- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.421
Eşinize macun kullandırın faydalı imişEvet ben de ona bağlıyorum. Eskiden 0 idi zaten. Hepsi tembel, aman ne koşacam yumurta bana gelsin diyen tipler herhaldeşimdi azcik gelişme var ama yeterli olmayabilir. Biraz daha devam ederse aşılama filan tedaviye başlayacağım. Kışa doğru artık bir aksiyon alırım.
Benim regl bu sabah geldi bu aydan elendim sırada Eylül varTeşekkür ederim canımm darısı sana olsun
günaydın balııımm teşekkür ederim senden bekliyorum bu ay güzel haberlerrr
Bende yazdirmamistim benimde bu ay tuttu bayagi ugurlu geldi bu topicMerhabalar,
Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)
Bu sabah geldi benimkiregl oldun mu aşkım senn
aradaki boşlukları da yap bize göreD sapıklaşmak gerekiyor bu çocukta ters düz evir çevir artık allah ne verdiyse
Bende yazdirmamistim benimde bu ay tuttu bayagi ugurlu geldi bu topichayirli olsun.
Hiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 günBenim regl bu sabah geldi bu aydan elendim sırada Eylül var
Eşime sprem testi için randevu aldım bir şey çıkmazsa tek yol sabır
Senin için çok mutluyum bir o kadar da meraktayım geçen aylardan farkı nedir diye ama o kısım sanırım kısmet oluyor
Ben kullansam bende işe yarar mı acepEşime doktor verdi zaten ilacı. Ama ne ilaçmis yaw valla seks gibi seks oluyor, muptelası olurum ben bununKaç çıkmıştı sizde testosteron? En son 375 çıktı bizim ama sanirim yaşına göre düsük yine.
Evde cocuk olunca olmuyor anacım öyle görsel efektlerHangisi istiyor ki? Zorla..
Gerçi ben biraz işin görseline kaçıyorum artık mumlar kokular müzikler kıyafetler.. O zaman işler değişiyor biraz daha
O doktorlar boşuna diploma almış bacım valla düşün evlendiğimiz günün ikinci haftasında aile hekimim arayıp yanına çağırdı çocuk için tahlil yaptırın sonrasında karşınıza çıkmasın dedi bizde hastaneye gittik kan verdik hormon testi verdik ve bütün doktorlar öncesinde olmasının çok iyi olduğunu söyledi herşey normal çıktı benim sana önerim sen bu doktorları dinleme bu gibi durumlarda geriye dönülemeyen sıkıntılar çıkabilir misal çikolata kisti gibi çok ilerlediği zaman kısırlık söz konusu bile olabilir kuzum tabiki yinede sen bilirsin2 ayrı doktora gittim ikisi de böyle söyledi ama ben 6 ay dolunca daha olmazsa eşimle gitmek istiyorum bakalım. 1 sene uzun geldi bana da
bende adetten şüpheleniyordum bugün pikten sonra 5. gün karnımda hafif biz sızı var adet olmak üzere gibiyim ama 11 gün var tutmadığını düşünüyordum. :/Hiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 günbir de geçen ay pik 1 gün sürdü ertesi gün silikleşti, bu ay uzun sürdü pik. 2. Ovu deneyimim zaten. Bol ceviz fındık tükettim. Çatlamadan 4 gün sonra falan da karnım ağrımaya başladı hafif hafif 6-7. Günler baya regl ağrısı gibiydi, bi de belim çok ağrıyodu
Merhaba hanımlarrr eee belirti falan olmadı mı sizdeBende yazdirmamistim benimde bu ay tuttu bayagi ugurlu geldi bu topichayirli olsun.
İlk evlendiğim ay bende gittim herşeyim iyidi. Şimdi de sadece hormonlara bakılmadı gerisi iyi çıktı hormon için de adeti bekliyorum. Ama eşim hiç gitmedi. Gidelim desem gelir ama öyle ben gitmemcilerden değil.O doktorlar boşuna diploma almış bacım valla düşün evlendiğimiz günün ikinci haftasında aile hekimim arayıp yanına çağırdı çocuk için tahlil yaptırın sonrasında karşınıza çıkmasın dedi bizde hastaneye gittik kan verdik hormon testi verdik ve bütün doktorlar öncesinde olmasının çok iyi olduğunu söyledi herşey normal çıktı benim sana önerim sen bu doktorları dinleme bu gibi durumlarda geriye dönülemeyen sıkıntılar çıkabilir misal çikolata kisti gibi çok ilerlediği zaman kısırlık söz konusu bile olabilir kuzum tabiki yinede sen bilirsin
Ben uzun yumurtlama göremiyorum pek bir gün pik oluyor sadece benimde 2. Ovülasyon denemesiydi bu ay gün aşırı gittim çünkü o dediğini geçen ay yaptım her günHiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 günbir de geçen ay pik 1 gün sürdü ertesi gün silikleşti, bu ay uzun sürdü pik. 2. Ovu deneyimim zaten. Bol ceviz fındık tükettim. Çatlamadan 4 gün sonra falan da karnım ağrımaya başladı hafif hafif 6-7. Günler baya regl ağrısı gibiydi, bi de belim çok ağrıyodu
Kahkaha atttım gerçekten öyle biz en romantik anı bile çocuklarla kutluyoruz artık hep böyle geçiyorEvde cocuk olunca olmuyor anacım öyle görsel efektler
Bu geçen ay örneğinHiçbir ay üst üste değerlendirme yapmamıştım kuzum bu ay 6 günbir de geçen ay pik 1 gün sürdü ertesi gün silikleşti, bu ay uzun sürdü pik. 2. Ovu deneyimim zaten. Bol ceviz fındık tükettim. Çatlamadan 4 gün sonra falan da karnım ağrımaya başladı hafif hafif 6-7. Günler baya regl ağrısı gibiydi, bi de belim çok ağrıyodu