- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.941
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle İnşaAllah gun8n güzel haberi senden gelir.Verdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle İnşaAllah gun8n güzel haberi senden gelir.Verdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
Kendini strese sokma o bekleme saatleri geçmek bilmez biliyorum ama inş güzel haberler alıcaksın Başka test varsa evde yapsaydın hemen başka marka en azındanVerdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
aynı marka vardı yaptım canım o da böyle silik çıktı artık kana gittim duramadım. kaç saate çıkmıştı senin sonucun ?Kendini strese sokma o bekleme saatleri geçmek bilmez biliyorum ama inş güzel haberler alıcaksın Başka test varsa evde yapsaydın hemen başka marka en azından
Hayırlı olsun bence varHerkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada Eki Görüntüle 2908091 bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..
var var :) Bebeğin seninledir inşallah....Herkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada Eki Görüntüle 2908091 bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..
Hayırlı olsun bence var
Ayy inşallah 9 yıl aradan sonra olacak bakalım kısmet olur ise.var var :) Bebeğin seninledir inşallah....
Devlete vermiştim 1,5 saate çıkmıştı canım. Sonra özele verdim dün, o daha geç çıktı. Devlettekiler pek yapmak istememişlerdi bi surat afra tafraa beta mı falan tavırları. zorla yaptırdım resmen. O yüzden daha fazla devletle uğraşmak istemedim özele vermeye devam edicemaynı marka vardı yaptım canım o da böyle silik çıktı artık kana gittim duramadım. kaç saate çıkmıştı senin sonucun ?
sisteme düşer burada beklemeyin dediler eve geldim bekliyorum. Bana da biraz öyle yaptılar da aylardır muayene bile olamıyorum devlet hastanesinde bari bi test yapsınlar...Devlete vermiştim 1,5 saate çıkmıştı canım. Sonra özele verdim dün, o daha geç çıktı. Devlettekiler pek yapmak istememişlerdi bi surat afra tafraa beta mı falan tavırları. zorla yaptırdım resmen. O yüzden daha fazla devletle uğraşmak istemedim özele vermeye devam edicem
Ya çok enteresan herkes ayrı bi havada aile hekimine versem dedim bi arkadaş söyledi onlar da biz her dk beta takip edemeyiz diyolarmışsisteme düşer burada beklemeyin dediler eve geldim bekliyorum. Bana da biraz öyle yaptılar da aylardır muayene bile olamıyorum devlet hastanesinde bari bi test yapsınlar...
Hayırlı olsun canım Evet var gözün aydın.bide kan ver bence acile de olsa gitHerkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada Eki Görüntüle 2908091 bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..
Hadi güzel haberler ver canımVerdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
Var canım inşallah bebeğin seninledir ve inşallah bu kez sonuna kadar sağlıkla ilerler..Herkese merhaba,bir haftadır takip ediyorum bende burayı ama hiç yazamamıştım benim de bat 31 ağustos dün kaset test yaptım çizgi belirdi salı günü betahcg baktırabilirim. Belirti olarak uyku hali ve çok sık idrara çıkma var onun dışında göğüsler de çok hafif dolgunluk oluştu. birde yumurtlama sonrası şeffaf akıntım beyaz krem rengi akıntıya dönüştü.. Tabi herkeste belirti değişebilir ama benim yaşadıklarım bunlar. ilk hamileliğim de bunları yaşamıştım. Birde Nisan ayında kalp duyalamadığı için 9 haftada Eki Görüntüle 2908091 bir düşüğüm oldu onda da belirtilerim aynıydı..
Oha ben yeni gördüm bunu hayırlı haberler getir İnşallahVerdim şimdi kan. Bekliyorum bakalım üzülmem inşallah bu ay da
Aaaa aa canım gözünaydııınnn...Kızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
yazdım canım sana bildirimi gelmemiştiirrpsikolojikdelipdr kızz sana özelden bi mesaj gönderdim bakmanı bekliyorum
Laaan Maşallah SubhanallahKızlar kızlaaaarrrrr! Eki Görüntüle 2908101
Düşüğüm de çok heyecan yapmış herşeyi tüm testleri erkenden yaptırmıştım hevesim kursağımda kaldı. Bu sefer daha ağırdan alıyorum salı sabah işe gitmeden aile hekimine uğrar veririm diye planladım.Hayırlı olsun canım Evet var gözün aydın.bide kan ver bence acile de olsa git
İnşallah canım sağlıkla hayırla gelsinHadi güzel haberler ver canım
Var canım inşallah bebeğin seninledir ve inşallah bu kez sonuna kadar sağlıkla ilerler..