- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Yoo senin zaten kızın varmış. Benim olursa ilk olacak. Sen şanslısınOOOO sen daha şanslısın yaaa
Allah yardımcin olsun canim ablamın damarda 1 dediler 4 tümer çıktı 2 hafta oluyo cerrahpaşa universitede oldu ameliyatı benimde çok baş agrım olur ihmal etme diyip duruyo mutlaka sende ihmal etme canim aniden bayılma sara krizi yapıyormuş biz hiç haberimiz yokken öğrendikBende önceden baş ağrısı şikayetinden emar çekildim baya oldu ama tabiki birşey çıkmadı ama şu da var tümör sonuçta sonradan gelişen büyüyen birşey bilinmez. Benim zaten yumurtlma ve adet zamanı baş ağrısı ataklarım çok oluyordu şimdi ben en iyisi emar çekilmek yoluma bakmak istyorum.Aklımda kalacağına doktorumla konuşacağım tabi bunları.birşeyi bilip yaşamak ona göre yola devam etmek daha iyi bilmeden çekmek zor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Yumurtlamanın yakın olduğunun habercisi sadece yumurtlama günü akıntı olmuyor ki… o hafta oluyor… Akıntına göre takipte kal yaklaşmıssın
Bence verir.Olabilir canım. Kısa sürelidir herhalde bugün döner. Acaba kan veriyo mu bugün
Oğlum var benimYoo senin zaten kızın varmış. Benim olursa ilk olacak. Sen şanslısın
Demek ki kızın olacak. Çok net söyledim kızın var diyeOğlum var benimAma kardeşi olsa fena mı olur :) yaş geldi 39 a 3 senedir uğraşıyoruz. :/
Allah yardımcin olsun canim ablamın damarda 1 dediler 4 tümer çıktı 2 hafta oluyo cerrahpaşa universitede oldu ameliyatı benimde çok baş agrım olur ihmal etme diyip duruyo mutlaka sende ihmal etme canim aniden bayılma sara krizi yapıyormuş biz hiç haberimiz yokken öğrendik
Ben de korunmayacağım canım gerçekten olmuyor :) he bu ay ovulasyon takibi yapmam. Bu da zaten korunmak demek. Ovulasyonla tutmayan, ayda rastgele 4-5 seks ile nasil tutsun :)Olmuyor zaten niye korunuyon hahahaha :) ben korunmuyorum sinovac oldum
Ben dün yine gördüm kirpikleri uzun bir kız bebeği emziriyodum hafif esmer babasına çekmiş dedim hattaBende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif.
Çatlamaya göre mi yumurtlamaya göre mi hesaplıyoduk ben yumurtlama diye biliyorum çünkü çatlama günlerce sürebiliyo döngü uzun olur o zamanKızlar benim çatlama 5 temmuzdu. Adetim 19 temmuzda mı gelir? Sağ olsun tam bayram arifesinde?
O civarlarında gelirKızlar benim çatlama 5 temmuzdu. Adetim 19 temmuzda mı gelir? Sağ olsun tam bayram arifesinde?
Canım bende görüyorumbir kırmızılık var ayyy hadi inşBenim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Ben de onu bir türlü anlayamadım. Yumurtlama 2 temmuz çatlama 5 temmuz. Bu ay dikkat edeyim. Yumurtlamaya göre gelirse bayrama kadar baya azalır tampon filan idare ederim.Çatlamaya göre mi yumurtlamaya göre mi hesaplıyoduk ben yumurtlama diye biliyorum çünkü çatlama günlerce sürebiliyo döngü uzun olur o zaman
zuhhahha ayyyy hadi inşallah ağzın bal yesinDemek ki kızın olacak. Çok net söyledim kızın var diye
yumurtlamaya göre canım hesaplanıyor normalde çatlatma değil.Ben de onu bir türlü anlayamadım. Yumurtlama 2 temmuz çatlama 5 temmuz. Bu ay dikkat edeyim. Yumurtlamaya göre gelirse bayrama kadar baya azalır tampon filan idare ederim.
Çatlama mı yumurtlamaya göre mi hesaplicaz net bir şey söyleO civarlarında gelir
yumurtlamaaaaaaaaaÇatlama mı yumurtlamaya göre mi hesaplicaz net bir şey söyle
O zaman 16 temmuzda gelen giden olmazsa çalarım kapını nerde bu diyeyumurtlamaaaaaaaaa
yumurtalama ne zaman üstüne 14 gün sayKızlar benim çatlama 5 temmuzdu. Adetim 19 temmuzda mı gelir? Sağ olsun tam bayram arifesinde?