Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk hamileliğimde alt karın bolgede sancı ağrı olmuş idi. Diğerlerini ben yoramam hamileliğe canım. Çünkü iştahım açılması yemek yeme isteği olması için çok ama çok erken. O dediğin bir bucuk aylarda oluyor. Herkesin farklı olsa bile.
Yinede adet günün gelmeden bunlar oluşmaz.
Benim hissiyatıma göre hamilesin. Alt karında ağrı oluştuğu için
Evet o iştah konusu erken henüz. Ama iştahda açılma oldu diyemem sadece 1 gecelik birşeydi.InşaAllah öyledir canım Rabbim cani gönülden isteyen ve gerçekten anneliği hakkı ile hak eden herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Teşekkür ederim tatlım.😘

Merhaba canım seninle aynı olmuş herşeyimiz bende bu tür belirtiler yok olmasına rağmen yaptım testi negatif gördüm belirtilerin varsa yap bence :) belli ki var birşeyler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah🥰
İnşaAllah canım. Ama acele edip varsa daha negatifi görmekten korkuyorum. Kendimi defalarca üzmektense zamanı gelince 1 defa yapıp sonucu her ne ise ona göre duygu yaşamak istiyorum. Allah hepimize nasip etsin.🙏🏼😘

Selam kızlar benim bat yarın
Yine coşkuya kapılıp test yaptım tek çizgi 🥴
Hırslanıp ovulasyon denedim o da 2 çizgi oldu t bi tık soluktu tabi
Hcgye kızıp çöpe attım ovulasyon testine keşke sen hcg olsaydın dedim 😂 böyle saçma duygulardayım şu an
Eylüle kaldım ama o net 😬
Burda ovu iki çizgi testi olan çok var hamilesinizdir belki adet geçtiği halde negatif gören çok var sıkıntı yapma ya

Bende de yanılma payı olduğuna inanmıyorum kuzum 6 gün kala testte öğreniyorlar
Vallahi ya
Bizimkiler gelecekse bile 9 doğurtup öyle gelecekler
Millet 6 7 gün önce öğreniyor bizde kesin hcg idrara yansımaz anca kan verip öğreniriz 🥴
Bende sağlı sollu kasık ağrısı var belim sırtım ağrıyor uzanınca geçiyor insan böyle olunca umutlanıyor ama yarın kırmızıları görünce aydınlanırım 😂

Vallahi ya
Bizimkiler gelecekse bile 9 doğurtup öyle gelecekler
Millet 6 7 gün önce öğreniyor bizde kesin hcg idrara yansımaz anca kan verip öğreniriz 🥴
Bende sağlı sollu kasık ağrısı var belim sırtım ağrıyor uzanınca geçiyor insan böyle olunca umutlanıyor ama yarın kırmızıları görünce aydınlanırım 😂
Hahaha valla aynı ben 🤣 bende hiçbir belirti yok önceki ay kendimi çok dinledim bu ay öyle yapmıyorum 🤣 Bende değilim ama 4-5 gün sonra bu mesajın altından devam ederim sonuca yanıldığımı düşünmüyorum 🤣

Burda ovu iki çizgi testi olan çok var hamilesinizdir belki adet geçtiği halde negatif gören çok var sıkıntı yapma ya
Benim regl günüm hiç şaşmaz
Yarın sabah ovulasyonu tekrar deneyip atarım buraya olmazsa
Tabi o zamana kadar kırmızı kart yemezsem 😁
Önceki talihsiz gebeliğimde 2 gün önce öğrenmiştim kaset testle
2.çizgi orta koyuluktaydı
Ondan şimdi umutlanamıyorum pek, olsa çıkardı diye düşünüyorum ama insan regl olana kadar kabullenemiyor 😒

X