- 7 Temmuz 2021
- 1.498
- 1.660
- 63
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.781
Ben kullandım hem kendim hem eşime sonucu bu ay göreceğim eşimin sorunu varmı bilmiyorum. Üçüncü çocuk istiyoruz olmuyor bi türlü takviye kendime eşime yapıyorum çakşır suyunu günde bi defa çay bardağı kadar verdim zaten o kadar acıki tadı burnunu tutsun iki seferde göndersin çakşırı bi cezveye koyun üzerine bi su bardağı su ekleyin su kaynayınca ocaktan alın her bittiginde yenisini yapın içirtin bide geçen bi ara burdan bi hanım efendi eşinin spremleri kendisinin de yumurtları büyüsün diye tarifler vermişti kendisinde baya işe yaramış tüp bebek bile denemiş ve olmamış öyle yazmıştı isterseniz buraya atayımKızlar, eşlerinize çakışır suyunu nasıl içiriyorsunuz yani oranı vs nedir kullanan aydınlatabilir mi?
Evet pik görünüyorYaa tabi kii şimdii ovulasyon, 5 gün sonra da gebelik testlerine başlarım
Pik ama dimi buu?
Canım İnstagram ve YouTube da gülbahar ölçü var ordan takip edip yapmıştı kuzenim bir bak istersenKızlar, eşlerinize çakışır suyunu nasıl içiriyorsunuz yani oranı vs nedir kullanan aydınlatabilir mi?
Aynen öyle. İlk 5 dk testte önemli ama kendinde değişik bir belirti hissediyosan da sonuç biraz olumlu oluyor. Çok teşekkür ededim iyi dileklerin içinn darısı tüm isteyenlerin başına inşallahSonradan çıktığı için güvenmiyorum iştehayırlı olsun size inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı bir evladınız olur. Bu gün adet olmam gerekli ama bu gün yapmayacağım bekleyeceğim. Yarın yaparım. Çünkü kasıklarım da sancılar da var biraz farklı ağrılar batma tarzında geliyor bı anda gidiyor felan ama. Uzun zamandır istediğim için psikolojik belirti olabliyor Testte ilk 10 dk görmeden kan testinde çıkmadan hamileyim demem
Cnm ben bu ay hayit tohumu kullandım sabah akşam birer bardak ictim tahmini yumurtlama zamanı bıraktım yumurtlama günlerinde meryem ana otunu suyunu sabah akşam birer bardak ben ve eşim içtik ve ben meryem ana otunun üstüne ayet-el kürsi felak nas ihlas kevser sürelerini okudum küçük bir parça beze sarıp üstümde taşıdım adetten sonraki ilk cuma günü ezandan önce oturup 100 tane bismillahirrahmanirrahim bir kâğıda yazıp üstümde taşıdım eşimle birlikte olurkende üstümde taşımam gerekiyordu çoğu zaman yastığın altında yada hemen yanıma indiriyordum insAllah hepinize faydası olur ben bu ay Rabbime şükürler olsun ki hamileyimBen kullandım hem kendim hem eşime sonucu bu ay göreceğim eşimin sorunu varmı bilmiyorum. Üçüncü çocuk istiyoruz olmuyor bi türlü takviye kendime eşime yapıyorum çakşır suyunu günde bi defa çay bardağı kadar verdim zaten o kadar acıki tadı burnunu tutsun iki seferde göndersin çakşırı bi cezveye koyun üzerine bi su bardağı su ekleyin su kaynayınca ocaktan alın her bittiginde yenisini yapın içirtin bide geçen bi ara burdan bi hanım efendi eşinin spremleri kendisinin de yumurtları büyüsün diye tarifler vermişti kendisinde baya işe yaramış tüp bebek bile denemiş ve olmamış öyle yazmıştı isterseniz buraya atayım
Herkese merhaba, herkesin kendi fikri ve tercihi tabiki ama doktorum bana bu tarz bitkisel şeylerin yumurtayı fazlaca büyütüp çatlamayıp kiste dönüştürebileceğini söyledi. Evet doğal ve organik beslenme tamam ama diğer ek takviyeler bu tarz durumlara yol açabiliyor; forumda da çok kereler okudum. Başkasına iyi gelen tarif bir başkasına iyi gelmeyebilir ve hatta zarar verebilir. O nedenle bir daha düşünün derim naçizane:)Ben kullandım hem kendim hem eşime sonucu bu ay göreceğim eşimin sorunu varmı bilmiyorum. Üçüncü çocuk istiyoruz olmuyor bi türlü takviye kendime eşime yapıyorum çakşır suyunu günde bi defa çay bardağı kadar verdim zaten o kadar acıki tadı burnunu tutsun iki seferde göndersin çakşırı bi cezveye koyun üzerine bi su bardağı su ekleyin su kaynayınca ocaktan alın her bittiginde yenisini yapın içirtin bide geçen bi ara burdan bi hanım efendi eşinin spremleri kendisinin de yumurtları büyüsün diye tarifler vermişti kendisinde baya işe yaramış tüp bebek bile denemiş ve olmamış öyle yazmıştı isterseniz buraya atayım
