- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.981
Canım hayırlı olsun gözün aydın, ben daha test yapmadım yarın sabah yapacağım bakalım nasip senin adına çok sevindim canımKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun gözün aydın, ben daha test yapmadım yarın sabah yapacağım bakalım nasip senin adına çok sevindim canımKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
bende dün test tertemizdi. bugün bi umut yakaladım gittim şükür sonuc yüzümü güldürdü. yarın olmazsa bi git gel hastaneye biz sabırsız anne adayları erkenden öğrenmek istiyoruz :))Senin bu durumun ben ve benim gibi bekleyenleri umud ışığı oldu İnşaAllah bizlerde böyle güzel haber veririz. Benimde çatlama olalı bugün 9 gün oldu bende mi versem acaba kan.
teşekkür ederim güzelim.. takipteyim güzel haberlerinizi inşallah :)Canım hayırlı olsun gözün aydın, ben daha test yapmadım yarın sabah yapacağım bakalım nasip senin adına çok sevindim canım
Siz neler yaptınız? Paylaşabilir misiniz?Düşüğüm de çok heyecan yapmış herşeyi tüm testleri erkenden yaptırmıştım hevesim kursağımda kaldı. Bu sefer daha ağırdan alıyorum salı sabah işe gitmeden aile hekimine uğrar veririm diye planladım.
İnşallah canım sağlıkla hayırla gelsin
2 senelik evliyim. 3 aydır istiyorduk canım teşekkür ederim :)psikolojikdelipdr hayırlı olsun çok sevindim ne zamandır istiyordun?
Ovulasyon testinden falan mı bahsediyorsun canım. Eğer öyle ise yapmadım sadece akıntı ile yumurtlama günümü tahmin edebiliyorum adetlerim de oldukça düzenli şükür bir sorunum yoktu biz dokuz yıldır korunuyorduk zaten oğlum kardeş istemeye başlayınca ikinci çocuk fikri sıcak gelmeye başladı. Maddi ve manevi olarak da kendimizi ancak şimdi hazır hissedebildik tabi bir de böyle bir gerçeğimiz var. Başta yaş farkı çok olacak ve kendi yaşımdan dolayıda karar veremedik. sonra kardeş fikri hoşuma gitmeye başladı ve sonuçSiz neler yaptınız? Paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim ya ne güzel Bi topik oldu bu birbirimize arkadaş olduk 1 ayın içinde. Daha benim eşim bile bilmiyor sizlerle paylaştım heyecanımıpsikolojikdelipdr canım çok sevindim. Hayırlı olsun
İnşallah canım benim güzel artışlarımız olsun da 2 gün sonra mutlaka tekrarla testiiahahah doğuma haber edelim istersen direkk
teşekkürleer sat 6 agustos bat 3 eylül çatlama 20 agustos canım :)
nasipse mayıs annesi mi oluyoruz beraber :) :)
Yok canım acele etmicem kan vermek için. Senden esinlendim kaset test yaptım negatif çıktı. Cesaretim yok kan vermeye. Beklemeyi düşünüyorum.zaten daha çatlamanin üzerinde sadece 7 gün geçti.Kismet artık bakıcaz. Ama senin adına gerçekten çook sevindim.bende dün test tertemizdi. bugün bi umut yakaladım gittim şükür sonuc yüzümü güldürdü. yarın olmazsa bi git gel hastaneye biz sabırsız anne adayları erkenden öğrenmek istiyoruz :))
teşekkür ederim güzelim.. takipteyim güzel haberlerinizi inşallah :)
Bende aynı benim de 22 sinde çatlama oldu bende negatif tertemiz çıktı iki üç gün daha bekleyelim gerçekten çok zor beklemesi yaaaYok canım acele etmicem kan vermek için. Senden esinlendim kaset test yaptım negatif çıktı. Cesaretim yok kan vermeye. Beklemeyi düşünüyorum.zaten daha çatlamanin üzerinde sadece 7 gün geçti.Kismet artık bakıcaz. Ama senin adına gerçekten çook sevindim.
Aynen beklemek cidden zor. Yıpratıyor insanı.Kısmet artık.doğrubir kac gun daha beklemekte fayda var.Bende aynı benim de 22 sinde çatlama oldu bende negatif tertemiz çıktı iki üç gün daha bekleyelim gerçekten çok zor beklemesi yaaa
7 günse az olmuş daha çıkmaması doğal bence :) Allah razı olsun teşekkür ederim :)Yok canım acele etmicem kan vermek için. Senden esinlendim kaset test yaptım negatif çıktı. Cesaretim yok kan vermeye. Beklemeyi düşünüyorum.zaten daha çatlamanin üzerinde sadece 7 gün geçti.Kismet artık bakıcaz. Ama senin adına gerçekten çook sevindim.
Salı gideceğim artık bakalım hayırlısıyla sağlıklı ilerlerİnşallah canım benim güzel artışlarımız olsun da 2 gün sonra mutlaka tekrarla testii
Aynen canım daha erken. İnşaAllah vardır bekleyip görücez. Zaten çatlama üzerinden 15 gun geçince yapim diyorlar daha net sonuç veriyormuş. Demekki senin döllenme erken olmuş. Bebiş anneye kavuşmaya sabırsız demekki7 günse az olmuş daha çıkmaması doğal bence :) Allah razı olsun teşekkür ederim :)
20sinde çatlama olmuştu tam o gün tutmuş anlaşılan şimdi sağlıklı artsın diye bekleyip dua edeceğim hem kendime hem isteyen herkese :)Aynen canım daha erken. İnşaAllah vardır bekleyip görücez. Zaten çatlama üzerinden 15 gun geçince yapim diyorlar daha net sonuç veriyormuş. Demekki senin döllenme erken olmuş. Bebiş anneye kavuşmaya sabırsız demekki
Aminnnn Amiiiin İnşallah sağlıcakla İnşallah20sinde çatlama olmuştu tam o gün tutmuş anlaşılan şimdi sağlıklı artsın diye bekleyip dua edeceğim hem kendime hem isteyen herkese :)
Benim 20.21 yumurtlama oldu 22 çatlama oldu canım. Rabbim sağlık ile ilerlemeyi nasip etsin.çok sağol canim güzel dileklerin ve dualrin icin.20sinde çatlama olmuştu tam o gün tutmuş anlaşılan şimdi sağlıklı artsın diye bekleyip dua edeceğim hem kendime hem isteyen herkese :)