• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlamadan en erken 8. Gun cikti arkadaşların ınsallah senin de pozitif olur erken acikma acliga tahammulsuzluk oldugun yerde uyuma
Merhaba kızlar,ovülasyon ile gebelik takibi yapıyorum.Bu ay 20,21 yumurtlama oldu ve 22 çatlama gerçekleşti.19 dan 22 ye kadar hergünü değerlendirdik.Çatlamadan 2 gün sonra karın alt bölgemde batma ile birlikte sancı başladı.5. Günü ise göğüslerimde hassasiyet ve ağrı oluştu.Belimde de ufak ufak ağrılarım var.Şuan bu durumlar hala var.Ve dün gece karnım iyi birşekilde tok iken yattım saat 1 gibi.Gece mide kazıntısı ve yanma ile uyandım uykumdan mutfağa gidip deli gibi yiyecek birşeyler aradım ki bunu hiç yapmayan ben.😁Saate baktım sabaha karşı 4.30. Şimdi kızlar sizce bunları hamileliğe yorabilirmiyim sizce.Test erken olur diye yapmak istemiyorum ama yapsammi acaba diyede düşünmeden duramıyorum.🤔😊

benim için bi belirti benim öyle olmuştu insallah senin de öyle olur

Catlamadan en erken 8. Gun cikti arkadaşların ınsallah senin de pozitif olur erken acikma acliga tahammulsuzluk oldugun yerde uyuma

benim için bi belirti benim öyle olmuştu insallah senin de öyle olur
İnşaAllah canım. Benim çatlama üzerinden 7 gun geçti. Dilerim belirtiler hamilelik içindir. Duygularıma umud kattın canım teşekkür ederim.🙏🏼😘

Kızlar ovu takıp programı ıle baktım pik gösteriyor en yuksek sevıyede, ama benm pikim oldu daha once bu ıkıncı pik mi acep yıne, ama adetten sonra doktor femara verdı baktı istediğim gibi gelısmemiş yumurta dedi sadece 1 kere kontrole çağırdı oda baya oldu yani 17 mi 18 agustostamı ne gitmiştim 1 yumurta var solda sağda hıc yok demıstı, ben arı sutu polen propolıs ve hayıt otu suyu kullanıyorum fshım yuksek dıye, pik mi pikse değerlendireyım mı napım

Eklentiler

• IMG_20210829_144714.jpg
    IMG_20210829_144714.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar ovu takıp programı ıle baktım pik gösteriyor en yuksek sevıyede, ama benm pikim oldu daha once bu ıkıncı pik mi acep yıne, ama adetten sonra doktor femara verdı baktı istediğim gibi gelısmemiş yumurta dedi sadece 1 kere kontrole çağırdı oda baya oldu yani 17 mi 18 agustostamı ne gitmiştim 1 yumurta var solda sağda hıc yok demıstı, ben arı sutu polen propolıs ve hayıt otu suyu kullanıyorum fshım yuksek dıye, pik mi pikse değerlendireyım mı napım
Adetine kaç gün var canim. Bide bazen 1 ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor. Eğer hamilelik var ise bunu ovulasyonda da öğrenen kişiler var çıkabiliyor.şayet edetin yakın ise. Ama sen yinede degerlendir tabiki

Adetine kaç gün var canim. Bide bazen 1 ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor. Eğer hamilelik var ise bunu ovulasyonda da öğrenen kişiler var çıkabiliyor.şayet edetin yakın ise. Ama sen yinede degerlendir tabiki
Takvıme göre 8 gun var, ben ilaçla adet goruyordum bu ay ılacı bıraktım kullanmıyorım bıtkısel olarak çözmeye çalısacagım diye 🙈

Takvıme göre 8 gun var, ben ilaçla adet goruyordum bu ay ılacı bıraktım kullanmıyorım bıtkısel olarak çözmeye çalısacagım diye 🙈
Dediğim gibi canım yüksek ihtimal 2. Yumurtlaman olmuş bu ay.Mutlaka boş geçme bence degerlendir hatta bu günü ve silikleşene kadar ki gunu.

Dediğim gibi canım yüksek ihtimal 2. Yumurtlaman olmuş bu ay.Mutlaka boş geçme bence degerlendir hatta bu günü ve silikleşene kadar ki gunu.
Hayırlısı tamda kpss ye hazırlanmaya başladım drdım zaten bu ay olursa olur olmazsa ertelicem bebek kararını diye cok sukur 1 oğlum var şimdilik Rabbım ona sağlık sıhhat uzun ömürler versın ınsallah, sol kasıkta batma var daha dogrusu agrı böyle budumu tutup ayırmıslar gibi 🤣

Back