Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip İnşallah Allahım biliyor nasıl istediğimi Çok heyecanlandım son günler böyle oluyor hep
Evet cnm tahmin ediyorum ama en başta kafadan atmak gerekiyor biraz bende 5 ay uğraştım ama sürekli stres yapıyordum bu ay takmadım olacağına varır dedim tabi yine önlemimi aldım çok şükür bu ay oldu darısı senin ve bütün isteyen herkesin başına canı gönülden diliyorum her namazda herkes için dua ediyorum vallahi

Birbirlerine deymeden disarda beklet yumusayinca hepsi hemen yemeyeceksen strece sar ve dolaba koy . Yiyecegin zaman al . Miss gibi ben cok severim ya. Bol limon sık birazcık tuz ye .oyle yiyemiyosan salatanin icine salla anlamazsin:)

Allah kabul etsin İnşallah bende bu ay hiç stres olmadım 15 gündür izindeydim iş yerinde de çok stres oluyorum çünkü . İş yerinden uzak kalmak işime yaramıştır umarım

Allah kabul etsin İnşallah bende bu ay hiç stres olmadım 15 gündür izindeydim iş yerinde de çok stres oluyorum çünkü . İş yerinden uzak kalmak işime yaramıştır umarım
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Ya ben bişey sorucam bu herkesin gebelik belirtisi olarak söylediği kasık batması nasıl oluyor hep duyuyorum çok tuhaf geliyor nasıl bir his mesela merak ediyorum gerçekten

35 cnm teşekkür ederim, oğlanda 5 yasında o okuldayken çalıscam artık, daha önce özel sektordeydm yönetıcılık yaptım 5 sene ama özel sektor deli işi o yuzden istemıyorum
İnsallah gönlünden geçen olsun. Ben de özel sektör çalışanıyım, 35 yaşındayım. Kısmet olursa ilk gebelik olacak

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini Kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…