- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.441
Aynı benimki valla canım istese bile aman diyorum yapmayalım da hakkımı bari yumurtlama haftasında kullanayimne yediriyosunuz kocalarınıza benim kocam günaşırı bile istemiyo
Burdan bi arkadaşın 8 günde belli olmustu dün kandaKızlar benim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo pede çıkmıyor ama bata 3 gün var daha her sabah gebelik testi yapıyorum negatif hiç böyle bişey yaşamadım bugün çatlamanin 14 günü gidip kan versem mi en azından emin olurum kanda çıkar mı sizce
Bende olmadi valla. Adet olacak misim gibi oldu sadece. Ogrendikten sonra kasiklarimda bi siskinlik var o da psikolojik mi acabaMerhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizde Bende bu ay ovulasyonu değerlendirmeye çalıştım elimden geldiği kadar umarım bende sevincimi paylaşabilirim burda bu ay çok çok amin hepimize bu sevinç nasip olsun inşallah
Yumurtlama dönemi olan ilişkide amannn boşa gitti diyorum artıkAynı benimki valla canım istese bile aman diyorum yapmayalım da hakkımı bari yumurtlama haftasında kullanayim
Çıkmazsada bat gününü beklerim artık böyle belirsizlikte kötüBurdan bi arkadaşın 8 günde belli olmustu dün kanda
Yaaa İnşallahBende olmadi valla. Adet olacak misim gibi oldu sadece. Ogrendikten sonra kasiklarimda bi siskinlik var o da psikolojik mi acababir de midem bulaniyor ama bende normal zamanda da hep olur . Insallah tutmustur seninki de
Daha olmamışYumurtlama olmuş mu kızlar?
oh oh maşallahhh bugünde değerlendir 4-5 tane de havuç yeee akşam yap yine testin varsaaaCanim degerlndirildi ama bugun de böyle catlamadimi gecen sefer ertesi gunu catlamisti ya Z zahrada3 gündür yumurtlama görünüyor Eki Görüntüle 2907239
Sagol cnm Allah razı olsunÇoook sevindim senin içinde:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahseninde ilk mi?
Cok saol askim ya bu iyi birseymi ❤❤❤❤❤oh oh maşallahhh bugünde değerlendir 4-5 tane de havuç yeee akşam yap yine testin varsaaa
Yok çatlamamışCanim degerlndirildi ama bugun de böyle catlamadimi gecen sefer ertesi gunu catlamisti ya Z zahrada3 gündür yumurtlama görünüyor Eki Görüntüle 2907239
bak benim 4. gün çatladı bebek oldu larinin 3. gün akşam çatladı bebek olduu darısı sana inşallahhhCok saol askim ya bu iyi birseymi ❤❤❤❤❤
Ayy insallah 3 cu gun bugün listeye ekleyebilirsiniz 9 eylul ama ayy olursa varya bu ay hem dogum gunum hem evlilik yil dönümünüz 2 ci senemiz oluyor 3 e gricez yani insllah guzel haberler vwrebilirim sizedebak benim 4. gün çatladı bebek oldu larinin 3. gün akşam çatladı bebek olduu darısı sana inşallahhh
Bizde 4 yıldır öyle korunuyoruz bizdede olmadı öyle biseybiz 3 yıl geri çekilmeyle takıldık hiç bebek kaza maza olmadı pek inanmıyorum o olaya yaadam kandırıyodur içine geliyodur biraz nasılsa içe geldi mi gelmedi mi anlamıyoruz
Cnm bende önceki aylarda çoğu hamilelik belirtisi yaşadım ama olmadı bu ay sadece halsizlik kasıkta batma yanma oluyordu karnimda adet sancisi gibi ağrı oluyordu hatta ben enfeksyonum yukselmistir sol tarafimda kist olusmustur diye dusunuyordum beyaz akintim vardı o kadar adet gününe yakında göğüslerim ağrımaya basladiMerhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizde Bende bu ay ovulasyonu değerlendirmeye çalıştım elimden geldiği kadar umarım bende sevincimi paylaşabilirim burda bu ay çok çok amin hepimize bu sevinç nasip olsun inşallah
Dün aynı renkte iki çizgi de bugün silikleşmiş kafam karıştı o yüzdenDaha olmamış