Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende almasam mı acaba ortalama 16. Yada 17. Günde çatlamam oluyor 2 ay kullandım ya gözlemlerim bu yönde
Benimde 14 ile 16 arası catlama canım 3 ay kullandm vallahi bu ay bıraktm zaten catlamadan bigun once akıntıyıda takıp ettm nasıl oluo dye ele yapısıp sunen bı seklı var bu sekıldede anlayabılırız yani bence o yuzden kacırmayız dye dusunuyorm obu görünce 3 gun olsa yeterlı bence

Ben 2. Evlat sahibi olabilmek için 3 yıla yakın zamandır uğraş veriyorum. Ama olmayınca olmuyor işte. Evet yıpratıcı zor bir süreç ama umudu kaybetmemek lazım.
1 tane olsa ona bile razıyım bazen hiç olmayacak düşüncelerine giriyorum bilmiyorum Allah en iyisini biliyordur vardır bir nasibim

bende öyle düşünüyorum bende de kesin yok bebiş

Belki benim kilom da etken olabilir belki 78 kiloyum

1 tane olsa ona bile razıyım bazen hiç olmayacak düşüncelerine giriyorum bilmiyorum Allah en iyisini biliyordur vardır bir nasibim
Ama bu şekilde düşünürsen kendini negatiflestirirsin kendine yapma bunu bu duygu seni üzmekten başka birseye yaramaz. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Çatlamasına kadar aynıyız ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki belirti arama nefsine seni rahat bırakmasını söyle çünkü insan gerçekten yıkıma uğruyor. Batını bekle geçerse test yap kendini hiç ümitlendirme

Aynen canım haklisin. Aynen öyle yapmayı düşünüyorum.

Ben kilo aşırı olmadığı sürece çok erken olduğunudüşünmüyorum. Ben 110 kilo ile hamile kalan kişinin yazısını okudum.
Bende gördüm ama işte aklıma takılıyor acaba diyorum kilo mu problem ben çünkü hiç hormon testi falan yaptırmadım daha kontrol falan hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…