- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.341
Biz artık testlere güvenmiyoruzGünaydın kızlar bata 4 kala kaset test yaptım tertemiz olsa çıkardı heralde dimi
Keşke ikiz olsa da çıksa aradan :)Biliyorum yani benim de ilki zor oldu hep öyle diyordum rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin
benim 28 günlük döngüde 11-12 pik 13 çatlama oluyor. battan 16 gün önce aslında yumurtlama günüm. çatlamada 14 gün önce olmuş oluyor. düzenli olunca çok sııkıntı değil. aksine düzenliyken ovulasyon yapmak eziyet. iş yerinde yapıyorum zaten su içme çay içme. git yap. getir masaya 10 dk bekle. pof. bu ay bedenimin sesine kulak vericemDaha önce buraya yazmıştım bunu beklenen adetten 14 gün geri sayın, onun 2öncesini, o günü ve 2 sonrasını değerlendirin doktorum böyle önermişti ovu yapmana bile gerek yok demişti düzenli adetim olduğu için ama yine de yaptımovuyla bir gitti. O yüzden doğruluğu benim tarafımdan garantilendii deneyinn
Ayyyy ne çok güzel olurKeşke ikiz olsa da çıksa aradan :)
Ben dün yani 7 gün kala yaptım tertemiz negatifi gördüm o andan beri moralim çok bozuk gene bi yerde okudum 2 gün kala yapmış kaset test kadın negatif çıkmış adet olmamıs bi kaç gün geçtikten sonra yapınca çıkmış beklemek mantıklıBiz artık testlere güvenmiyoruzen iyisi ya beklemek ya kan testi
Bütün ay mıvalla bizimkine dedim ovulasyon haftası hergün diye. bütün ay her gün istiyorum diye anlaşma yaptı benimle.
Valla ben bu ay ful denedim adet olana kadar devam ya tutarsa hesabı iştebenimde bu ay 18i pik oldu 19u çatladı. bir gün pik oldu. pikten iki gün önce, pik günü ve ertesi günü değerlendirdik. başka da ekşın yok sonrasında. inşallah tutmuştur. hayırlısı..
Aynen hepimiz için çok zor beklemek ama bekleyeceğizBen dün yani 7 gün kala yaptım tertemiz negatifi gördüm o andan beri moralim çok bozuk gene bi yerde okudum 2 gün kala yapmış kaset test kadın negatif çıkmış adet olmamıs bi kaç gün geçtikten sonra yapınca çıkmış beklemek mantıklı
Ama şimdi bunu zevk için değil de görev olarak gördüğü zaman sperm kalitesi etkileniyor gün aşırı denemek her zaman daha mantıklı olmuştur üst üste sadece pik gördüğümüz günlerde yapıyoruz :)Bütün ay mıbu ay kesin gebelik o zaman
adet gününü soran kv nedir arkadaş. bu kulaklar daha ne duyacak bu gözler neler görecek. delirmiş bu insanlar.Kızlar yarın adetime 6 gün kalmış olacak. Bu erken gebelik testlerine güven olur mu acaba. Alsam mı bugün??
Evde kaset test var 3 tane. Aslında sabretsem 1 hafta sonra öğrenirim nolduğunu ama kendim de eşimde merak içinde. İnsanların sürekli luzumsuz soruları ise cabası. 2 senelik evliyim ama 3 aydır deniyoruz. Kv senin 2 senedir olmuyor yanlışlıkla bile olması lazımdı doktora git diyip duruyor. Oysa yeni gittim temiz dedi hormona bakacak işte gebelik olmazda adet olursam gideceğim 3. günü. Doktor çok rahattı 1 sene geçsin olmazsa öyle telaş edin dedi ama gel bunu kv anlat. Ben ilk aydan oldum diyor. 2 sene nası olmaz diyo. Adet günümü falan soruyo kalp kırmak istemedikçe beni ne kadar rahat kırıyorlar şaşırıyorum ya. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyip tevekkül edecekleri yere didik didik ediyo. Bu hazırlık çalışmaları değil de şu insanların hadsizliği yordu beni yekten...
vay maşallahValla ben bu ay ful denedim adet olana kadar devam ya tutarsa hesabı işte
Aynen erken yapmak hayal kırıklığı yaşatıyor artık beklerim diyorum olrsa zaten günü gelince olucam sabrın sonu selamet rabbim sabrımızın selametini göstersinAynen hepimiz için çok zor beklemek ama bekleyeceğiz
Tesekkur ederimYarın düşer öğleden sonra gönderiyorlar çünkü sabah alınan kan tahlillerini
Allahım ya sen sabır verKızlar yarın adetime 6 gün kalmış olacak. Bu erken gebelik testlerine güven olur mu acaba. Alsam mı bugün??
Evde kaset test var 3 tane. Aslında sabretsem 1 hafta sonra öğrenirim nolduğunu ama kendim de eşimde merak içinde. İnsanların sürekli luzumsuz soruları ise cabası. 2 senelik evliyim ama 3 aydır deniyoruz. Kv senin 2 senedir olmuyor yanlışlıkla bile olması lazımdı doktora git diyip duruyor. Oysa yeni gittim temiz dedi hormona bakacak işte gebelik olmazda adet olursam gideceğim 3. günü. Doktor çok rahattı 1 sene geçsin olmazsa öyle telaş edin dedi ama gel bunu kv anlat. Ben ilk aydan oldum diyor. 2 sene nası olmaz diyo. Adet günümü falan soruyo kalp kırmak istemedikçe beni ne kadar rahat kırıyorlar şaşırıyorum ya. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak diyip tevekkül edecekleri yere didik didik ediyo. Bu hazırlık çalışmaları değil de şu insanların hadsizliği yordu beni yekten...
vay maşallah
Aynen olabilir. Cok tesekkur ederimBizim buradaki 10 a kadar alıyo kan sadece. 10 da gönderiyor öğleden sonra 3 4 gibi sonuç çıkıyor. Her yerin çalışma sistemi farklı olabilir canım.
Amin kuzum benimmmAynen erken yapmak hayal kırıklığı yaşatıyor artık beklerim diyorum olrsa zaten günü gelince olucam sabrın sonu selamet rabbim sabrımızın selametini göstersin
Oh sevindim iyidir inşllahHem taşıma arifesinde hem de köyde fındık işleri varmış çekmiyor demişti