Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz artık testlere güvenmiyoruz en iyisi ya beklemek ya kan testi
Bekleyecek tahammülümüz kalmadı valla bezdik beklemek gerekir ama insanlar çatır çatır nasıl doğuruyor ben hayret ediyorum adetim düzensiz deyip umursamayıp 4. Ayında gebeliğini öğrenen gördü bu gözler ben yaptım dış gebelik oldu o yuzden tedirgin ve aceleciyim diyolar ki öyle bi şey mi varmış yani konudan habersiz olabilmek ne güzeldir kim bilir

Allahım ya benim de ilk bebekte öyle yapıyordu her dk soruyordu ben de artık dayanamayıp çok ağladım eşime kızdım ona kızamadığım için eşimde annesine kızdı biz istemiyoruz sizene dedi öyle kapandı çeneleri

Gitmedi doktor gerek de yok dedi. Daha 3 aydır korunmuyorsunuz 1 sene sonra o tedaviler testler yapılır stres yapmayın vs dedi. Benimde aklıma yattı açıkcası içim rahat döndüm eve ama akşamı bu konuşmayı yapınca kv deliye döndüm.

Lütfen cahile laf anlatmaya çalışma. Doğum kontrol denen bir şey var. Neden iki senede yanlışlıkla da olsun ki? Senin doğum kontrolden haberin yokmuş de geç.

8 yıldır evliyim ilki düşük iki gebelik yaşadım ve sadece biz isteyince hamile kaldım.
Mesela ben derim hep kazayla hamile kalanlar kesinlikle bir çok şeyi yanlış biliyor ve uyguluyor. Zira bir ayın tüm günü sevişsen bile hamile kalabilme oranı düşüktür. Bir çok etkenin bir araya gelmesi gerekir.
Bu tip saçmasapan laflara bakıp moralini bozma. Ve konuşturma. Bu konuyu seninle konuşmak istemiyorum deyip kapat.

adet gününü soran kv nedir arkadaş. bu kulaklar daha ne duyacak bu gözler neler görecek. delirmiş bu insanlar.
Soruyo valla ilk yapışı da değil. Adet oldum ağrım var yatıyorum falan dediğimde sinir oluyorum senin adet olmana falan diyo. Anladım torun istiyorsun da bu nasıl uslup her konuda böyle zaten uzağım diye takmıyorum eskisi kadar ama bu konuda yaptıkları bize hiç iyi gelmiyo sinir stres sahibi olduk sayesinde.

Kayinvalideler hep gelini suçlar gibi konuşur oğullarına hic toz kondurmazlar sanki biz tek başımıza yapıyoruz çocuğu olabildiğince uzak durmakta fayda var benimki allahtan boyle baskı yapmaz ama dış gebelik geçirdim ben bak oluyormuş üzülme dedi istemsiz mi bilmiyorum ama bu aralar kimin hamile oldugunu duyduysa bana söylüyor ben çok üzülüyorum tabi gözlerim doluyor benim de devam etseydi bir kaç aya doğacaktı diyorum

Eşimde tekrar yaparsa ben usulunce söyleyim dedi. Sonra kocasına şikayet etmiş diyecek. Lafı sözü bitmiyor ki. Ama umrumda değil oğlundan duymak istiyorsa o sözleri duysun

Yanlışlıkla hamile kalanların çoğu eşi korunur ve eşi bilerek o an korunmaz bunun adına yanlışlıkla oldu der benim çevremdekiler de eşi yıllarca korunan çok kadın da var on senedir eşi korunan bi tanıdığım var yani yanlışlıkla biraz az bi ihtimal

Eşimde tekrar yaparsa ben usulunce söyleyim dedi. Sonra kocasına şikayet etmiş diyecek. Lafı sözü bitmiyor ki. Ama umrumda değil oğlundan duymak istiyorsa o sözleri duysun
Aynen öyle bu şekil yapıp seni strese sokması iyi mi alsın lafını otursun yerine

Onu yapmam için karşındakinin o tavrı doğru algılayabişecek birisi olması lazım. Yıkar ortalığı. He diyip geçip kendi bildiğimi okuyorum uzun süredir ama bu konudaki yorumunu unutup önüme bakamadım kafamda dönüp duruyor

sinir oluyorum mu :) ben sana sinir oluyorum deseydiniz. benm kv böyle şeyler yapsa herhalde oğlunuda gönderirim baş başa otursunlar. tahammül düzeyim çok düşük.

Hic dert etmeyin ne düşünür diye esiniz de arkanızda dursun boşverin şikayet mi etmiş der ne derse desin esiniz şikayet olarak algılamadığı sürece sorun yok güzel bir dille uzuldugunuzu söyleyin bebeği taşıyacak olan sizsiniz stres sizi yıpratıyor sonra da nidin cicigi ilmiyir yinlislikli bili ilirdi diye söylenmesin kimse

Gerçekten hiç oğlum da gitsin Bi doktora demedi... Sussalar keşke biraz

Sadece senin değil oğlunun da olmuyor ona neden git doktora demez acaba ? Morelinizi bozmayın çocuk düşünmediğinizi söyleyin bence bu seferde deneyip olmuyor vs der kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin

sinir oluyorum mu :) ben sana sinir oluyorum deseydiniz. benm kv böyle şeyler yapsa herhalde oğlunuda gönderirim baş başa otursunlar. tahammül düzeyim çok düşük.
Eşim annesinin huyunu biliyor. Her konuda böyle kv. Çok zor Bi kişilik idare etmeyi öğrendim sayılır. Oğlunun Bi suçu yok Allah var annesinin lafının peşne düşüp kalbimi hiç Bi konuda kırmadı. O yüzden onu göndermem o bana lazım

Merhabalar,

Ben bu ay ismimi vermemiştim, çok önceden deniyordum buraya da hep yazıyordum ama Olmayınca biraz umudumu kaybettim.. ama bu ay istemsiz bir şekilde regl im gecikti yani daha gecikeli 1 gün oldu ama benim çok düzenlidir ve 2 gün öncesinden az az gelmeye başlar. Bu ay hic gelmedi ve normal tarihinden de 1 gün gecikti. Bende erken gebelik testi aldım, size görüntüsünü iletiyorum. 2.cizgiyi görüyorum ama silik, bu ne demektir? Şimdiden çok teşekkürler:)

Eklentiler

• 20210827_110710.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 52
ben bi göz dağı vermek için yine gönderirim birazda o çeksin anasını diye. hoş anası böyle bişey dese o benden önce atılır bana gerek bile kalmaz. benim anamda ona bişey söylese ben yapıştırırım cevabı. konuşulmadan sistemleşmiş böyle bir durum var aramızda.

Sadece senin değil oğlunun da olmuyor ona neden git doktora demez acaba ? Morelinizi bozmayın çocuk düşünmediğinizi söyleyin bence bu seferde deneyip olmuyor vs der kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin
Torunu olsun çok istiyor nikahtan beri biliyorum. İma ediyor sürekli. Bende deniyoruz diyim de ima edip durmasın nasip deyip susup beklesin diye düşünüp söyledim ama gel gör ki iyice kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…