- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Evettt daha bize nasip olmamış malesefÇok teşekkür ederim canım amin inşllah.
Seninde gönlünce olsun da artık birbirimizi buralarda görürsek aa nasıl hamişlik diyerek sormak nasip olsun inşallah amiiiiiinnnseninle de topik geçmişimiz var
tamamdır teşekkür ederim30'lu test almalısın önce. Reglin bitince başlayacaksın. 2 saat sıvı almadan testi yapacaksın. Tçizgisi C den daha koyu olduğunda yumurtlama var demek ki...
Uygulama takvimlerine bak geçmişe yönelik anlarsınBen de onu bir türlü anlayamadım. Yumurtlama 2 temmuz çatlama 5 temmuz. Bu ay dikkat edeyim. Yumurtlamaya göre gelirse bayrama kadar baya azalır tampon filan idare ederim.
Hobi edin kendine çok sıkılmamaya çalış. Uyumadığın zamanlarda gökyüzünü izle bana hep iyi gelmiştir
2 güne pik olur kuzumKızlar bugünkü ovulasyonNe güzel hep çift çizgi ahah. Bilenlerr nasıl gidiyor yakın mıdır pikk
Ayy o kadar çabuk mu inşallah öyle olur cuma tatile çıkıcam tatilde susuzluk ve çişle uğraşmak istemiyorum aslında2 güne pik olur kuzum
Benimde böyleydi sonra birden koyulaştı inşallah yakalarsın hemen pikiAyy o kadar çabuk mu inşallah öyle olur cuma tatile çıkıcam tatilde susuzluk ve çişle uğraşmak istemiyorum aslındaerken olursam süpperr olur süppperrr ötesii mutlu oldum şimdi
Çok güzel aktivite benimde yapmam lazım ama oturup çekirdek TV keyfi yapmak daha cazip geliyorŞey yapıyorm dans ilk Ankara havası sonra biraz Trakya sonra da karadeniz horonu derkengeçiriyorum açıkçası biraz göbek eritme haraketleri yapıyorm şu Çinli kadınlar yapıyor ya onları 4 kilo vermem lazım
Bi olsun arka arkaya doğurcam AllahımmmDüşünsenize olsun diye uğraşırken bi daha olmasın diye tüpleri bağlatacak biz de o günleri görürmüyüz ki
Test varsa yapsana İçin rahat ederKızlar evel gün bir damla dün bi damla bugün de birkaç damla kahvemsi akıntım geldi peçeteye devamı yok. Ne olur ne olmaz ped takmıştım gece ama hiç leke bulaşmamış. Afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye geldi birkaç damla sonra kesildi. Test yapsam mı beklesem mi adet mi olacağım acaba
Bn de bnde ama en fazla iki taneBi olsun arka arkaya doğurcam Allahımmm
Bi test alayım bugün sabah inşallah olmazsam sabah ilk idrarla yaparımTest varsa yapsana İçin rahat eder
Gönlüne göre olsun ikiz olur belkiBn de bnde ama en fazla iki tane
Amin inşallah bi tane olsun da hele bi ona da razıyımGönlüne göre olsun ikiz olur belki
İnşallah olurAmin inşallah bi tane olsun da hele bi ona da razıyım
Yok kiz ovu testindeyim bisi cikmadiCanım bende görüyorumbir kırmızılık var ayyy hadi inş