Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben bişey sorucam bu herkesin gebelik belirtisi olarak söylediği kasık batması nasıl oluyor hep duyuyorum çok tuhaf geliyor nasıl bir his mesela merak ediyorum gerçekten
Bende kasık batması olmamıştı sanırım hatırlamıyorum adet olacakmış gibiydi tüm belirtiler. Ekstradan sadece midem yanmıştı anlam verememiştim ne yesem midemi yakıyordu talsit çiğniyordum. Onun haricinde her şey sanki adet oluyormuş gibiydi. Göğüs şişliği ağrısı damarlarda belirgindi, kahve lekeler, vücutta şişlik hissi.. Ne midem bulandı ne başım döndü ne de kasığımda batma hissi oldu

Hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kullandığın takvimin ve ovulasyon testi için kullandığın programın adı nedir acaba bende böyle bir program arıyordum.

Çok teşekkürlerr inşallah size olsun en kısa zamanda
Ovulasyon için femometer, diğer takvim de ptracker. Ama ovulasyon programında da birlikteliği işaretliyebiliyorsun ve ovu testine göre ihtimali yüksek günleri kendi çıkarıyor bilgin olsun

Ya ben bişey sorucam bu herkesin gebelik belirtisi olarak söylediği kasık batması nasıl oluyor hep duyuyorum çok tuhaf geliyor nasıl bir his mesela merak ediyorum gerçekten
aynen bende bu batma hissini çok merak ediyorum ya anlamıyorum ya da yaşamıyorum :)

çok teşekkür ederim. Hemen kullanmaya başlıyorum

Herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla gebe kalana kadar nasıl bir his anlamak pek mümkün değil gibi

Herkeste farklı oluyor anladığım kadarıyla gebe kalana kadar nasıl bir his anlamak pek mümkün değil gibi
Evet kesinlikle herkeste farklı oluyor Rabbim size de nasip etsin sağlıkla inşallah burada yazmıştım belki daha önce benim çok zor geçiyor hamileliğim.. Kanamalar oldu haftalarca, arkasından rahim kısalması çıktı. Yatacaksın mütemadiyen denildi inan 20 haftadır yaklaşık yatıyorum evde. Annem bakıyor sağolsun. Tuvalet ihtiyacı hariç pek kalkmıyorum yerimden. Bir de düzenli iğnelerim var 20 haftadır da onu vuruluyorum pruloton isminde. Yani cidden sağlıkla hamile kalmayı dilemek daha önemli

L Larissa canım ilk öğrendiğin silik çizgili test vardı ya buraya atmıştın kan vermeden önce. O erken gebelik testi mi yoksa normal kaset test mi?
Kan vermeden önceki kaset canım. Kandan sonra erken test yaptım hatıra kalsın diye kaset yaparken çıkıcağını hiç düşünmemiştim aslında sürpriz oldu harcamiyim şimdi erken testi modundaydım 1 tane vardı

Bat günü mü yapmıştın kuzum yoksa kaç gün kala sabah sabah güldürdün kız lariiii

Kızlar herkese merhaba doktora geldim kan tahlillerimi yaptırdım 11 adet gelişmeyi bekleyen folikül var doktorum kan sonuçlarına göre ilaç tedavisine başlayacağız

Bazen o kadar bunalıyorum ki olsun da 9 ay yatmaya razıyım diyesim geliyor
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…