ben strese soktuğunu düşündüğüm için bu ay bıraktım ama en azından birkaç ay yaparsanız yumurtlama zamanınızı tahmn edebilirsiniz.Ovulasyon testini bu ay ilk defa yapacagim. Merak ettigim, sizde daha cok strese neden olmuyor mu? Stres de yumurta, sperm kalitesini etkilemiyor mu diye merak ettim. Tabi bu sorunun cevabini bulmak ne kadar kolay, emin degilim. :)
Bizde stres yaptı o ara neredeyse her gün ilişki oldu ama spontane olduğu zamanki gibi keyifli de olmadıOvulasyon testini bu ay ilk defa yapacagim. Merak ettigim, sizde daha cok strese neden olmuyor mu? Stres de yumurta, sperm kalitesini etkilemiyor mu diye merak ettim. Tabi bu sorunun cevabini bulmak ne kadar kolay, emin degilim. :)
Ama bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlıBen kullandım hem kendim hem eşime sonucu bu ay göreceğim eşimin sorunu varmı bilmiyorum. Üçüncü çocuk istiyoruz olmuyor bi türlü takviye kendime eşime yapıyorum çakşır suyunu günde bi defa çay bardağı kadar verdim zaten o kadar acıki tadı burnunu tutsun iki seferde göndersin çakşırı bi cezveye koyun üzerine bi su bardağı su ekleyin su kaynayınca ocaktan alın her bittiginde yenisini yapın içirtin bide geçen bi ara burdan bi hanım efendi eşinin spremleri kendisinin de yumurtları büyüsün diye tarifler vermişti kendisinde baya işe yaramış tüp bebek bile denemiş ve olmamış öyle yazmıştı isterseniz buraya atayım
Dogru söylüyorsun işte çağresizlik her kapıyı açmaya çalışıyoruzHerkese merhaba, herkesin kendi fikri ve tercihi tabiki ama doktorum bana bu tarz bitkisel şeylerin yumurtayı fazlaca büyütüp çatlamayıp kiste dönüştürebileceğini söyledi. Evet doğal ve organik beslenme tamam ama diğer ek takviyeler bu tarz durumlara yol açabiliyor; forumda da çok kereler okudum. Başkasına iyi gelen tarif bir başkasına iyi gelmeyebilir ve hatta zarar verebilir. O nedenle bir daha düşünün derim naçizane:)
Ben o şekil bilmiyorum canım aktara sor istersenAma bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlı
Youtube da birine denk gelmiştim hatalı içtiğini belirtip doğrusu bu demişti. Bir su bardağının 1/4 bu suyu koyup üstünü su ile tamamlayıp öyle içilecekmiş. Tadı açı oluyormuş ama su ekleyince azalıyormuş. İnş şifa olur…Ama bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlı
Evet canım malesef negatif 2 çıktı sonucum@Tambikedi canım sonucun çıktı mı?
Klomen progestan filan kullanmistim 3 ayda hamile kalmıştım şimdi 7 8 aydır filan deniyoruz ama olmuyorNasıl bı tedavi olsun femara mi kullanmıştın benimde tedaviyle oluyor
Sen nasıl bir tedavi kullanmistin cnmNasıl bı tedavi olsun femara mi kullanmıştın benimde tedaviyle oluyor
Canım beni yanlış anlama sakın da ben kendi başıma geleni anlatayım sana sen kendin karar ver yaptırıp yaptırmayacagina.benim folikul sayimda 4 5 di her iki tarafta da dediğin gibi doktor gerek duymadı o teste bende ne olduğunu bilmiyordum çok aklıma bile gelmedi.diger hormonlarimda gayet normal hiç bir sorun yok.doktor rahim filmi istedi onu çektirmek için başka bi hastaneye gttim orda Tesadüfen koridorda karşımıza çıkan üroloji doktoru bana en önemli şeyin erkeğin sperm testi ve kadının amh testi olduğunu önce onlara bakılması gerektiğini söyleyip amh istedi tesadüfen yani.sonuc bir cikdi.0.90 sok oldum yaşımda 30. 39 yaşında amh si daha yüksek insanlar da var 22 yaşında daha düşük olanlardaKızlar bütün sonuçlarım normal çıkmış.. Ultrason da folikül sayımda (4-5tane) normal çıkmıştı. Amh a bakmamış ama gerek yok galiba dimi.. Aile de erken menopoz öyküsünü sordu.. Anam 55 şinde menopoza girdiği için gerek görmedi herhalde
gayet iyi sonuçlarKızlar bütün sonuçlarım normal çıkmış.. Ultrason da folikül sayımda (4-5tane) normal çıkmıştı. Amh a bakmamış ama gerek yok galiba dimi.. Aile de erken menopoz öyküsünü sordu.. Anam 55 şinde menopoza girdiği için gerek görmedi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?