- 7 Temmuz 2021
- 1.498
- 1.660
- 63
- 31
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.501
Aynen bende öyle yapayım benim ayın 28 inde lazer randevum var varsa bebişi bişi olur mu olmaz mı bilmiyorum o gün yapsam miYumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 6. Gün en erken 10. Günde çıkar daha erken varsa da çıkmaz .ben 30 ağustosta test yapmayı düşünüyorum
Bırak ya söylensin gerekirse kudursunEsim görevde ben ailesiyle kalıyorum yılbaşına kadar iste
Kendi evin kayınvaliden ile aynı şehirde mi? Bence kendi evine geç, sadece yatmadan yatmaya kayınvalidene git. Çok merhametsiz insanlara benziyorlarEsim görevde ben ailesiyle kalıyorum yılbaşına kadar iste
Boy kaç senin? 56 iyi kilo benceBu hafta 2.1 kg vererek 56.6 kiloya düştüm kızlaaaröyle moral oldu ki, bu ay çok pozitif ilerliyor herşey. İnşallah bebişim de gelecek
1.62 canım.Boy kaç senin? 56 iyi kilo bence
Hım o zaman tamam birkaç kilo daha verirsen mikemmel olabilir1.62 canım.
3 haftada toplam da 5 kg vermiş oldum.
Yumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 6. Gün en erken 10. Günde çıkar daha erken varsa da çıkmaz .Ay test falan yaptınız mı benim de o günlerdi yumurtlama olmussa idrarda çıkar mı
54.9'da durmayı düşünüyorum.Hım o zaman tamam birkaç kilo daha verirsen mikemmel olabilir
Ayni şehirde canm ama tansiyonum surekli düşüyor mesela kusarken bile ayaklarım titriyor o derece kafamı kaldıramıyorum yemek falan asla yapamam ayakta duramıyorum ki kv sorun yok yazık Allah var yani çabalayıp duruyor gorumcede yine evde kalmış sendromu yaşıyor arada geliyorlar ona iş yapmak falan zoruna gidiyorKendi evin kayınvaliden ile aynı şehirde mi? Bence kendi evine geç, sadece yatmadan yatmaya kayınvalidene git. Çok merhametsiz insanlara benziyorlar
benimde boyum 1.70 kilom 60 kg 56 olmak istiyorum ama gebelik düşündüğüm için diyet yapamıyorum sen nasıl kilo verdin?1.62 canım.
aynı boydayız. beş kilo verdiğimi hayal edemiyorum1.62 canım.
Diyetisyene gidiyorum ben canımbenimde boyum 1.70 kilom 60 kg 56 olmak istiyorum ama gebelik düşündüğüm için diyet yapamıyorum sen nasıl kilo verdin?
bence kendi başının çaresine bakabilirsin. en azndan daha huzurlu olursun böyle kendni strese sokuyorsun.Ayni şehirde canm ama tansiyonum surekli düşüyor mesela kusarken bile ayaklarım titriyor o derece kafamı kaldıramıyorum yemek falan asla yapamam ayakta duramıyorum ki kv sorun yok yazık Allah var yani çabalayıp duruyor gorumcede yine evde kalmış sendromu yaşıyor arada geliyorlar ona iş yapmak falan zoruna gidiyor
bende istiyorum ama çalışıyorum izin çok sorun 6 gün çalışıyorum üzerine üniversiteler de açıldı dersler var daha da yoğunum hoş ben hastane stajımda bile tahlil vermeye vakit bulamayan birisiyim ama :)Diyetisyene gidiyorum ben canım
Allah kucağın doldursun zamanı gelince inşallah bende on gün olmasına rağmen her an olacakmışım gibiRegl oldum, vatana millete hayırlı olsun
2 güne bir hastaneye götürüyorlar kötü oluyorum vücudum susuz kalıyor baya kötü oluyormbence kendi başının çaresine bakabilirsin. en azndan daha huzurlu olursun böyle kendni strese sokuyorsun.
canım bizim seninle batımız aynı tarihdeydi. sonuç çıkınca haber verir misin ?Hiç bilmiyorum kuandigin ilacı ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorum
Ay tabiki canım öğleden sonra ararız dedi doktor heycanla bekliyorum yaa bı yandan da korkuyorm ya bişey çıkmazsa diyecanım bizim seninle batımız aynı tarihdeydi. sonuç çıkınca haber verir misin ?
Canım bende e nabız kontrol ediyorum hep yaa. Ama öğleden sonra ararız demişti doktor onlar görmeden sisteme dusmuyormus zatenBende verdim kan. Ertesi gün çıkar sonuç dediler. Sağlık ocağında yapılan e-nabız a da düşmüyor bence . 5 tane en test aldım sonuç çıkana kadar yapacam bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?