve sonuç💕 🥰🥰

bende dün test tertemizdi. bugün bi umut yakaladım gittim şükür sonuc yüzümü güldürdü. yarın olmazsa bi git gel hastaneye biz sabırsız anne adayları erkenden öğrenmek istiyoruz :))

teşekkür ederim güzelim.. takipteyim güzel haberlerinizi inşallah :)
Yok canım acele etmicem kan vermek için. Senden esinlendim kaset test yaptım negatif çıktı. Cesaretim yok kan vermeye. 🤦‍♀️Beklemeyi düşünüyorum.zaten daha çatlamanin üzerinde sadece 7 gün geçti.Kismet artık bakıcaz. Ama senin adına gerçekten çook sevindim.🙏🏼😊

Yok canım acele etmicem kan vermek için. Senden esinlendim kaset test yaptım negatif çıktı. Cesaretim yok kan vermeye. 🤦‍♀️Beklemeyi düşünüyorum.zaten daha çatlamanin üzerinde sadece 7 gün geçti.Kismet artık bakıcaz. Ama senin adına gerçekten çook sevindim.🙏🏼😊
Bende aynı benim de 22 sinde çatlama oldu bende negatif tertemiz çıktı 🙁 iki üç gün daha bekleyelim gerçekten çok zor beklemesi yaaa

7 günse az olmuş daha çıkmaması doğal bence :) Allah razı olsun teşekkür ederim :)

7 günse az olmuş daha çıkmaması doğal bence :) Allah razı olsun teşekkür ederim :)
Aynen canım daha erken. İnşaAllah vardır bekleyip görücez. Zaten çatlama üzerinden 15 gun geçince yapim diyorlar daha net sonuç veriyormuş. Demekki senin döllenme erken olmuş. Bebiş anneye kavuşmaya sabırsız demekki😍😊😘

Aynen canım daha erken. İnşaAllah vardır bekleyip görücez. Zaten çatlama üzerinden 15 gun geçince yapim diyorlar daha net sonuç veriyormuş. Demekki senin döllenme erken olmuş. Bebiş anneye kavuşmaya sabırsız demekki😍😊😘
20sinde çatlama olmuştu tam o gün tutmuş anlaşılan ☺️☺️☺️ şimdi sağlıklı artsın diye bekleyip dua edeceğim hem kendime hem isteyen herkese :)

20sinde çatlama olmuştu tam o gün tutmuş anlaşılan ☺️☺️☺️ şimdi sağlıklı artsın diye bekleyip dua edeceğim hem kendime hem isteyen herkese :)
Benim 20.21 yumurtlama oldu 22 çatlama oldu canım. Rabbim sağlık ile ilerlemeyi nasip etsin.çok sağol canim güzel dileklerin ve dualrin icin.🙏🏼

Güzel haberlerle doldu sayfalar ne güzel.. Gaza geldim akşam akşam test yaptım da... IMG_20210829_202936.jpg IMG_20210829_203016.jpg Umutsuz vaka mıyım? Hayal mi? Yoksa bişi varda inanamıyor muyum. Ya da test yine beni yanıltıyor mu?

X