- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.541
Bende kasık batması olmamıştı sanırım hatırlamıyorumYa ben bişey sorucam bu herkesin gebelik belirtisi olarak söylediği kasık batması nasıl oluyorhep duyuyorum çok tuhaf geliyor nasıl bir his mesela merak ediyorum gerçekten
InsAllah cnm bat ne zamanİnşallah canım, şimdi de eve geldim beyaz akıntı olmuş. İplik gibi değil. Bakalım hayırlısı ile inşallah bende hamileyimdir.
Bende yaşamadım. Bunlar benim her ay oluyorHiç gebelik yaşamadım da bilmiyorum o yüzden merak ettim teşekkür ederim
Hayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kullandığın takvimin ve ovulasyon testi için kullandığın programın adı nedir acaba bende böyle bir program arıyordum.Kuzum testlerim ve değerlendirmelerim böyle artık hangi gün tuttuysabende akıntı vardı evet demişti ya biri ip gibi aynen öyleydi. Belirti de regl olcakmış gibi ağrım vardı özellikle 2 gündür bi de bel ağrısı. Göğüs hassasiyeti yok ama uçları gıdıklanıyo sanki
Çok teşekkürlerr inşallah size olsun en kısa zamandaHayırlı olsun gebeliğin. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kullandığın takvimin ve ovulasyon testi için kullandığın programın adı nedir acaba bende böyle bir program arıyordum.
aynen bende bu batma hissini çok merak ediyorum ya anlamıyorum ya da yaşamıyorum :)Ya ben bişey sorucam bu herkesin gebelik belirtisi olarak söylediği kasık batması nasıl oluyorhep duyuyorum çok tuhaf geliyor nasıl bir his mesela merak ediyorum gerçekten
Çok teşekkürlerr inşallah size olsun en kısa zamanda
Ovulasyon için femometer, diğer takvim de ptracker. Ama ovulasyon programında da birlikteliği işaretliyebiliyorsun ve ovu testine göre ihtimali yüksek günleri kendi çıkarıyor bilgin olsun
Herkeste farklı oluyor anladığım kadarıylaBende kasık batması olmamıştı sanırım hatırlamıyorumadet olacakmış gibiydi tüm belirtiler. Ekstradan sadece midem yanmıştı anlam verememiştim ne yesem midemi yakıyordu talsit çiğniyordum. Onun haricinde her şey sanki adet oluyormuş gibiydi. Göğüs şişliği ağrısı damarlarda belirgindi, kahve lekeler, vücutta şişlik hissi.. Ne midem bulandı ne başım döndü ne de kasığımda batma hissi oldu
Yumurtlamanı o kadar iyi biliyor olman güzel değil miBende yaşamadım. Bunlar benim her ay oluyoryumurtlama çatlama hepsini naklen yaşıyorum.
Olunca anlarız herhaldeaynen bende bu batma hissini çok merak ediyorum ya anlamıyorum ya da yaşamıyorum :)
Evet kesinlikle herkeste farklı oluyorHerkeste farklı oluyor anladığım kadarıylagebe kalana kadar nasıl bir his anlamak pek mümkün değil gibi
Kan vermeden önceki kaset canım. Kandan sonra erken test yaptım hatıra kalsın diye
Bat günü mü yapmıştın kuzum yoksa kaç gün kalaKan vermeden önceki kaset canım. Kandan sonra erken test yaptım hatıra kalsın diyekaset yaparken çıkıcağını hiç düşünmemiştim aslında sürpriz oldu harcamiyim şimdi erken testi modundaydım 1 tane vardı
3 gün canımKuzu belirtilere takılma... Herkesin durumu kendine özeldir. İnş bat kaç gün kaldı :)
31 Ağustos canımInsAllah cnm bat ne zaman
Az kalmış cnm hadi bakalım güzel haberler verirsin insAllah cnm31 Ağustos canım
Bazen o kadar bunalıyorum ki olsun da 9 ay yatmaya razıyım diyesim geliyorEvet kesinlikle herkeste farklı oluyorRabbim size de nasip etsin sağlıkla inşallah burada yazmıştım belki daha önce benim çok zor geçiyor hamileliğim.. Kanamalar oldu haftalarca, arkasından rahim kısalması çıktı. Yatacaksın mütemadiyen denildi inan 20 haftadır yaklaşık yatıyorum evde. Annem bakıyor sağolsun. Tuvalet ihtiyacı hariç pek kalkmıyorum yerimden. Bir de düzenli iğnelerim var 20 haftadır da onu vuruluyorum pruloton isminde. Yani cidden sağlıkla hamile kalmayı dilemek daha önemli