- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.381
ay gebelik mis gibiMerhabalar,
Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)
Ay ne siliği var varMerhabalar,
Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)
Yanlışlıkla hamile kalanların çoğu eşi korunur ve eşi bilerek o an korunmaz bunun adına yanlışlıkla oldu der benim çevremdekiler de eşi yıllarca korunan çok kadın da var on senedir eşi korunan bi tanıdığım var yani yanlışlıkla biraz az bi ihtimal
Frenlemesem benimki de hemen müdahale ediyor genelde ama öyle yapa yapa adamın adı hanımköylüye çıktıben bi göz dağı vermek için yine gönderirimbirazda o çeksin anasını diye. hoş anası böyle bişey dese o benden önce atılır bana gerek bile kalmaz. benim anamda ona bişey söylese ben yapıştırırım cevabı. konuşulmadan sistemleşmiş böyle bir durum var aramızda.
ben 7. gebeliğinde doğumda tüplerini bağlatmış bir kadının 8. yi doğurduğunu gördükten sonra hayatta herşeye inanaırım.Baya az bir ihtimal.. Bazen ortamlarda konu açılır x hamile kazayla olmuş diye. Ben kazayla olmaz o korunmamışlar işte deyince büyük konuşma derler. Bir çift nasıl korunduğunu bilir sonuçta.. Ya da korunmadığını
bayılırım hanım köylülereFrenlemesem benimki de hemen müdahale ediyor genelde ama öyle yapa yapa adamın adı hanımköylüye çıktı
Onu yapmam için karşındakinin o tavrı doğru algılayabişecek birisi olması lazım. Yıkar ortalığı. He diyip geçip kendi bildiğimi okuyorum uzun süredir ama bu konudaki yorumunu unutup önüme bakamadım kafamda dönüp duruyor
Eşim annesinin huyunu biliyor. Her konuda böyle kv. Çok zor Bi kişilik idare etmeyi öğrendim sayılır. Oğlunun Bi suçu yok Allah var annesinin lafının peşne düşüp kalbimi hiç Bi konuda kırmadı. O yüzden onu göndermem o bana lazım
Eşimde sperm sorunu var hergün denemek bizim için iyi olmaz zaten. Yumurtlama haftası günaşırı bile zorlaşıyo hergün bilemedimAma şimdi bunu zevk için değil de görev olarak gördüğü zaman sperm kalitesi etkileniyor gün aşırı denemek her zaman daha mantıklı olmuştur üst üste sadece pik gördüğümüz günlerde yapıyoruz :)
ben 7. gebeliğinde doğumda tüplerini bağlatmış bir kadının 8. yi doğurduğunu gördükten sonra hayatta herşeye inanaırım.
Çok istiyo düşünüp durmasın dedim iyilikten maraz doğdu. Haklısınız öyle davranmak benim için daha huzurlu olacak sanırm.O zaman hiç bir konuda bilgi vermeyerek mesafe koyacaksınız bu tip birine. Mesela reglim ağrım var demeyeceksiniz. Kontrole gittik yumurtalarım iyi durumda demeyeceksiniz. Son derece ketum olacaksınız. Konu açaraa başka şeyden bahsedip dikkatini dağıtıp kapatacaksınız. Ciddiye alınmadığını anlayacak.
Eğer mesafe koymazsanız bu kişi sizin gebeliğinizi, lohusalığınızı, anneliğinizi kötü etkiler..
biz 3 yıl geri çekilmeyle takıldık hiç bebek kaza maza olmadı pek inanmıyorum o olaya yaBen inanmam valla. Bazı çiftler korunmaya para vermemek için geri çekilmeyle ilişkiye giriyorlar. Sorunca nasıl oldu anlamadık diye hayret ediyorlar. Çok mistik bir olay değil aslında yani. Cahil cesareti
Cnm hayırlı olsun git kan verMerhabalar,
bu kadar iyi niyetli olmamak lazım. en ii kv bile olumsuz bir şeyini görmüşümdür.Çok istiyo düşünüp durmasın dedim iyilikten maraz doğdu. Haklısınız öyle davranmak benim için daha huzurlu olacak sanırm.
Biliyor musun bu sinir mevzusu hayatımın kırmızı çizgisi. Kendi ailem arkadaşlarım vs o sınırlara saygısızlık etmezler anlarlar tavrımı ve geri dururlar gerektiği kadar müdahil olurlar ama kv anlamıyor. Anlatamıyorsun vs diye düşünenler olabilir ama cidden kv bana öğretti ki karşıdaki insanın kapasitesi kadar anlatabilirsin insanlara bir şeyleri.İdare etmeyi lohusalıkta ve yeni annelikte görürsün. İnsanın tahammül seviyesi çok düşüyor. O yüzden şimdiden çenesini kapatmayı öğretmelisin. Sınır çizmek saygısızlık değildir. Herkesin sınıra ihtiyacı var. Sonra sana dert oluyor..
kv cahili de zor okumuş çok bilmişi de zor. az kendi halindesi makbul.Biliyor musun bu sinir mevzusu hayatımın kırmızı çizgisi. Kendi ailem arkadaşlarım vs o sınırlara saygısızlık etmezler anlarlar tavrımı ve geri dururlar gerektiği kadar müdahil olurlar ama kv anlamıyor. Anlatamıyorsun vs diye düşünenler olabilir ama cidden kv bana öğretti ki karşıdaki insanın kapasitesi kadar anlatabilirsin insanlara bir şeyleri.
ay gebelik mis gibişimdi bize neler yaptın belirtilerin ne oldu öneriler tavsiyeler
Kuzum böyle düşünme Rabbimin bir bildiği vardır hayırlısı ne zamansa o zaman olurBekleyecek tahammülümüz kalmadı valla bezdik beklemek gerekir ama insanlar çatır çatır nasıl doğuruyor ben hayret ediyorum adetim düzensiz deyip umursamayıp 4. Ayında gebeliğini öğrenen gördü bu gözler ben yaptım dış gebelik oldu o yuzden tedirgin ve aceleciyim diyolar ki öyle bi şey mi varmış yani konudan habersiz olabilmek ne güzeldir kim bilir