Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar yeniden
vallahi anlık yapıp attım bu tertemiz bir test bat yarın
bu da değişirse bir kaç saate atarım
Artık yarın netleşir durum

Eklentiler

• image.jpg
    167,2 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar bat 27 Ağustos. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. Bu sabah test yaptım yok negatif. Yumurtlamadan sonraki 11. Gün. Olsa silik de olsa çıkardı değil mi? Adet belirtilerimi yaşıyorum zaten
Belli olmaz çünkü okuduğum kadarıyla bi gün önce çıkmayıp bi gün sonra çıkan çok var yarın ya da öbür gün tekrar deneyin bence

Selamlar yeniden
vallahi anlık yapıp attım bu tertemiz bir test bat yarın
bu da değişirse bir kaç saate atarım
Artık yarın netleşir durum
Allah allaahh çatlama üzerinden kaç gün geçmişti kuzu dünkü test kuruma çizgisi değildi ama bozuktu demekki dağıldı çizgi Bakalım ilerleyen saatlerde ne olucak

Yok kuzucum öğrenemedim baya uğraştım da yine e nabiza yönlendirdi. Bugün ogrenirim inşallah

Allah allaahh çatlama üzerinden kaç gün geçmişti kuzu dünkü test kuruma çizgisi değildi ama bozuktu demekki dağıldı çizgi Bakalım ilerleyen saatlerde ne olucak
Dünkü kuruma değildi ona eminim test bozuk olabilir vs, ya da çok çok yeni olabilir tabi bebiiiş varsa Çatlamada emin olmamakla beraber bugün 12. Gün olacak

Dünkü kuruma değildi ona eminim test bozuk olabilir vs, ya da çok çok yeni olabilir tabi bebiiiş varsa Çatlamada emin olmamakla beraber bugün 12. Gün olacak
ya evettt ben de onu dicektim geç döllenme olmuş olabilir belki yumurta sandığından geç çatlamıştır kalan spermlerden falan. Hadi bakalım yarın regl gelmezse bi tık daha umutlanırız

Kızlar ben bu ay hayit tohumu içtim sabah akşam bir bardak tahmini yumurtlama zamanı biraktim yumurtlama günlerinde meryem ana otunu suya koydum ben ve eşim şabak akşam birer bardak içtik ve adetimin üstünden birgün geçti bir tane kaset test yaptım yaptığım gibi köyü p3mbe ikinci çizgi belirdi

Kuzum acibademi de dusundum , cem ficicioglu var orada kozyataginda. Ama ben selcuk selcuk diye bir doktor buldum instagramdan yazdim hemen dondu bi bak sende. Aslinda eskiden zeynep kamilde calismis cok duzgun ve bilgili bir adam cok arastirdim. Bahcecik ve yeditepe hastanesiyle falan calisiyor sanirim bi gidip gorusmek istiyorum. Bana yazdi ki asistanim sizi arayabilir ya da telefonum bu isterseniz beni de arabilirsiniz. Anadolu yakasinda olmasi onemli benim icin . Isyerimden izin alabilip gidebilmem adina. Sen acibademde kime baktin kuzu?

gerçektenmi sizin için çok sevindim inşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…