Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sol Kasik agrisi bendede hem yumurtlama dönemi hemde adet zamanlarında oluyo cnm ben hatta orda anlıyorum adet olacağımı ve yumurtlama zamanını ama bu defaki karnımın sol tarafında tam yumurtlasın bolgesindeydi afedersin eşimle birlikte olurken bile ağrıyordu ondan çok korktum kıstım olmuştur diye cnm
Ama insAllah bu ay hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun insAllah 🥰🤲 olsa ilk gebeliginmi olacak cnm
Evet ilk olacak Rabbim nasip ederse İnşallah ♥️🙏🏻

Vaar kadınlar için de piyasada cinsel istek arttırıcı ürünler. İşe yarar mi merak ediyorum ben de. Denemek istemez misin 😀😂
Valla isterim niye istemeyeyım ama bılmıom ki, ya benm ufaklıgım okula baslıcak sımdı tum gun gıdecek, bende evde sıkılırım, yenıden kpss ye hazırlanma kararı aldım bu ay olursa olur olmazsada bu aydan sonra bebıs dusunmeyeceğim, kpss ye hazırlanıcam cunku yenıden bunyıl cıft yıl bırde bunu kacırırsam 2 sene daha beklemem gerek o yuzden meydanı sız gençlere bırakıyorum 🤣 doğurun garı hayde

Valla isterim niye istemeyeyım ama bılmıom ki, ya benm ufaklıgım okula baslıcak sımdı tum gun gıdecek, bende evde sıkılırım, yenıden kpss ye hazırlanma kararı aldım bu ay olursa olur olmazsada bu aydan sonra bebıs dusunmeyeceğim, kpss ye hazırlanıcam cunku yenıden bunyıl cıft yıl bırde bunu kacırırsam 2 sene daha beklemem gerek o yuzden meydanı sız gençlere bırakıyorum 🤣 doğurun garı hayde
Sen kaç yaşindasın? Kpss de başarılar 🖖

Evet cnm vardı seffaf‐beyaz akıntı karışıktı yapış yapış kıvamı vardı kimi zaman ip gibiydi hatta fitil kullanıyordum enfeksyonum vardır diye baya fazla geliyordu normalde önceleri kullandığımda vajinada kuruluk yapıyordu bu defa akintim çok oluyordu
Kuzum senin akıntın var mıydı? Varsa nasıl?

Evet cnm vardı seffaf‐beyaz akıntı karışıktı yapış yapış kıvamı vardı kimi zaman ip gibiydi hatta fitil kullanıyordum enfeksyonum vardır diye baya fazla geliyordu normalde önceleri kullandığımda vajinada kuruluk yapıyordu bu defa akintim çok oluyordu
Benim su gibi, çamaşırım ıslanıyor, adete 4 gün var.

Kızlar sizce pik mi yoksa yarın daha mı koyu olur? Dün ilişki oldu yarın nöbetçiyim bugünü değerlendirsem mi? Eşimin sperm sayısı ve hızı sınırda çıktı ama yarını da değerlendiremeyeceğim için tedirginim

Eklentiler

• AF1CE77A-D6F8-46EB-A2D4-1941BA38B826.jpeg
    AF1CE77A-D6F8-46EB-A2D4-1941BA38B826.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar sizce pik mi yoksa yarın daha mı koyu olur? Dün ilişki oldu yarın nöbetçiyim bugünü değerlendirsem mi? Eşimin sperm sayısı ve hızı sınırda çıktı ama yarını da değerlendiremeyeceğim için tedirginim
Bence değerlendirin pik gibi duruyır ama yanıltmak istemem benımkıler en koyu boyle oluyor mesela

X