- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.881
Kuzu bişi sorcam, çatlama dahil mi sayıyorsun yoksa çatlamadan sonraki güne 1 mi diyorsun?Valla ben beklemedeyimağrılarım var regl olcakmış gibi tam sebebini bilmiyorum ama umutlanmak da istemiyorum. Çatlamadan sayıyorum Son 7 benim
KaderdaşımBenim annem 43 yaşında hamile kaldı ve normal doğum yaptı. Çok fazla gebe kalmak için uğraşıyordu ve en son tüplerin tıkalı ameliyat etmeye değmez bırak 4 çocuğun var demişlerdi. Gelin görün ki ben 19 umdaylrn bir kardeşim olduAllahtan Ümit kesilmez ve nolacağı da belli olmaz
Hadi yaYok çoğu negatif oluyor sonra beyazlasiyor sonra 13 veya 14te pozitif oluyor yazmis benimki baya silik şu anda=/
Ovu testinde pikten itibaren sayıyor 16. GünKuzu bişi sorcam, çatlama dahil mi sayıyorsun yoksa çatlamadan sonraki güne 1 mi diyorsun?
Canım hayırlı olsun belirtiler nelerdi ne zaman gebelik testi yaptın ve kaç ay kullandıngünaydın herkese M mavili_yeshll bu ay erken yumurtladım ben ve çok şükür ki güzel haberler aldım kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum bu mutlu haberi bekleyen tüm anne adaylarına almayı nasip etsin rabbim
Hadi yaKaderdaşımannem de 19 yıl sonra sadece 3.ayında hamile kalmıştı 19mda kardeşim olmuştu ben daha 1. yapamadım
Ovu testinde pikten itibaren sayıyor 16. Gün
Doktorlara göre pik yaptığı an çatladığı an aslında ama öyle olmuyor hemen çatlamıyor ve pik kalıyor.. o yüzden hesaplar karışıyor. Benim geçen ay pik 2 gün sürdü çatlamaya göre 14 oldu toplayınca 16. Bu ay pik 1 gün sürdü 15. Gün beklediö olmadım 16. Gün oldum.. pik göre bakmak gerek sanki ama benden daha çok ovu testi yapan var.. başka yorumlar da gelebilirÇatlama dahil 14. Gün regl olunma mevzusu var ya, yanlış mı hesaplıyorum ben acabaDr lar 14. Gün diyip duruyorlar ya döngüye göre değişiyor o zaman?
Kuzu bişi sorcam, çatlama dahil mi sayıyorsun yoksa çatlamadan sonraki güne 1 mi diyorsun?
Aynen canım pikten 16 gün sonrası. Gerçi çatlamadan sonraki günü 1 sayarsam da 14. Gün yine 1 eylül oluyor. 16 ağustosta pik gördüm, 18inde akşam çatlamaya başladı. Senin?Ovu testinde pikten itibaren sayıyor 16. Gün
ObaaaHadi yaBenim annem ablamla beraber hamile kaldı. Sonra annem emziremedi ablam emzirdi. Ablam kardeşimin süt annesi oldu Daha kötüleri var yani
Kişiye göre değişiyor ya çatlamadan 14 gün sonra fix geliyor kırmızılar 2 gün pik oluyor bende deDoktorlara göre pik yaptığı an çatladığı an aslında ama öyle olmuyor hemen çatlamıyor ve pik kalıyor.. o yüzden hesaplar karışıyor. Benim geçen ay pik 2 gün sürdü çatlamaya göre 14 oldu toplayınca 16. Bu ay pik 1 gün sürdü 15. Gün beklediö olmadım 16. Gün oldum.. pik göre bakmak gerek sanki ama benden daha çok ovu testi yapan var.. başka yorumlar da gelebilir
Ya ben takvime baktığımda yumurtlama sonrasında hiç doğru düzgün değerlendirmemişim. Yumurtlamadan sonra ovulasyon testini de bıraktım. Kafam rahat bu ay, bol bol sevdiklerinle vakit geçiriyorum. Bat'a 5 gün falan var. Test yapmıcam bat gününe kadar
Bende öyle bu ay son şansım Allahtan ümit kesilmez diye düşündüm ovulasyon testi denedim yumurtlama günü ve bir gün sonrasını diz dirsek pozisyonuyla denedim eşimin sperm değerleri düşük ilaç kullanıyordu bakalım heyecanlıyım bir an önce test yapmak istiyorum sen ne kadar zamandır deniyorsunBenimde bat 3 Eylül 3 aydır deniyoruz yaş 25 beni de ekler misiniz?
Merhaba canım bat aynıymış ben bekleyemiyorum zaman geçmiyor, sende durumlar ne?
Benimde aynı canım. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip etsin inşallah. Bende haftaya çarşamba gideceğim doktoraBenimki daha yeni cnm 19 ağustosta regl olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde kaset test yaptım anında koyu pembe iki çizgi cıktı sanırım 4 haftalık falan doktora daha gidemedim
Genelde bir şey olmaz diyorlar.doktor daha iyi bilir tabiAkıl verecek bi bacı yok mu
Benimde aynı şekilde böyle oldu negatif çıktı. Kasık ağrım hatta ilk defa bacağıma vurdu.Benim de geçen ay 1 hafta boyunca bitmek bilmeyen gaz ve bel agrim oldu. Ama maalesef negatif cikti.
Maşallah Hayırlusı ile kucağınıza almayı nasip etsin Allah darısı başımızaKizlaaaaaaaar bu saatte yaziyorum ama uyku tutmadi beni paylasmak istedim sizce yoksa????? Yapar yapmaz ciktikan vermeden de cok sevinmek istemiyorum gerci Eki Görüntüle 2906536
Amin canim ama kan testi de vereyim oyle gercek a lamda sevinicemMaşallah Hayırlusı ile kucağınıza almayı nasip etsin Allah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?