Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar topikte kayıtlı değilim ama sizlere bir sorum olucak hepinize merhaba ben 8 aydır gebelik planlaması yapan birisiyim geçen aydan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay dinlendim bu ay da çalışmalara başladım ovulasyon testi yapıyorum fakat t çizgisi yok gibi çıkıyor sizlerde bu durumla karşılaşmışmıydınız reglin 12.günü bugün bu arada

Eklentiler

• IMG_20210713_115557.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım umarım bi sorun yoktur her şey yolundadır Rabbim hastalara şifa dertliler devam versin her şey gönlünce olsun

Adetimin 7.gunu başladım bende benimde böyleydi canım bugün 8 günüm kırmızı olmaya başladı .adetlerin duzenlimi

Eklentiler

• IMG_20210713_121743.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 35
Aaa Yusra-61 seni buralarda görmek ne kadar güzel hoşgeldin tekrardan nerelerdeydin neler yaptın

Hoş buldum canım evde kaldım tekrar buraya girdim boş kaldıkça buraya giriyorum biraz kafam dinlensin istemiştim iyi de geldi. hiçbirşey yapmıyorm bu ay çocuk da yapmıyorm bat bekliyorm
Sen neler yapıyorsun nasılsın?

Canım umarım bi sorun yoktur her şey yolundadır Rabbim hastalara şifa dertliler devam versin her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim canım amin inşllah.
Seninde gönlünce olsun da artık birbirimizi buralarda görürsek aa nasıl hamişlik diyerek sormak nasip olsun inşallah amiiiiiinnn seninle de topik geçmişimiz var

Çok teşekkür ederim iyiyim bende geçen ay biraz kafa dağıttım uğraşmadım pek.. Bu ay da ovulasyon ile tekrar deneyim dedim onlarla uğraşıyorum hep aynı evdeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…