Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 6. Gün en erken 10. Günde çıkar daha erken varsa da çıkmaz .ben 30 ağustosta test yapmayı düşünüyorum
Aynen bende öyle yapayım benim ayın 28 inde lazer randevum var varsa bebişi bişi olur mu olmaz mı bilmiyorum o gün yapsam mi

Kendi evin kayınvaliden ile aynı şehirde mi? Bence kendi evine geç, sadece yatmadan yatmaya kayınvalidene git. Çok merhametsiz insanlara benziyorlar
Ayni şehirde canm ama tansiyonum surekli düşüyor mesela kusarken bile ayaklarım titriyor o derece kafamı kaldıramıyorum yemek falan asla yapamam ayakta duramıyorum ki kv sorun yok yazık Allah var yani çabalayıp duruyor gorumcede yine evde kalmış sendromu yaşıyor arada geliyorlar ona iş yapmak falan zoruna gidiyor

bence kendi başının çaresine bakabilirsin. en azndan daha huzurlu olursun böyle kendni strese sokuyorsun.

Diyetisyene gidiyorum ben canım
bende istiyorum ama çalışıyorum izin çok sorun 6 gün çalışıyorum üzerine üniversiteler de açıldı dersler var daha da yoğunum hoş ben hastane stajımda bile tahlil vermeye vakit bulamayan birisiyim ama :)

Bende verdim kan. Ertesi gün çıkar sonuç dediler. Sağlık ocağında yapılan e-nabız a da düşmüyor bence . 5 tane en test aldım sonuç çıkana kadar yapacam bol bol
Canım bende e nabız kontrol ediyorum hep yaa. Ama öğleden sonra ararız demişti doktor onlar görmeden sisteme dusmuyormus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…