Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşım büyük canım.
Çok geç anne oldum.
Çok denedik.
Ikıncı olsun daha çok ilerlemeden.
Yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor. Kızım 9 aylık.
Birlikte büyürler
Anladım.. Hayırlısı olsun inşallah ☺️ Gebelik sonrası hemen hamile kalan çok inş vakit kaybetmeden 2. Olur

Regl gelmedi ama testler negatf 1 2 güne gelir hayrlisi ya napalim
Hadi ya… Hemen sonuç çıkıyor mu? Kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme.. Bende bu ay artık bıraktım. Eylül ekibine ismimi bile yazdırmak istemedim. Kendimi aynı döngüleri yaşayan kobay gibi hissettim. Konuştuklarımız bile aynısu neredeyse🤭

Kızlar ovu takıp programı ıle baktım pik gösteriyor en yuksek sevıyede, ama benm pikim oldu daha once bu ıkıncı pik mi acep yıne, ama adetten sonra doktor femara verdı baktı istediğim gibi gelısmemiş yumurta dedi sadece 1 kere kontrole çağırdı oda baya oldu yani 17 mi 18 agustostamı ne gitmiştim 1 yumurta var solda sağda hıc yok demıstı, ben arı sutu polen propolıs ve hayıt otu suyu kullanıyorum fshım yuksek dıye, pik mi pikse değerlendireyım mı napım
Pik gibi eşitler.. Bence değerlendir ne olacağı belli olmaz😁

Kızlar bugün nedensiz damağım şişmiş sıcak veya soğukla alakası da yok sabah uyandığımda kendiliğinden şişmişti sizce nedendir sebebini bilen var mı?

Kızlar bugün nedensiz damağım şişmiş sıcak veya soğukla alakası da yok sabah uyandığımda kendiliğinden şişmişti sizce nedendir sebebini bilen var mı?
Soğuk sıcak ile alakası yok diyorsun canım.Yorum yapmakta çok doğru olmaz aslında. Devam ederse bi doktora görün istersen.

Cnm ben ovulasyon testiyle takip etmedim tahmini yumurtlama zamanlarını degerlendiriyordum benim enfeksyonum yuksek oluyordu genelde cnm ondan olmuyordu birde bizim köyde evimiz var hafta sonu ve yasaklarsa bayramlarda tatillerde hep köyde oluyoruz o yüzden yumurtlama dönemim olduğu zamanlarda da genellikle müsait olmuyorduk bu ay evdeydim genellikle herhalde onun katkisida var
Teşekkür ederim 🥰

Soğuk sıcak ile alakası yok diyorsun canım.Yorum yapmakta çok doğru olmaz aslında. Devam ederse bi doktora görün istersen.
Büyük ihtimalle ateşim falan çıktı sanırım aynen mutlaka görüneyim hafta sonuna kadar devam ederse enfeksiyonu olan arkadaşlardan da başına gelen olmuştur belki diye sorayım dedim 🥲

Aynen ya
Hadi ya… Hemen sonuç çıkıyor mu? Kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme.. Bende bu ay artık bıraktım. Eylül ekibine ismimi bile yazdırmak istemedim. Kendimi aynı döngüleri yaşayan kobay gibi hissettim. Konuştuklarımız bile aynısu neredeyse🤭
Kırmızıyı görüyüm bi süre girmicem beynim.yandi iyice

X