Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hayır ya sorun oglusundaysa yine böyle bu şekil konuşabilecek mi? Ne kadar yanlış ben hemen hamile kalmıştım ee o zaman oğluna da desin baban seni hemen karnıma koymustu oğlum diye??
Bayılıyorum hayatta tek marifetleri,gayeleri çocuk doğurabilmek olan su kadinlarin aklına ya tertemiz

Bazen o kadar bunalıyorum ki olsun da 9 ay yatmaya razıyım diyesim geliyor
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bende senin gibiydim.. İnanır mısın hayatta 3 şey var istediğim sanırım 3 üde olmayacak diyordum. Çünkü 3 isteğim içinde uğraş vermiştim. Bunlardan biri bebek. Tüp değil bebeğim ama 18 ay bekledim hamile kalmak için. Tek olsun da razıyım diyordum senin gibi.. Keşke daha hayırlı konuşsayydım diyorum şimdi.. Hastanelerde çok yattım çok ağladım kan değerlerim kanama yüzünden sınırlara düştü. Kan verildi neler neler.. Velhasıl kelam hayırlısı ise olsun sağlıkla bana da dua edin 32.haftaya geldim inşallah erken doğum olmaz. Risk var olmaması için yatıyorum devamlı

Merhabalar hepinize:) bende yeniyim aranıza katılmak isterim kabul ederseniz.
Merhabalar, bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz:)

İnsallah gönlünden geçen olsun. Ben de özel sektör çalışanıyım, 35 yaşındayım. Kısmet olursa ilk gebelik olacak
Ben evlendım 6 ay sonra obulasyon takıbıyle hamıle kaldım, ilk ovu denememdi nasıl olsa 1 kere hamıle kalcam dedım yedım de yedım 35kılo aldım sen aynı hatayı yapma sakın sonra vermesı cok zor

Ben evlendım 6 ay sonra obulasyon takıbıyle hamıle kaldım, ilk ovu denememdi nasıl olsa 1 kere hamıle kalcam dedım yedım de yedım 35kılo aldım sen aynı hatayı yapma sakın sonra vermesı cok zor
Bende iki çocuğumda da öyle 60 kilo ile hamile oldum100 kilo ile doğuma girdim Allahtan dört ay içinde verdim zor du amabi ben değilmişim denek ki

Doğru diyorsun canım. Tabak çanak kırar gibi kalbimi kırıyor böyle gereksiz konuşarak bu kv bende ona torun verecem diye uğraşıyorum öyle

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. 31 yaşındayım bir çocuğumuz olsun istiyoruz. 3 aydır deniyoruz. Bu ay ovulasyon testi yaparak yumurtlamayı tespit ettim. 3 gün değerlendirdik. Pikten hemen sonraki gün dr randevum vardı ve dr dün veya önceki gün 4 5 tane yumurtan olgunlaşmış ve çatlamış dedi.Biz nokta atışı yapmışız yani:) Amh testi yaptırdım 1.83 çıktı. Endometrium kistim var sağ yumurtalığım iptal anlayacağınız . Psikolojik sanırım ama aşırı kasık ağrım var o günden beri. Belimde ara ara ciddi ağrıyor. Bide sürekli açım aşırı da miskinim. Regl 10 gün kaldı. Aşırı da sabırsız biriyim. Bakalım neler olacak:)

Bende iki çocuğumda da öyle 60 kilo ile hamile oldum100 kilo ile doğuma girdim Allahtan dört ay içinde verdim zor du amabi ben değilmişim denek ki
Boyum 177 82ıle hamıle kaldım 115 dı en son doguöa 1 hafta kala tövbe daha bılınçlıyım artık ama ozmn içime doğmuş herhalde nasıl olsa bir kere hamıle olcam demıstım

Umarım her şey gönlünüzce olur bebeğinizi hayırla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah siz de bana dua edin lütfen

Canım öncelikle hayırlı olsun 6 gun mu degerlendirdiniz birde ilaç falan kullandn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…