Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu testlerin üzerinde pozitif sonucu saklamanız için sonradan değişmez yazıyor ama bence kesin pozitif bu test

Başka markada aynı buşekikde belirgin pembe sonradan çiGi çıktı ama gebelik yoktu. Testin üzerinden yazan (genelde 10 dk) süreden sonrasını dikkate almayın kuruma çizgisi oluyor

bu testlerin üzerinde pozitif sonucu saklamanız için sonradan değişmez yazıyor ama bence kesin pozitif bu test
O ne demek tam anlamadım açıkçası
hemüz regle 2 gün var önceden hiç kaset test yapmadım ben, yakından bakıldığında epey belirgin aslında ovülasyon yaptığım için kuruma çizgisi ne demek biliyorum kuruma çizgisi değil eminim ama sonuç hemen çıkmadığı için de gebelik şüphem oluşmadı kısmet
erken gebelik silik çizgi ya da hayalet olsa sanırım şüphe etmezdim önceden çok siliğini yaşadım
Artık son 2 gün en iyi ihtimal çarşamba lan veririm ilginiz için teşekkürler

Rica ederim. Şöyle ki bu testleri ileride saklamamız için sonucunun değişmediğini yazıyorlar prospektüsünde hiç okudunuz mu bence sonucunuz değişmez süresi geçtiği için silinmez yada çizgi belirmez bunu söylemek istedim tabi en doğru sonuç bat gününüzde ortaya çıkacaktır.

Bu vakit alan birşey değil ki, mesela benim randevum her pazartesi 11.30'da, maximum 15 dakikanı alır. Ancak öğle arana göre ayarlarsın yada iş çıkış saatine göre
Öğle molası mı o da ne :) hiç molam yok diyebilirim bazen yemek yemeye bile vaktim olmuyor gebelik planlıyorum çok ta istiyorum ama nasıl izin alıp doktora gideceğim hiç bilmiyorum. :/

Çok tatlısınız teşekkürler
Bana ovülasyonla dökme testler içinde geldi ondan okuma parçası yoktu.
genelde netten takip ettim iki aydır ovülasyon yapınca biraz aşinayım ama bunu bilmiyordum sağ olun Bilgi için

Öğle molası mı o da ne :) hiç molam yok diyebilirim bazen yemek yemeye bile vaktim olmuyor gebelik planlıyorum çok ta istiyorum ama nasıl izin alıp doktora gideceğim hiç bilmiyorum. :/
Sen stresli ve yoğun bir işe sahipsin anlaşılamy. Rabbim kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…