- 6 Şubat 2021
- 6.056
- 5.876
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.821
Çok etkili diyolar bende düşündüm ama esim de karaciğer sorunu var korkumdan almadım rahatsız lik veriyormuş aman dikkat et canim hazırı daha pratik diyolar 3/2 sı mi öyle bişeydi icme suy8 ile karıştırılıyor bende unuttum ama burda forumlarda kullananlar var açıklamaları vs varAma bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlı
Bir su bardağına 4/1 oranında koyulup üstüne su eklenip içiliyormuş.Çok etkili diyolar bende düşündüm ama esim de karaciğer sorunu var korkumdan almadım rahatsız lik veriyormuş aman dikkat et canim hazırı daha pratik diyolar 3/2 sı mi öyle bişeydi icme suy8 ile karıştırılıyor bende unuttum ama burda forumlarda kullananlar var açıklamaları vs var
Kuzum bilmiyorum 2 den yükselir mi. Adete 5 gün vardı yaptırdığımda. Doktor adetin geçmiş olsa 2 çıksa tamam negatif derdim ama geçmemiş dedi yine de regli bekle üç dört gün geçsin yine kan alalım dedi hiç umudum yok amaBelki yükselir ya
Ası konusunda ne düşünüyorsun cnm bir zararı varmı acaba bebiseYok olmamıştım 14. haftadan sonra olacaktım kısmet olmadı:d
Evet, genel olarak yumurtlama zamanlari ogrenildikten sonra yapmamakta bence de fayda var. Yoksa işimiz daha da zorlaşıyor ..Bizde stres yaptı o ara neredeyse her gün ilişki oldu ama spontane olduğu zamanki gibi keyifli de olmadıbu ay olmazsa öbür ay yapmayacağım ovulasyon testinii
ben strese soktuğunu düşündüğüm için bu ay bıraktım ama en azından birkaç ay yaparsanız yumurtlama zamanınızı tahmn edebilirsiniz.
Umarim ya. Sizin kacinci ayiniz?Umarım çabucak olur. 3. Aydan sonrası sıkıntı vermeye basliyor
doktor covid olacağına aşı ol diyordu.. şimdi 1 ay olamıyorum sanırım süre bitince olcam hemenAsı konusunda ne düşünüyorsun cnm bir zararı varmı acaba bebise
Bende olmayı düşünüyordum ama hamile olduğumu öğrendim kafam çok karışık cnmdoktor covid olacağına aşı ol diyordu.. şimdi 1 ay olamıyorum sanırım süre bitince olcam hemen
Canım bende kararsızım aşı konusunda . 4 Aydan sonra vurunabiliyormuşuz sanırım sen. Senin ne kadarlıkAsı konusunda ne düşünüyorsun cnm bir zararı varmı acaba bebise
evet düzenliyse eğer zaten iki üç ayda öğreniyorsunuz yumurtlamanızı. ancak pcos fln varsa adet düzensizse ovulasyon testi bulunmaz nimet.Evet, ben de oyle dusundum. Yaklasik zamani ogrenip ondan sonra birakmak lazim bence de.
Benimki daha yeni cnm 19 ağustosta regl olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde kaset test yaptım anında koyu pembe iki çizgi cıktı sanırım 4 haftalık falan doktora daha gidemedimCanım bende kararsızım aşı konusunda . 4 Aydan sonra vurunabiliyormuşuz sanırım sen. Senin ne kadarlık
Bu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.Umarim ya. Sizin kacinci ayiniz?
süreç uzarsa infertilite uzmanı gibi olacağız :)Bu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.
Ha öyle bişeydiBir su bardağına 4/1 oranında koyulup üstüne su eklenip içiliyormuş.
Canım hormonlar falan nasildi senin en son amh baktirdin esin de sperm testi verdimi? Bana doktorlar tüp dedi ya eylülde gidicem ama bu ay clife kullandım 10 gun kadar eğer regl olursam bi hormon testi vericem hemen bakalim etkisi varmı yokmu hormonlaraBu ay 5 olacak. Artık daha fazla uzamaz umarım. insan olmadıkça sorun aramaya başlıyor. Bir de yaş 35 olunca çok vakit kalmamış gibi geliyor, endişe veriyor.
Yok, ama iyice güçlensinler. Belki klomen yumurtamı güçlü yapıyordur da delemiyordur zayıf spermcikler canlarım. Kıyamam shdhdHa öyle bişeydibi ara çok araştırdım yapacakken vazgeçtim senin este sperm sorunu mu var canim bildiğim kadarıyla yoktu
Evet aslında hüsnü kuruntum dışında hiç bir şeyim yokmuşBenim sonuçlarım da aynıı böyle şimdi karşılaştırdım. En normal hastamsın yani sana hastam bile diyemem demişti hahahahbence bunu iyi ki yaptırdın, şimdi hangi doktora gidersen git elinde bunlar olduktan sonra her şey daha net olur
Ya bazen düşününce bana da çok geliyo bizim 4. Ayımız bu ay bilmiyorum sonuç ne olucak ama 3 denemede nasıl tutmaz diyorum sonra 6. 7. Hatta 1,5 yılda kendiliğinden olanları görünce kızıyorum kendime. İnsan ilk olucak zannedip olmayınca bu sefer hiç olmicak mı moduna giriyoEvet aslında hüsnü kuruntum dışında hiç bir şeyim yokmuşYa aslında şimdi doğum yapacak arkadaşım beni paniklettirdi. Regl düzenli değilse sıkıntı vardır dedi. Şimdiye kadar olmaman normal değil dedi Eşiminde işi çıktı yarına aldık randevuyu bakalım onun sonuçları da çıksın… Benim stresimi alması açısından iyi oldu
Yani biz çok bilimsel bakıyoruz olaya bence sorun orda…Bebek işi pozitif bilim işi değil… Bunu kabullenemiyoruz bence… Benim eşim bil oluruna bırak saçmalama diyen biriydi. Dün oturduk neden olmuyor sende sıkıntı çıkarsa nedenleri ne bende sıkıntı çıkarsa nedenleri ne onları konuştuk… Ailecek akıl sağlığını kaybedeceğiz… Bir de bilinçli olmak işi bozuyor… Burda çok şey öğrenip herşeyi hatasız yapmaya çalışma gayreti de oldurmuyorYa bazen düşününce bana da çok geliyo bizim 4. Ayımız bu ay bilmiyorum sonuç ne olucak ama 3 denemede nasıl tutmaz diyorum sonra 6. 7. Hatta 1,5 yılda kendiliğinden olanları görünce kızıyorum kendime. İnsan ilk olucak zannedip olmayınca bu sefer hiç olmicak mı moduna giriyoinşallah bi an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize yoksa akıl sağlığımızın sonunu hiç iyi görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?