Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay içmeden olur mu benim ayın 5 iydi yumurtlama o zaman ayın 9 u 10 u 11 i bir içtim bir içtim çocuk iyi oluşmuş bu tatilde de bir yudumcuk içtim nasıl özlemişim
eşim valla alkol alırken bende bir iki yudum almıyorum desem yalan olur göz hakkı bir arkadaşımın doktoru şarap içmesine izin veriyodu 1 kadeh o aklıma geliyor süreklii

hmmm çok koyu çıkması bence adetten sonra olur böyle çıkarsa da ihtimal var demek ki bunu öğrenmiş olduk o zaman :)

Z zahrada avokado yumurtlamadan sonra yiyorduk dimi günde yarım mı 1 tane mi? Anacım 3 tane avokadoya 45 tl verdim iflas bir de bunlar olgınlaşsın diye nerede muhafaza etmeli biliyor musun? Buzdolabı olur mu dışarda mı beklesin?

eşim valla alkol alırken bende bir iki yudum almıyorum desem yalan olur göz hakkı bir arkadaşımın doktoru şarap içmesine izin veriyodu 1 kadeh o aklıma geliyor süreklii
Ahahah tabi göz hakkı bakim bu nasılmış hop yudumlama bira filan mayalı dokunur ama şarap bana mantıklı geliyor

Avokadoyu çabuk olgunlaşmasını istersen elma ile kağıda sarabilirsin ya da poşete koyabilirsin. Havalar sıcak çabuk olgunlaşır zaten. Yemediğini de dolaba koyabilirsin çürümesin diye

Kizlar merhaba bende yeni basldim ovulasyon testlerine biraz ara vermiştim tekrar merak ettim sizde bakarmisiniz ne zaman olucak tahmine alttaki bugün

Eklentiler

• IMG20210827135711.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 42
kuzu ben 1 tane yumuşak diğerlerini sert alıyodumm dışarıda bekletiyodum sırayla yumuşuyorlardııı krem peynir gibi oluyodu artık onu kaşıkla sıyırıp ağzıma atıp çiğnemeden yutuyoduum yarım anca çıkıyodu çok siyahlaşıyoduu benimkiler yumurtlamanın ilk gününden itibarennn 1 hafta demiştii ebruu ceylann

Tamamdır teşekkür ederim 4 tane daha alayım bari anca olgunlaşır

Aminn bacım aminnn her ikimiz için yaptığın dualar için çok amin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim buradaki tüm bacılarıma nasip etsin inan bende çok heyecanlıyım ya test yapmamak için kendimi zor tutuyorum yada kan vermemek için üzülmek istemiyorum bilmiyorum ne olcak ihtimal var mı yok mu kafam öylece işte kuzum delirmek üzereyim

Hakkında hayırlısı olsun cnm benim sol yumurtaligim ağrıyordu sürekli kist oluşmuştur sanıyordum hatta adet olsam doktora giderim diye düşünüyordum cnm ama demekki bebismis
Ben gebelik planlamasına başladığımdan beri yani 2 aydır her yumurtlama zamanı ve adete yakın zamanda sağ kasığımda ağrı hissediyorum geçen ay negatifti işte bu ay da heveslenmek istemiyorum

aynı durumdayız üç gün tatil üç gün verimli günüm. bu akşam bi masa kurmayı planlıyordum

Geçen reglim başlamadan önce eşim kendine viski koydu oturdu. Dik dik baktım suratına

benim bebik şarap gecelerinde oldu :d

Ooo süper
Ya ben de kendimi pek tutamayacağım galiba. Gebelik olursa uzun süre veda edeceğiz zaten gecelere

Ben gebelik planlamasına başladığımdan beri yani 2 aydır her yumurtlama zamanı ve adete yakın zamanda sağ kasığımda ağrı hissediyorum geçen ay negatifti işte bu ay da heveslenmek istemiyorum
Sol Kasik agrisi bendede hem yumurtlama dönemi hemde adet zamanlarında oluyo cnm ben hatta orda anlıyorum adet olacağımı ve yumurtlama zamanını ama bu defaki karnımın sol tarafında tam yumurtlasın bolgesindeydi afedersin eşimle birlikte olurken bile ağrıyordu ondan çok korktum kıstım olmuştur diye cnm
Ama insAllah bu ay hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun insAllah olsa ilk gebeliginmi olacak cnm

benim iki ay önce sol geçen ay sağ bu ayda iki kasığımda ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…