- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.301
Kızlar merhaba yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırdım 8 çıkmış. Düşük bir değer sanırım. Bu değerle sağlıklı bir yumurta olup döllenebiilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum kesinlikle korunma önerdi o yüzden riske atmak istemedim zaten o kadar bekledik onu da beklerim aklımda soru işareti kalmazB
Ben korunmadim canim doktorlada 1 ay korunun diyolar 2. Dozu oldum hayırlısı artık eylülde de hastane yolları görünüyor![]()
Babam pek iyi değil cnm beklyrzM mavili_yeshll benim 5 gün önceden yine adetim geldi leke leke artış oldu ve bitti yani bu ay da nasip olmadı canım beni istersen sil
Bu arada merak ettim baban nasıl oldu? İyileşti mi canım?
Maviesra iyi canım benim bat bitti yeni ay yeni umutlarla devam bakalım nereye gider durumlarım sen nasılsın iyi misin?
Evet biontechcovid aşısı mı?
bende yeni oldum bu ay ama bana beklemeye gerek yok dediler :OEvet biontech
Valla herkes farklı bişey diyo ama sonuç belli değil Bnde kendimce böyle doğru buldum 3 ay sonra tekrar sahalara döncembende yeni oldum bu ay ama bana beklemeye gerek yok dediler :O
Bende iyiyim tatil falan derken baya boşladım herşeyi canimM mavili_yeshll benim 5 gün önceden yine adetim geldi leke leke artış oldu ve bitti yani bu ay da nasip olmadı canım beni istersen sil
Bu arada merak ettim baban nasıl oldu? İyileşti mi canım?
Maviesra iyi canım benim bat bitti yeni ay yeni umutlarla devam bakalım nereye gider durumlarım sen nasılsın iyi misin?
Dururmu deli etti bizi ailem zor durdu kalıcak yer aradi sansa esim de 16.00 00.00 vardiyasiydi meydan cadıya kaldi allah ıslah eylesin diyorum ne diyimYa bu kadın hiç dur durak bilmiyor ya...
Kızın ailesi gelmiş, biraz çekileyim kendileri otursun, takılsın, belki özel konuşmak istedikleri şeyler olabilir diye düşünmüyor sanırım
Test yapmaya devammı canim hahaha eylülde bende tüp bebek icin görüşmeler yapicam bakalim canim heyecan kalmadı hicCanımm merhaba. Vallahi heyecanı kaybettik galiba, süreç uzayıncaben de pek takılmıyorum bu ara buralarda. Bu ay yeni tur, yeni şans işte :) bakalimm. Artık öyle çok heyecanlı değilim. Negatife alıştım
sen neler yapiyorsun?
Eylülde güzel haberler ozaman insallah canim bende devam aynı bildiğin gibi boş boş çalışmalara decamSelammmm canımmm ewet yaz tatili uzaklaştırdı biraz burdanhala sana verebileceğim güzel haberim yok bugün regl sonu haftaya yumurtlama stresi falan
![]()
Anladım canim ben tup bebek doktoruna sordum 1 ay dikkat edin dedi iyi ki asi olmuşsun zaten biz istiyoruz asi dediBenim doktorum kesinlikle korunma önerdi o yüzden riske atmak istemedim zaten o kadar bekledik onu da beklerim aklımda soru işareti kalmaz
ay hiç bilmiyorum konunuzu ama kv olunca otomatik yükleniyor herhalde bu haller. Bende gurbetteyim ailem buraya senede 1 haftalığına geliyo. Kv tutturdu ailemin geldiği hafta bizde geleceğiz diye. Cidden aklım havsalam almıyo neden ????Dururmu deli etti bizi ailem zor durdu kalıcak yer aradi sansa esim de 16.00 00.00 vardiyasiydi meydan cadıya kaldi allah ıslah eylesin diyorum ne diyim
Huylari çünkü hepsi ayni ben en iyisiyim diyenin bile bi cadıligi var yaniay hiç bilmiyorum konunuzu ama kv olunca otomatik yükleniyor herhalde bu haller. Bende gurbetteyim ailem buraya senede 1 haftalığına geliyo. Kv tutturdu ailemin geldiği hafta bizde geleceğiz diye. Cidden aklım havsalam almıyo neden ????
Babam pek iyi değil cnm beklyrz
Baız hastaneler referans aralığı Budur sayı vermemiş ve sonuç 5 ten küçük. Gebelik yok olarak kabul ediyor doktorlarVar ccok yenii adetin gecince tekrarla
Evett yani iğnede lh hormonu çok fazla olduğu için yanıltabiliyormuş malesef doktorum 14. Günden sonra yap mutlaka demişti inşallah vardır hep öyle devam ederŞimdi çıkan yalancı gebelik mi ? İğne de 10 gün sonra etkisinin geçtiği yazıyor 14. Gün kanda mı idrar da mı çıkıyor. Teşekkür ederim.
Bende iyiyim tatil falan derken baya boşladım herşeyi canim
Öyle gerçekten... Oğlunu sevmesemm çekilecek dert değilHuylari çünkü hepsi ayni ben en iyisiyim diyenin bile bi cadıligi var yani
insallah yıl bitmeden güzel haberler alırız hep beraber ❤Bende öyle oldu valla nasipten ötesi yok boşlasak aynı boşlamasak, aynı şeyler sonumuz hayır olsun.