Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum çok uzak değil amca kızı ağlıyor zırlıyor istemiyordum bende kızdım kocana güvenmiyorsan git kendin çağre bul kocaya güvenme bak ben tedavisiz hamile kalamadığı halde gittim sprel taktım tam 6 sene istememek budur diye onlarda bana tiriplenirler

biri şu oluruna nasıl bırakılır konusunu anlatsın ya.

Bence doktor saçmalamış insanlar çocuk düşünmeden önce sağlıklı mı değil mi baktırıyor 1 sene sonra hastalığı olduğunu yada yetersiz olduğunu öğrenseniz bunun vebalini alabilecek mi acaba.

biz 3 yıl geri çekilmeyle takıldık hiç bebek kaza maza olmadı pek inanmıyorum o olaya ya adam kandırıyodur içine geliyodur biraz nasılsa içe geldi mi gelmedi mi anlamıyoruz
aynen bende 3 yıldır öyleyim hiç kazanın k sı olmadı onlara helal olsun diyorum.

evet bu konuda çok hak veriyorum ilk önce bilince boşuna vakit kaybetmemiş oluyorsun bende öyle yaptım iyi ki 1 sene beklememişim diyorum.

2 ayrı doktora gittim ikisi de böyle söyledi ama ben 6 ay dolunca daha olmazsa eşimle gitmek istiyorum bakalım. 1 sene uzun geldi bana da

Ya coook zor ben tamam olmuyorsa olmuyor napalim demiştim artık ve bir de sanırım yaz hengamesi içinde yani kalabalık vs. Daha rahat oldu..
Bende oluruna bıraktım kafama takmadım baktım ki çok şükür hamileyim

Merhaba canım,
Öne alamaz mısın? Erken gelen regl gelmek bilmeyenden daha iyi
Umarım iyisindir
Canımm merhaba,
İyiyim çok şükür teşekkür ederim sabah biraz ağladım gebelik olmuyor ama yani o bari zamanında gelseydi de randevuya sadık kalsaydım bari diye ama şuan iyiyim elhamdülillah.
Öne çektim tarihi çok şükür (ne kadar anlatım bozukluğu yapılabilirse o kadar yapmışım kusuruma bakmayın)

Ayy güzel haberler gelmeye devam ediyo hemen kan ver koş... İnşallah düzenli artış olur sağlıkla kucağına alırsın...

İyi olamana sevindim en güzeli umut kaybetmeden beklemek
Eşin sperm testi vermiş miydi? Gerçi senin bir kimyasalın var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…