- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.501
Evet ilk olacak Rabbim nasip ederse İnşallahSol Kasik agrisi bendede hem yumurtlama dönemi hemde adet zamanlarında oluyo cnm ben hatta orda anlıyorum adet olacağımı ve yumurtlama zamanını ama bu defaki karnımın sol tarafında tam yumurtlasın bolgesindeydi afedersin eşimle birlikte olurken bile ağrıyordu ondan çok korktum kıstım olmuştur diye cnm
Ama insAllah bu ay hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun insAllaholsa ilk gebeliginmi olacak cnm
Valla isterim niye istemeyeyım ama bılmıom ki, ya benm ufaklıgım okula baslıcak sımdı tum gun gıdecek, bende evde sıkılırım, yenıden kpss ye hazırlanma kararı aldım bu ay olursa olur olmazsada bu aydan sonra bebıs dusunmeyeceğim, kpss ye hazırlanıcam cunku yenıden bunyıl cıft yıl bırde bunu kacırırsam 2 sene daha beklemem gerek o yuzden meydanı sız gençlere bırakıyorumVaar kadınlar için de piyasada cinsel istek arttırıcı ürünler. İşe yarar mi merak ediyorum ben de. Denemek istemez misin
Sen kaç yaşindasın? Kpss de başarılarValla isterim niye istemeyeyım ama bılmıom ki, ya benm ufaklıgım okula baslıcak sımdı tum gun gıdecek, bende evde sıkılırım, yenıden kpss ye hazırlanma kararı aldım bu ay olursa olur olmazsada bu aydan sonra bebıs dusunmeyeceğim, kpss ye hazırlanıcam cunku yenıden bunyıl cıft yıl bırde bunu kacırırsam 2 sene daha beklemem gerek o yuzden meydanı sız gençlere bırakıyorumdoğurun garı hayde
Ağzın bal yesinHadi bakalım insAllah bu ayki bebisin haberscisidir
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllah canımEvet ilk olacak Rabbim nasip ederse İnşallah
Ağzın bal yesin
Kuzum senin akıntın var mıydı? Varsa nasıl?
Kuzum senin akıntın var mıydı? Varsa nasıl?
Benim su gibi, çamaşırım ıslanıyor, adete 4 gün var.Evet cnm vardı seffaf‐beyaz akıntı karışıktı yapış yapış kıvamı vardı kimi zaman ip gibiydi hatta fitil kullanıyordum enfeksyonum vardır diye baya fazla geliyordu normalde önceleri kullandığımda vajinada kuruluk yapıyordu bu defa akintim çok oluyordu
Test yapsana yarın sabah belki çıkarBenim su gibi, çamaşırım ıslanıyor, adete 4 gün var.
Amin İnşallah merakla bekliyorum bende inan kiRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllah canım
Olabilir cnm insAllah hamilesindir insAllahBenim su gibi, çamaşırım ıslanıyor, adete 4 gün var.
InsAllah cnm guzel haberlerle gelAmin İnşallah merakla bekliyorum bende inan ki
Duramadım ovulasyon yaptım ama yok galiba bu aydaInsAllah cnm guzel haberlerle gel
Belli olmaz cnm daha var bat gününe bat gününden sonra negatif çıkıp sonra pozitif olanda varDuramadım ovulasyon yaptım ama yok galiba bu ayda
35 cnm teşekkür ederim, oğlanda 5 yasında o okuldayken çalıscam artık, daha önce özel sektordeydm yönetıcılık yaptım 5 sene ama özel sektor deli işi o yuzden istemıyorumSen kaç yaşindasın? Kpss de başarılar
Bence değerlendirin pik gibi duruyır ama yanıltmak istemem benımkıler en koyu boyle oluyor meselaKızlar sizce pik mi yoksa yarın daha mı koyu olur? Dün ilişki oldu yarın nöbetçiyim bugünü değerlendirsem mi? Eşimin sperm sayısı ve hızı sınırda çıktı ama yarını da değerlendiremeyeceğim için tedirginim
Yarın evde olamayacağım için bugünü değerlendireyim en iyisiBence değerlendirin pik gibi duruyır ama yanıltmak istemem benımkıler en koyu boyle oluyor mesela