Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron baktırdım 8 çıkmış. Düşük bir değer sanırım. Bu değerle sağlıklı bir yumurta olup döllenebiilir mi?

M mavili_yeshll benim 5 gün önceden yine adetim geldi leke leke artış oldu ve bitti yani bu ay da nasip olmadı canım beni istersen sil 😍
Bu arada merak ettim baban nasıl oldu? İyileşti mi canım?

Maviesra Maviesra iyi canım benim bat bitti yeni ay yeni umutlarla devam bakalım nereye gider durumlarım sen nasılsın iyi misin?
Babam pek iyi değil cnm beklyrz

M mavili_yeshll benim 5 gün önceden yine adetim geldi leke leke artış oldu ve bitti yani bu ay da nasip olmadı canım beni istersen sil 😍
Bu arada merak ettim baban nasıl oldu? İyileşti mi canım?

Maviesra Maviesra iyi canım benim bat bitti yeni ay yeni umutlarla devam bakalım nereye gider durumlarım sen nasılsın iyi misin?
Bende iyiyim tatil falan derken baya boşladım herşeyi canim

Ya bu kadın hiç dur durak bilmiyor ya...
Kızın ailesi gelmiş, biraz çekileyim kendileri otursun, takılsın, belki özel konuşmak istedikleri şeyler olabilir diye düşünmüyor sanırım
Dururmu deli etti bizi ailem zor durdu kalıcak yer aradi sansa esim de 16.00 00.00 vardiyasiydi meydan cadıya kaldi allah ıslah eylesin diyorum ne diyim

Canımm merhaba. Vallahi heyecanı kaybettik galiba, süreç uzayınca 🥲 ben de pek takılmıyorum bu ara buralarda. Bu ay yeni tur, yeni şans işte :) bakalimm. Artık öyle çok heyecanlı değilim. Negatife alıştım 😀 sen neler yapiyorsun?
Test yapmaya devammı canim hahaha eylülde bende tüp bebek icin görüşmeler yapicam bakalim canim heyecan kalmadı hic

Dururmu deli etti bizi ailem zor durdu kalıcak yer aradi sansa esim de 16.00 00.00 vardiyasiydi meydan cadıya kaldi allah ıslah eylesin diyorum ne diyim
ay hiç bilmiyorum konunuzu ama kv olunca otomatik yükleniyor herhalde bu haller. Bende gurbetteyim ailem buraya senede 1 haftalığına geliyo. Kv tutturdu ailemin geldiği hafta bizde geleceğiz diye. Cidden aklım havsalam almıyo neden ????

ay hiç bilmiyorum konunuzu ama kv olunca otomatik yükleniyor herhalde bu haller. Bende gurbetteyim ailem buraya senede 1 haftalığına geliyo. Kv tutturdu ailemin geldiği hafta bizde geleceğiz diye. Cidden aklım havsalam almıyo neden ????
Huylari çünkü hepsi ayni ben en iyisiyim diyenin bile bi cadıligi var yani

Şimdi çıkan yalancı gebelik mi ? İğne de 10 gün sonra etkisinin geçtiği yazıyor 14. Gün kanda mı idrar da mı çıkıyor. Teşekkür ederim.
Evett yani iğnede lh hormonu çok fazla olduğu için yanıltabiliyormuş malesef doktorum 14. Günden sonra yap mutlaka demişti inşallah vardır hep öyle devam eder❤️

Hepinize merhabalar :)
Bende 28 yaşımdayım, evliliğimizin 3.yılı dolacak eylülde. Evlendiğim günden beri gebelik planım var desem yeri var :D Ki zaten Rabbime çok şükür kısa da olsa yaşattı. 4,5 aylık bir kaybım var. Pco rahatsızlığımdan dolayı İlkinde klomen ve clife macun kullanmıştım ilk denemede hamile kalmıştım. Şuan femara tedavimin 2. ayı geçen ay günde 1 tane içtim ve yumurta büyümedi. bu ay günde iki tane femara + c life macun yiyorum. Normalde strese giriyorum ve sonu hüsran oluyor diye bu tarz topiklere katılmıyorum ama bu ay totem yapmak istiyorum. Aranıza bende katılabilir miyiim :)

Back