Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLARRRRR merhaba bat 2 Eylül ama 1 Eylül olma ihtimali de var çünkü 28 günde bi olan biriyim konuya dönüyorum Ağustos’un 28 inde lazer randevunum var gitsem mi beklesem mi mi bilemedim varsa eğer bi sorun olur mu

Kızlar ovulasyon test durumlarım ekteki gibi böyle. Bu kez ilk defa böyle belirgin pik ve çatlama yakaladım. Ve 12-13-16-18(pik) -19 (çatlama) değerlendirdik. Kızımın doktor kontrolü vardı hastaneye gitmiştik. Laboratuvar o kadar çekici geldi ki dayanamayıp beta verdim. Tabiki sonuç hüsran 1.20 çıktı. Bat a 8 var daha erken ama olsa bişiler de çıkardı diye düşünüyorum. Bugün acayip kasık batmam ve gögüs ağrım var. Demekki bunlar hep psikolojik belirtiler he

Bat günü 5 6 da yakalayan bi sürü gebeye şahit olduk beraber hemen yelkenleri suya indirme 1.20 sonuçta 0 değil ki

benimde 20si çatlama değerlendirdik 30unu bekliyorum test için. Çok erken daha. 5 günde kanda çıkması bilemedim bence aceleci davranmışsın.

Bat günü 5 6 da yakalayan bi sürü gebeye şahit olduk beraber hemen yelkenleri suya indirme 1.20 sonuçta 0 değil ki
Yani 1.20 de negatif ama 0 değil haklısın. aman daha erken bakalım belki bi mucize olur
benimde 20si çatlama değerlendirdik 30unu bekliyorum test için. Çok erken daha. 5 günde kanda çıkması bilemedim bence aceleci davranmışsın.
5 günde çok zor çıkması haklısın canım. İşte hazır gitmişken gaza geldim

Ee benim hamis emojim yok okadar beklemiyordum ki o emojinin olacagini

İnfertilite için mi gidiyosun canım. Sorun neydi? Bende pko ve yumurtlama sorunu var
Canım bnde sorun yok ama tedavisiz çocuğum olmuyor normalinde çok kafama takıyorum çok stresli oluyorum ama tedavi olunca kendimi rahat hissediyorum niyeyse ilk gebeligimde tedavi ile oldu

Canım niye olumsuz olsun ki umdunu kaybetme ben 1.20 ilken şüphelendim. Bir hafta sonra Sonra 8,43 oldu derlen arttı gitti. Bat geçmişti bile benim. Senin bata daha var.

Kizlar selam. Corona olduk esim ve ben. Suan iyileştik. Gebelik istiyoruz. Sizce ne kadar süre korunmamiz gerekiyor. 8 aydir deniyoruz

Kizlar selam. Corona olduk esim ve ben. Suan iyileştik. Gebelik istiyoruz. Sizce ne kadar süre korunmamiz gerekiyor. 8 aydir deniyoruz
Bence korunmayın sonuçta gebeykende Covid geçiren oluyor. Tabi benim fikrim doktorunuza danışarak daha doğru bir bilgi alabilirsinix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…