- 17 Temmuz 2021
- 6.693
- 21.731
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.881
Önce ben kırmızı halı sericem bekleHahaha valla aynı benbende hiçbir belirti yok önceki ay kendimi çok dinledim bu ay öyle yapmıyorum Bende değilim ama 4-5 gün sonra bu mesajın altından devam ederim sonuca yanıldığımı düşünmüyorum
Tamam bacım senden sonra ben devralıcamÖnce ben kırmızı halı sericem bekle
Yaşım büyük canım.Yeni doğum yapmışsın daha 1 sene olmamış… Acele etmiyor musun? Gereksiz stres değil mi?
Ben 2. Evlat sahibi olabilmek için 3 yıla yakın zamandır uğraş veriyorum. Ama olmayınca olmuyor işte. Evet yıpratıcı zor bir süreç ama umudu kaybetmemek lazım.8 ay oldu insan aylar geçtikçe yıpranıyor
Bende almasam mı acaba ortalama 16. Yada 17. Günde çatlamam oluyor 2 ay kullandım ya gözlemlerim bu yöndeBu ay ovulasyon testini falan bıraktm bırakınca hic stres kalmadı ha olcak ha olmucak dye akısına bıraktm
Ben 2 ay bıraktım stres yok ama işte hamilelikte olmadi eylülde tüp bebek gorusmem var amh düşük bendeBu ay ovulasyon testini falan bıraktm bırakınca hic stres kalmadı ha olcak ha olmucak dye akısına bıraktm
Benimde 14 ile 16 arası catlama canım 3 ay kullandm vallahi bu ay bıraktm zaten catlamadan bigun once akıntıyıda takıp ettm nasıl oluo dye ele yapısıp sunen bı seklı var bu sekıldede anlayabılırız yani bence o yuzden kacırmayız dye dusunuyorm obu görünce 3 gun olsa yeterlı benceBende almasam mı acaba ortalama 16. Yada 17. Günde çatlamam oluyor 2 ay kullandım ya gözlemlerim bu yönde
1 tane olsa ona bile razıyım bazen hiç olmayacak düşüncelerine giriyorum bilmiyorum Allah en iyisini biliyordur vardır bir nasibimBen 2. Evlat sahibi olabilmek için 3 yıla yakın zamandır uğraş veriyorum. Ama olmayınca olmuyor işte. Evet yıpratıcı zor bir süreç ama umudu kaybetmemek lazım.
Benim regl günüm hiç şaşmaz
Yarın sabah ovulasyonu tekrar deneyip atarım buraya olmazsa
Tabi o zamana kadar kırmızı kart yemezsem
Önceki talihsiz gebeliğimde 2 gün önce öğrenmiştim kaset testle
2.çizgi orta koyuluktaydı
Ondan şimdi umutlanamıyorum pek, olsa çıkardı diye düşünüyorum ama insan regl olana kadar kabullenemiyor
Belki benim kilom da etken olabilir belki 78 kiloyumBenimde 14 ile 16 arası catlama canım 3 ay kullandm vallahi bu ay bıraktm zaten catlamadan bigun once akıntıyıda takıp ettm nasıl oluo dye ele yapısıp sunen bı seklı var bu sekıldede anlayabılırız yani bence o yuzden kacırmayız dye dusunuyorm obu görünce 3 gun olsa yeterlı bence
Ama bu şekilde düşünürsen kendini negatiflestirirsin kendine yapma bunu bu duygu seni üzmekten başka birseye yaramaz. Hakkında hayırlısı olsun canım.1 tane olsa ona bile razıyım bazen hiç olmayacak düşüncelerine giriyorum bilmiyorum Allah en iyisini biliyordur vardır bir nasibim
Amin canim her ay bat gelince üzülüyor insanAma bu şekilde düşünürsen kendini negatiflestirirsin kendine yapma bunu bu duygu seni üzmekten başka birseye yaramaz. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ben kilo aşırı olmadığı sürece çok erken olduğunudüşünmüyorum. Ben 110 kilo ile hamile kalan kişinin yazısını okudum.Belki benim kilom da etken olabilir belki 78 kiloyum
Çatlamasına kadar aynıyızMerhaba kızlar,ovülasyon ile gebelik takibi yapıyorum.Bu ay 20,21 yumurtlama oldu ve 22 çatlama gerçekleşti.19 dan 22 ye kadar hergünü değerlendirdik.Çatlamadan 2 gün sonra karın alt bölgemde batma ile birlikte sancı başladı.5. Günü ise göğüslerimde hassasiyet ve ağrı oluştu.Belimde de ufak ufak ağrılarım var.Şuan bu durumlar hala var.Ve dün gece karnım iyi birşekilde tok iken yattım saat 1 gibi.Gece mide kazıntısı ve yanma ile uyandım uykumdan mutfağa gidip deli gibi yiyecek birşeyler aradım ki bunu hiç yapmayan ben.Saate baktım sabaha karşı 4.30. Şimdi kızlar sizce bunları hamileliğe yorabilirmiyim sizce.Test erken olur diye yapmak istemiyorum ama yapsammi acaba diyede düşünmeden duramıyorum.
Üzme kendini vardır rabbimin bir bildiği geciktiryorsa senin için en iyisini ve güzelini hazirliyordur böyle düşün. İnşaAllah sana annelik duygusunu tattırır cenabı hak.Amin canim her ay bat gelince üzülüyor insan
Aynen canım haklisin. Aynen öyle yapmayı düşünüyorum.Çatlamasına kadar aynıyızama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki belirti arama nefsine seni rahat bırakmasını söyle çünkü insan gerçekten yıkıma uğruyor. Batını bekle geçerse test yap kendini hiç ümitlendirme
E çizgi var cnm kan verBen dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?
Bende gördüm ama işte aklıma takılıyor acaba diyorum kilo mu problem ben çünkü hiç hormon testi falan yaptırmadım daha kontrol falan hiç olmadıBen kilo aşırı olmadığı sürece çok erken olduğunudüşünmüyorum. Ben 110 kilo ile hamile kalan kişinin yazısını okudum.
Regl gelmedi ama testler negatf 1 2 güne gelir hayrlisi ya napalim
Hayalet çizgi var Sanki sen bence yarın bi kan ver canım.Ben dayanamadım az önce yine kaset test yaptım kızlar bata 5 gün var. 10 dk dolmadan böyle oldu ama sizce?