Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..

Hayırlı olsun bence var

var var :) Bebeğin seninledir inşallah....

aynı marka vardı yaptım canım o da böyle silik çıktı artık kana gittim duramadım. kaç saate çıkmıştı senin sonucun ?
Devlete vermiştim 1,5 saate çıkmıştı canım. Sonra özele verdim dün, o daha geç çıktı. Devlettekiler pek yapmak istememişlerdi bi surat afra tafraa beta mı falan tavırları. zorla yaptırdım resmen. O yüzden daha fazla devletle uğraşmak istemedim özele vermeye devam edicem

sisteme düşer burada beklemeyin dediler eve geldim bekliyorum. Bana da biraz öyle yaptılar da aylardır muayene bile olamıyorum devlet hastanesinde bari bi test yapsınlar...

sisteme düşer burada beklemeyin dediler eve geldim bekliyorum. Bana da biraz öyle yaptılar da aylardır muayene bile olamıyorum devlet hastanesinde bari bi test yapsınlar...
Ya çok enteresan herkes ayrı bi havada aile hekimine versem dedim bi arkadaş söyledi onlar da biz her dk beta takip edemeyiz diyolarmış

Hayırlı olsun canım Evet var gözün aydın.bide kan ver bence acile de olsa git

Verdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
Hadi güzel haberler ver canım
Var canım inşallah bebeğin seninledir ve inşallah bu kez sonuna kadar sağlıkla ilerler..

L Larissa canım testini gördüm. Çook mutlu oldum.. İlerliyor işte maaşallah benim bat a son 3 gün. Ama umudum yok. Haftasonumu eski dostlarımla büyük adada hiç bişey düşünmeden geçirdim
Stres olmayınca ve kendimi dinlemeyince sahte belirti de hissetmedim
Bakalım ne bekliyor beni

Hayırlı olsun canım Evet var gözün aydın.bide kan ver bence acile de olsa git
Düşüğüm de çok heyecan yapmış herşeyi tüm testleri erkenden yaptırmıştım hevesim kursağımda kaldı. Bu sefer daha ağırdan alıyorum salı sabah işe gitmeden aile hekimine uğrar veririm diye planladım.
Hadi güzel haberler ver canım

Var canım inşallah bebeğin seninledir ve inşallah bu kez sonuna kadar sağlıkla ilerler..
İnşallah canım sağlıkla hayırla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…