Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım beni de ekler misin bat 2 ağustos yaş 27 deneme süresi 1 ay

Canım geçenlerde ablam bayılma be sara nöbeti ile hastaneye kaldırıldı emar çekildi iyi huylu tümor çıktı neyse farklı yerlere gostedik ameliyat denildi ameliyatı oldu 9 saat sürdü ve 4 adet tümör çıkarıldı tesadüfen bayılıp kriz geçirince öğrendi benim prolaktin de çok çıkıyor kendi kendine acaba varmıdır bise kafama takıldı 2 3 yıl önce migren tedavisi gordum ozaman efkârda doktor bisey demedi ama kimbilir kontrol ettiricem bebek mevzuları bi toparlninca

prolaktin de çok çıkıyor kendi kendine acaba varmıdır bise kafama takıldı 2 3 yıl önce migren tedavisi gordum ozaman efkârda doktor bisey demedi ama kimbilir kontrol ettiricem bebek mevzuları bi toparlninca

Bende önceden baş ağrısı şikayetinden emar çekildim baya oldu ama tabiki birşey çıkmadı ama şu da var tümör sonuçta sonradan gelişen büyüyen birşey bilinmez. Benim zaten yumurtlma ve adet zamanı baş ağrısı ataklarım çok oluyordu şimdi ben en iyisi emar çekilmek yoluma bakmak istyorum. Aklımda kalacağına doktorumla konuşacağım tabi bunları.birşeyi bilip yaşamak ona göre yola devam etmek daha iyi bilmeden çekmek zor. Sonumuz hayır olsun inşallah

Ben deniyorum valla bir ara koymaktan vazgeçtim şimdi yine koymaay başladım Oğluma öyle kalmıştım hamile ama tabi bulnar vesile mi bilmiyorum boş inanç da olabilir

gumus82 bendem de 9 Temmuz beklenen adetim. Ama hiç ağrım sızım yok belirti mafiş SEninle aynı yaşıtız allah bana da hayırlısı sağlıklı bir evlat nasip etsin dua et. İnşallah sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Benim aşılama yapan doktorum ovu testlerini bırak. Telefondaki o ovulasyon takip probramlarını da sil hemen hepsi sitres kaynağı dedi. Akışına bırak gün aşırı haftada 3 kez düzenli ilişkiyle zaten piki kaçırma şansınız yok dedi. Ama kısa bir düre denedim o şekide yine olmadı

Benim eşimde testosteron normal sınırlar içinde olmasına rağmen yaşına göre düşük çıkmıştı. Bizde akışına bırakınca haftada 1, en fazla 2 ilişki oluyor. Benim de libidom çok yüksek değil Akışına bıraksak hiç olmayacak ama gerçekten sıkıldım.

haftada bir az baby çocuk düşünüyoruz sonuçda benimda az libido eşimin kat ka fala hergün yapalım desem yapacak herif ama bende takat yok. İstek olmayınca kurulmuş robot gibi hoş olmuyor ama ne yaparsın mejbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…